Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Tinder

Από όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές συναγερμού, το Tinder μπορεί να είναι το πιο γνωστό. Με πάνω από 9 δισεκατομμύρια αγώνες μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει τον τρόπο που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν αγάπη.


Αλλά για όλα τα swiping και τη σύνδεση, υπάρχει μια βασική ανησυχία ότι η χρήση Tinder συμβιβάζει το ιδιωτικό σας απόρρητο στο διαδίκτυο. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας Tinder.

Πηδάω σε…

Tinder και την ιδιωτικότητά σας
Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας Tinder
Ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας Tinder
Κάντε περισσότερα για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο

Tinder και την ιδιωτικότητά σας

Το Tinder είναι α ελεύθερη, με βάση την τοποθεσία, κινητή χρονολόγηση εφαρμογή. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν περιήγηση στα προφίλ άλλων χρηστών και να “σπρώξουν δεξιά” σε προφίλ που τους ενδιαφέρουν. Αν το άλλο μέρος πετάει δεξιά, οι δύο μπορούν να συνομιλήσουν και να συνδεθούν περαιτέρω.

Παρόλο που η εφαρμογή προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού και τη δυνατότητα να συναντήσει μια σημαντική άλλη, ο Tinder συλλέγει επίσης περισσότερες πληροφορίες για εσάς από ό, τι θα περίμενε κανείς. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η φυσική διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου
  • Οι πληροφορίες λογαριασμού σας στο Facebook (απαιτείται ένας έγκυρος λογαριασμός Facebook για κάθε προφίλ Tinder)
  • Η φυσική σας θέση κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή
  • Εικόνες και βίντεο που λαμβάνετε και μεταφορτώνετε στο Tinder

Όπως θα περίμενε κανείς, ο Tinder χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες σας προσφέρουν στοχευμένες διαφημίσεις και έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε τρόπο θέλει.

Τελικά, οι ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι:

  • Πόσο εμπιστεύεστε το Tinder με τα προσωπικά σας δεδομένα?
  • Είστε εντάξει με το Tinder χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα ως πηγή εσόδων?
  • Είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε κάποιο ιδιωτικό απόρρητο στο Διαδίκτυο για να συναντήσετε νέους ανθρώπους στο διαδίκτυο?
  • Είσαι εντάξει με τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όταν συναντάς φυσικά τον αγώνα του Tinder?

Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας Tinder

Για λόγους ασφαλείας, μπορείτε να διαγράψετε μόνο το λογαριασμό σας από την εφαρμογή Tinder.

Βήμα 1: Αγγίξτε το Εικονίδιο της εφαρμογής Tinder για να ανοίξετε την εφαρμογή.

Η οθόνη κινητής συσκευής με το εικονίδιο της εφαρμογής Tinder επισημάνθηκε.

Βήμα 2: Στην εφαρμογή, πατήστε το Εικονίδιο προφίλ στο επάνω αριστερό μέρος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας.

Η οθόνη εφαρμογής Tinder με το εικονίδιο Προφίλ επισημάνθηκε.

Βήμα 3: Στο προφίλ σας, πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

Tinder profile με τις ρυθμίσεις που επισημαίνονται.

Βήμα 4: Μεταβείτε στο κάτω μέρος των ρυθμίσεων και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

Η οθόνη Tinder Settings με το κουμπί Διαγραφή λογαριασμού επισημάνθηκε.

Βήμα 5: Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε αν θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας ή όχι. Για να συνεχίσετε, πατήστε ΔΙΑΓΡΑΦΩ.

Διαγράψτε την οθόνη επιβεβαίωσης λογαριασμού Tinder με το κουμπί Διαγραφή που έχει επισημανθεί.

Ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη διαγραφή του Tinder

Διαγράφει την εφαρμογή Tinder διαγράφει το λογαριασμό μου?

Όχι. Διαγραφή της εφαρμογής Tinder ΔΕΝ διαγράψτε το λογαριασμό σας. Αν θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα.

