Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψηφίζει για να επιτρέψει στους ISP να πουλήσουν τα δεδομένα περιήγησής σας

S.J.Res 34 ταινίες δύναμη της FCC


Στις 23 Μαρτίου 2017, η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε την κατάργηση της προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου στο διαδίκτυο από την FCC.

Δύο ημέρες αργότερα, η Βουλή των Αντιπροσώπων ακολούθησε το παράδειγμά της. Μόλις ο Πρόεδρος δώσει την υπογραφή του, όπως ο Verizon, AT&T, και η Comcast μπορεί να ξεκινήσει την πώληση του ιδιωτικού ιστορικού διαδικτύου στον υποψήφιο με υψηλότερη προσφορά.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ του S.J.Res 34, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της ρύθμισης της ιδιωτικής ζωής στον ευρυζωνικό τομέα από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC). Η απόφαση θα απαγορεύσει επίσης στην FCC να προβεί σε μελλοντικούς κανονισμούς που θα προστατεύσουν το ιδιωτικό απόρρητό σας στο διαδίκτυο.

Το ψήφισμα είναι ένα τεράστιο χαστούκι στο πρόσωπο για τους χρήστες του Διαδικτύου (δηλ. Όλοι).

Τι κάνει ο S.J.Res 34;?

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών ψήφισε 50-48 προκειμένου να αποφευχθεί η έναρξη ισχύος των νόμων περί απορρήτου της FCC.

Η FCC επεδίωξε να απαγορεύσει στους παρόχους να κάνουν κατάχρηση των δεδομένων των πελατών, αλλά πολλοί γερουσιαστές ισχυρίστηκαν ότι οι κανονισμοί πήγαν πολύ μακριά.

Οι κανονισμοί της FCC θέτουν όρια σε όσους παρόχους διαδικτύου επιτρέπεται να αποκαλύψουν. Τα ευαίσθητα δεδομένα, όπως τα δεδομένα πελατών, τα δεδομένα τοποθεσίας για κινητά και τα δεδομένα περιήγησης, δεν μπόρεσαν να μοιραστούν ή να πουληθούν.

Οι γερουσιαστές που ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος υποστήριξαν ότι η εξουσία της FCC να καταστήσει τους κανόνες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο θα πρέπει να περιοριστεί, αν και οι γενικοί εισαγγελείς και η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC).

Η κατοχή των υπευθύνων κατάχρησης της ιδιωτικής ζωής, οι οποίες ευθύνονται μετά από το γεγονός, καθιστά το νόμο αντιδραστικό και όχι προληπτικό και δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να ενεργούν όπως θα το κάνουν. Φυσικά, εκείνοι που κρίνονται ένοχοι για παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής θα ζητήσουν συγνώμη αργότερα, και χωρίς αμφιβολία θα πληρώσουν πρόστιμο. Αλλά αυτό δεν προστατεύει τίποτα τα δεδομένα σου.

Λαμβάνοντας το απόρρητό σας για το κέρδος τους

Οι πάροχοι Διαδικτύου είναι ενημερωμένοι για πολλά από τα δεδομένα σας και θα ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για να πουλήσουν στοχοθετημένη διαφήμιση ή ακόμη και να το μοιραστούν με τρίτους εμπόρους.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν ότι οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ISP άσκησαν πίεση στους γερουσιαστές να ψηφίσουν υπέρ του S.J.Res 34.

Παραδόξως, οι υποστηρικτές του S.J.Res 34 ισχυρίστηκαν ότι τα δεδομένα του ιστότοπου και των εφαρμογών δεν είναι ευαίσθητες πληροφορίες.

Τα δεδομένα σας στο Διαδίκτυο είναι ευαίσθητα και πρέπει να παραμείνουν ιδιωτικά

Τα δεδομένα του ιστότοπού σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αποτυπώσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να δημιουργήσετε μια ακριβή εικόνα της προσωπικής σας ζωής. Τα δεδομένα εφαρμογής είναι πιο ευαίσθητα και μπορούν να αποκαλύψουν την ακριβή τοποθεσία σας και, ενδεχομένως, την κατάσταση της υγείας σας.

Φανταστείτε να απορρίπτετε την ασφάλιση επειδή η εφαρμογή σας για γυμναστήριο λέει ότι δεν ασκείτε αρκετό. Θα μπορούσε εύκολα να συμβεί αν επιτρέπεται στους κατασκευαστές εφαρμογών να πωλούν τα δεδομένα τους σε ασφαλιστικές εταιρείες.

Να θέσει σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα πολλών ανθρώπων για τα κέρδη τόσο λίγων είναι απίστευτα ανεύθυνη.

Οι 50 γερουσιαστές που πώλησαν το απόρρητό σας

Αυτοί είναι οι γερουσιαστές που έβγαλαν την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής στο διαδίκτυο για να ταιριάξουν τις τσέπες των άλλων:

Γερουσιαστής Ρόμπερτς (R-KS)
Γερουσιαστής Λι (R-UT)
Γερουσιαστής Boozman (R-AR)
Γερουσιαστής Blunt (R-MO)
Γερουσιαστής Crapo (R-ID)
Γερουσιαστής Σκοτ ​​(R-SC)
Γερουσιαστής βαμβακιού (R-AR)
Γερουσιαστής Hatch (R-UT)
Γερουσιαστής Capito (R-WV)
Γερουσιαστής Αλέξανδρος (R-TN)
Γερουσιαστής Toomey (R-PA)
Γερουσιαστής Perdue (R-GA)
Γερουσιαστής Cochran (R-MS)
Γερουσιαστής Inhofe (R-OK)
Γερουσιαστής Ernst (R-IA)
Γερουσιαστής Λάνκφορντ (R-ΟΚ)
Γερουσιαστής Collins (R-ME)
Γερουσιαστής Σουλλιάν (R-AK)
Γερουσιαστής Thune (R-SD)
Γερουσιαστής McCain (R-AZ)
Γερουσιαστής Γκράχαμ (R-SC)
Γερουσιαστής Wicker (R-MS)
Γερουσιαστής Grassley (R-IA)
Γερουσιαστής Burr (R-NC)
Γερουσιαστής Hoeven (R-ND)
Γερουσιαστής Tillis (R-NC)
Γερουσιαστής McConnell (R-KY)
Γερουσιαστής Heller (R-NV)
Γερουσιαστής Κρουζ (R-TX)
Γερουσιαστής Daines (R-MT)
Γερουσιαστής Portman (R-OH)
Γερουσιαστής Μούρκοβσκι (R-AK)
Γερουσιαστής Cassidy (R-LA)
Γερουσιαστής Flake (R-AZ)
Γερουσιαστής Τζόνσον (R-WI)
Γερουσιαστής Rubio (R-FL)
Γερουσιαστής Corker (R-TN)
Γερουσιαστής Risch (R-ID)
Γερουσιαστής Gardner (R-CO)
Γερουσιαστής Νέος (R-IN)
Γερουσιαστής Barrasso (R-WY)
Γερουσιαστής Μόραν (R-KS)
Γερουσιαστής Κορνίν (R-TX)
Γερουσιαστής Enzi (R-WY)
Γερουσιαστής Κένεντι (R-LA)
Γερουσιαστής Shelby (R-AL)
Στρογγυλεμένοι γερουσιαστές (R-SD)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map