Το ExpressVPN μεταφέρει εφαρμογές και επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης σε περισσότερες από δώδεκα γλώσσες


Το ιδιωτικό απόρρητο και η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι θεμελιώδη δικαιώματα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλάτε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ExpressVPN είναι υπερήφανη που λέει ότι τώρα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τις εφαρμογές και τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης σε περισσότερες από δώδεκα γλώσσες.

Οι εφαρμογές μας για Windows, Android και iOS έχουν αναβαθμιστεί πρόσφατα για να υποστηρίξουν πολλές γλώσσες, όπως και οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox. Ανάλογα με την πλατφόρμα, αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν δανικά, ολλανδικά, φινλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, κορεατικά, νορβηγικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά, ισπανικά, σουηδικά, ταϊλανδικά και τουρκικά.

Αυτό έρχεται μετά από μια φιλόδοξη πρωτοβουλία για τη μετάφραση του ιστοτόπου μας. Σήμερα, σχεδόν όλα τα δημοφιλέστερα τμήματα της ιστοσελίδας μας έχουν διατεθεί σε ορισμένες ή σε όλες αυτές τις γλώσσες.

Περισσότερες γλώσσες σε περισσότερες συσκευές

Έχουμε προχωρήσει πολύ, αλλά αυτό είναι ένα έργο σε εξέλιξη: Δεν έχει πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω γλώσσες και έχει αναπτυχθεί πολύγλωσση υποστήριξη για την εφαρμογή μας Mac. Ωστόσο, δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε τις γλωσσικές μας επιλογές για να κάνουμε την υπηρεσία μας πιο προσιτή στους διεθνείς χρήστες.

Εάν κάνετε λήψη νέας από τις εφαρμογές που υποστηρίζονται, η γλώσσα θα προεπιλεγεί στην τρέχουσα γλώσσα της συσκευής σας. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αλλάξουν γλώσσες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αλλαγής γλώσσας, ανατρέξτε στις σελίδες υποστήριξης για Windows, Android, iOS και επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε την επέκταση εφαρμογής ή προγράμματος περιήγησης στην πιο πρόσφατη έκδοση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες της.

Το ExpressVPN αναζητά πάντα τρόπους βελτίωσης της εμπειρίας από τη χρήση ενός VPN. Η επέκταση της επιλογής γλώσσας έχει γίνει ένα βασικό μέρος αυτής της προσπάθειας.

Ας γνωρίσουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια. Και, αν σας βολεύει, δοκιμάστε μια διαφορετική γλώσσα στην εφαρμογή ExpressVPN ή στην επέκταση του προγράμματος περιήγησης. Ελπίζουμε ότι θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα καλύτερη.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map