Τι συμβαίνει μετά τη διαγραφή του λογαριασμού μου Tinder?

Θα χάσετε οριστικά όλους τους αγώνες, τα μηνύματά σας και άλλα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Είμαι στο Tinder Plus. Η διαγραφή του λογαριασμού μου θα ακυρώσει επίσης τη συνδρομή μου?

Όχι. Η διαγραφή της εφαρμογής ή / και του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει τη συνδρομή σας Tinder Plus.

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, θα χρειαστεί να μεταβείτε στο App Store ή στο Google Play Store και να διαγραφείτε από εκεί.

Για να λάβετε μια επιστροφή χρημάτων, οι χρήστες του iOS θα πρέπει να υποβάλουν ένα αίτημα στη διεύθυνση https://getsupport.apple.com, ενώ οι χρήστες Android θα πρέπει να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα “Tinder Plus” της σελίδας FAQ Tinder.

Το Tinder θα διατηρήσει τις πληροφορίες μου αφού διαγράψω τον λογαριασμό μου?

Ναί. Όλες οι πληροφορίες που υποβάλατε κατά την εγγραφή σας στο Tinder και τη χρήση της υπηρεσίας θα παραμείνουν στην εταιρεία. Η Tinder θα εξακολουθήσει να μπορεί να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας για διαφημιστικούς σκοπούς ή να τις μοιράζεται με άλλους χρήστες και τρίτους.

Τι θα συμβεί αν συνδεθώ ξανά μετά τη διαγραφή του λογαριασμού μου?

Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο Tinder μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, το Tinder θα δημιουργήσει ένα νέο προφίλ για εσάς.

Κάντε περισσότερα για να προστατεύσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο

Αναρωτιέστε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο στο διαδίκτυο; Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε.

  1. Χρησιμοποιήστε το ExpressVPN. Κατά τη διάρκεια της “παύσης” του Google Web & Το Ιστορικό εφαρμογών εμποδίζει την Google να συλλέγει δεδομένα σχετικά με εσάς, δεν εμποδίζει τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου να παρακολουθεί αυτό που κάνετε online και ενδεχομένως να το μοιράζεστε με εταιρείες και κυβερνήσεις. Για να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα από τον ISP σας, χρησιμοποιήστε ένα VPN όπως το ExpressVPN.
  2. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Tor. Ο χρήστης Tor κρύβει την τοποθεσία και τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο από οποιονδήποτε κάνει επιτήρηση δικτύου ή ανάλυση κυκλοφορίας, οπότε η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο είναι δύσκολο να εντοπιστεί πίσω σε εσάς. Είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας για τη διατήρηση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα του Tor, φροντίστε να διαβάσετε αυτές τις συμβουλές: Θέλετε Tor να λειτουργήσει πραγματικά?

Ασφαλής περιήγηση, ο καθένας!

Θέλετε περισσότερη βοήθεια για την αποσυμφόρηση της σε απευθείας σύνδεση ζωής σας; Ελέγξτε τους οδηγούς του ExpressVPN σχετικά με:

> Διαγραφή επεκτάσεων Chrome

> Διαγραφή του Dropbox

> Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook

> Διαγραφή του Facebook Messenger

> Διαγραφή του Find My iPhone, Εύρεση του iPad μου και Εύρεση του Mac μου

> Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Gmail

> Διαγραφή του ιστορικού σας Google

> Διαγραφή των φωτογραφιών σας Google

> Διαγραφή του ιστορικού περιήγησης του σκληρού σας δίσκου

> Διαγραφή του λογαριασμού σας Instagram

> Διαγραφή του ιστορικού του Internet Explorer

> Διαγραφή του λογαριασμού σας Pokémon Go

> Διαγραφή του Safari

> Διαγραφή του λογαριασμού σας Snapchat

> Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Twitter

> Διαγραφή του WhatsApp Messenger

> Διαγραφή του λογαριασμού Yahoo Mail

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map