Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Facebook, το ιστορικό αναζήτησης Google και πολλά άλλα

Πώς μπορώ να διαγράψω τους λογαριασμούς μου στο διαδίκτυο?

Ευτυχώς, μπορείτε να αναλάβετε δράση για να δηλώσετε την ηλεκτρονική σας ζωή και να απολαύσετε κάποιο ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο. Απλά ελέγξτε τη συλλογή οδηγών της ExpressVPN παρακάτω!


 • Επεκτάσεις Chrome
 • Dropbox
 • Facebook
 • Facebook Messenger
 • Βρείτε το iPhone μου
 • Gmail
 • Ιστορικό Google
 • Google Photos
 • Ιστορικό του σκληρού δίσκου
 • Ίνσταγκραμ
 • Ιστορικό του Internet Explorer
 • Pokémon Go
 • Σαφάρι
 • Snapchat
 • προσάναμμα
 • Κελάδημα
 • WhatsApp
 • Yahoo Mail

Γιατί πρέπει να διαγράψω τους λογαριασμούς μου στο διαδίκτυο?

Ποιος είναι ο πρώτος ιστότοπος που επισκέπτεστε το πρωί; Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, πιθανότατα να φτάσετε στο Facebook με κουτσομπολιά και να αναζητήσετε εκδηλώσεις για να παρευρεθείτε με φίλους.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το απόγευμα. Ίσως να επαναλάβετε μια ιστορία ειδήσεων που έχετε διαβάσει, να προσελκύσετε κάποια Pokémon ενώ μετακινείτε ή να απολαύσετε ένα αστείο βίντεο στο YouTube. Θα ήσασταν επίσης Whatsapping τους φίλους σας όλη την ημέρα.

Και ακριβώς έτσι, διάφορες εταιρείες στο διαδίκτυο παρακολουθούν τα ψηφιακά σας βήματα, μαθαίνουν για τις προτιμήσεις σας στο διαδίκτυο και επωφελούνται από τις πληροφορίες που συλλέγουν από εσάς.

Μάθετε πώς να διαγράφετε

Google Chrome

Επεκτάσεις Chrome

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης Chrome είναι χρήσιμες, αλλά μπορούν επίσης να επιβραδύνουν και να συντρίψουν το πρόγραμμα περιήγησής σας! Μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε μια επέκταση του Chrome σε 4 απλά βήματα.

απεγκαταστήστε και διαγράψτε το dropbox

Dropbox

Σκέφτεστε να σταματήσετε την αποθήκευση αρχείων στο Dropbox; Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να απεγκαταστήσετε και να διαγράψετε το Dropbox.

delete-facebook-thumbnail

Facebook

Είστε έτοιμοι να εχθές Facebook για το καλό; Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο Facebook.

διαγράψτε το facebook messenger

Facebook messenger

Θέλετε να διατηρήσετε τα μηνύματά σας ιδιωτικά από το Facebook; Μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε το Facebook Messenger στο τηλέφωνό σας.

διαγραφή βρείτε το iPhone μου

Βρείτε το iPhone μου

Δεν χρησιμοποιείτε πλέον Mac ή iOS συσκευή; Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να καταργήσετε τη συσκευή σας από τη λίστα Find My iPhone, Find My iPad και Find My Mac.

πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο gmail

Gmail

Φιλήστε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Αυτό το άρθρο θα σας πει πώς να καθαρίσετε το λογαριασμό σας Gmail από το διαδίκτυο για πάντα.

delete-google-search-history

Ιστορικό Google

Η Google γνωρίζει πάρα πολύ για εσάς. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη, διαγραφή και απενεργοποίηση ολόκληρου του ιστορικού αναζήτησης Google.

πώς να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας στο google

Google Photos

Θέλετε να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας Google; Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς μπορείτε να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας μόνο από τη συσκευή σας ή από φωτογραφίες της Google.

πώς να διαγράψετε το ιστορικό του σκληρού σας δίσκου

Ιστορικό περιήγησης στο σκληρό δίσκο

Μην απλώς διευθετήσετε τη διαγραφή του ιστορικού του προγράμματος περιήγησης ιστού. Μάθετε πώς μπορείτε επίσης να διαγράψετε το ιστορικό του σκληρού σας δίσκου!

πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας instagram

Ίνσταγκραμ

Είχε αρκετό Instagram; Μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά το λογαριασμό σας Instagram.

διαγράψτε το ιστορικό του εξερευνητή Διαδικτύου σας

Ιστορικό του Internet Explorer

Η διαγραφή του ιστορικού σας στο Internet Explorer είναι μια υγιής διαδικτυακή πρακτική. Μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό του Internet Explorer σε τρία απλά βήματα!

πώς να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας στο pokemon go

Pokémon GO

Τους πιάστηκαν όλα; Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να διαγράψετε το προφίλ σας Pokémon Go.

πώς να διαγράψετε το σαφάρι

Σαφάρι

Όπως και το Safari, πολλοί προτιμούν να χρησιμοποιούν άλλα προγράμματα περιήγησης. Μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε το Safari στις συσκευές Mac και iOS.

πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας snapchat

Snapchat

Έγινε σκασίματα και κουβέντες; Μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας Snapchat σε πέντε εύκολα βήματα.

διαγράψτε το φλοιό

προσάναμμα

Νιώστε σαν να πετάς αριστερά στο Tinder για πάντα; Μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας Tinder.

delete-twitter-thumbnail

Κελάδημα

Είστε έτοιμοι να πείτε αντίο στο Twitter για το καλό; Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Twitter.

πώς να απεγκαταστήσετε το

WhatsApp

Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε χωρίς WhatsApp; Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και μάθετε πώς να απεγκαταστήσετε το WhatsApp σε Android και iOS.

διαγράψτε το λογαριασμό αλληλογραφίας yahoo

Yahoo Mail

Ανησυχείτε για την παραβίαση δεδομένων Yahoo Mail; Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Yahoo Mail.

Επιστροφή στην κορυφή

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map