Το ExpressVPN δέχεται άμεσες πληρωμές με πιστωτική κάρτα

expressvpn-δέχεται-όλες-μεγάλες κάρτες


Η ExpressVPN αποδέχεται με υπερηφάνεια όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, αν και πολλοί από τους ανταγωνιστές μας θα σας αναγκάσουν να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες online checkout όπως BlueSnap, 2Checkout ή Payza για να αγοράσετε τις υπηρεσίες VPN.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Το ExpressVPN μπορεί να αποδεχτεί τις άμεσες πληρωμές με πιστωτικές κάρτες όταν πολλοί από τους ανταγωνιστές μας δεν μπορούν

Το ExpressVPN βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό και έχει εξαιρετική φήμη ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών VPN.

Τα σήματα έκδοσης πιστωτικών καρτών (VISA, MasterCard, Amex και Discover) το γνωρίζουν και έχουν άμεση σχέση με το ExpressVPN. Αυτή η σχέση διατηρείται εν μέρει λόγω των ισχυρών συστημάτων εξακρίβωσης της απάτης και εσωτερικής επαλήθευσης της ExpressVPN, τα οποία εμποδίζουν μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να εγγραφούν με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες.

Γιατί οι υπηρεσίες online Checkout είναι ακατάλληλες για τους πελάτες

 1. Ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι η αγορά της πιστωτικής σας κάρτας αποκλείεται επειδή έχετε τοποθετήσει την παραγγελία εκτός της χώρας καταγωγής σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας ή να στείλετε έγγραφα επαλήθευσης στην εταιρεία πληρωμής, μόνο για να προωθήσετε την παραγγελία.
 2. Οι πελάτες που αγοράζουν ένα VPN συχνά αποτιμούν το απόρρητο και δεν επιθυμούν να εμπλέκουν έναν παροχέα πληρωμής τρίτων με εντελώς διαφορετικούς όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
 3. Οι εταιρείες ελέγχου μπορούν να είναι αναξιόπιστες και ενδέχεται να μειώσουν τις υπηρεσίες τους στον πάροχο VPN για οποιονδήποτε λόγο. Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας πρόσφατα ότι ο Plimus τερμάτισε τη σχέση τους με την επεξεργασία πληρωμών. Για τους πελάτες, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε μια νέα μέθοδο πληρωμής ή να χάσετε την υπηρεσία VPN.

Πληρώστε για ExpressVPN με Paypal ή Bitcoin

 • Είναι εύκολο να πληρώσετε για το VPN σας με το Paypal. Το ExpressVPN δέχεται πληρωμές Paypal, καθώς πολλοί χρήστες ζήτησαν αυτήν τη δυνατότητα.
 • Το ExpressVPN αποδέχεται επίσης πληρωμές bitcoin, για πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Έχετε μια πρόταση για έναν άλλο τρόπο πληρωμής που πρέπει να αποδεχθεί η ExpressVPN; Αφήστε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map