Γιατί δεν θα υπάρξει συνδρομή για τη διάρκεια ζωής του ExpressVPN

expressvpn-cyber-m


Παίρνετε την υπηρεσία VPN που πληρώνετε για

Στο ExpressVPN, η εξαιρετική εξυπηρέτηση είναι πρωταρχικής σημασίας. Έχουμε αναλάβει δέσμευση: Δεν υπάρχουν τεχνάσματα μάρκετινγκ και καμία αποτυχία στην ποιότητα των υπηρεσιών. Πάντα.

Ένας μειωμένος συντελεστής σημαίνει μια μειωμένη υπηρεσία. Η ExpressVPN θα συνεχίσει να επενδύει στην προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και της ασφάλειας με μια σειρά πρωτοβουλιών που οι μικροί πάροχοι απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Προσωπική περιήγηση, ενεργοποίηση του DNS με αυτονομία κάθε διακομιστή, κρυπτογράφηση κορυφαίας εφαρμογής και πιστοποιητικού και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Η συνδρομή σε όλη τη ζωή σημαίνει έλλειψη σταθερών εσόδων. είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Οι παροχείς που εκτελούν αυτό το μοντέλο πρέπει κομμένα κάπου – περιμένουν κατώτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας και μη εξειδικευμένη (ή ανύπαρκτη) εξυπηρέτηση πελατών.

Αμέτρητα άτομα έχουν εξαπατηθεί σε συνδρομές διάρκειας ζωής και έρχονται μακριά δυσαρεστημένοι ή αισθάνονται εντελώς ακρωτηριασμένοι.

Αληθινά παραδείγματα των εγγενών προβλημάτων με συνδρομές VPN καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής:

beware-lifetime-συνδρομές
κακή-VPN υπηρεσία
Σημείωση: Αυτές είναι όλες οι 100% πραγματικές αναρτήσεις από πραγματικούς χρήστες VPN. Οι ταυτότητες έχουν θολωθεί για την προστασία των ατομικών ταυτοτήτων.

Οι χειριστές VPN Fly-by-Night θα λάβουν τα χρήματά σας και θα τρέξουν

Εάν μια εταιρεία δεν δημιουργεί εισόδημα από την πληρωμή των πελατών, πρέπει να βρει άλλες, πιο απειλητικές ροές εσόδων. Οι πάροχοι υπηρεσιών VPN ανά διανυκτέρευση ενδέχεται να συγκεντρώσουν επιπλέον εισόδημα με την πώληση καταγραφών χρηστών και διευθύνσεων IP σε τρίτους, γεγονός που αποδυναμώνει εντελώς το σημείο της κατοχής ενός VPN.

Σχέδιο Ponzi?

Οι συνδρομές καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής δημιουργούν γενικά έξοδα για ολόκληρη (και μάλλον σύντομη) ύπαρξη της εταιρείας που την προσφέρει. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να διατηρηθεί ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι να εγγραφεί ένας νέος πελάτης σε μια συνδρομή ζωής. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο είναι εντελώς μη βιώσιμο, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Η αρχική εισροή μετρητών μπορεί να είναι αρκετή για να αγοράσει μερικά γιοτ πριν η εταιρεία ανακόψει αναπόφευκτα, αλλά δεν είναι σχεδόν ποτέ μια καλή μακροπρόθεσμη συμφωνία για τον πελάτη.

Πόσο καιρό είναι μια συνδρομή Lifetime VPN, Πραγματικά?

Θα χαρούμε να πληρώσετε για συνδρομή “διάρκειας ζωής” που διήρκεσε μόνο δύο χρόνια?

Τι συμβαίνει εάν η εταιρεία που προσφέρει τη συνδρομή πτωχεύσει; Ακόμα χειρότερα, τι γίνεται αν εξαγοράζεται η εταιρεία; Τα δεδομένα σας θα είναι όχι μόνο στα χέρια τρίτων, αλλά οι μεταβιβάσεις ιδιοκτησίας ενδέχεται να μην προβλέπουν τη συνέχιση των υπηρεσιών “καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής”.

Κάποιοι περισσότεροι δυσαρεστημένοι Συνδρομητές VPN διάρκειας ζωής:

vpn-απάτη

Κάθε φορά που συνδέεστε σε συνδρομή VPN καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής, χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία για την οποία ο πάροχος δεν λαμβάνει περισσότερα έσοδα. Κάνετε μια πίεση στους πόρους, ένα νεκρό βάρος, και, ειλικρινά, θα προτιμούσα να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Το ExpressVPN εκτιμά τους πελάτες του και εργάζεται σκληρά για να τους κρατήσει, γι ‘αυτό επενδύουμε συνεχώς σε νέες εφαρμογές, καλύτερη UI και ισχυρότερη ασφάλεια.

Θεσω απλα; δεν υπάρχει καμία συνδρομή για τη διάρκεια ζωής του ExpressVPN και δεν θα υπάρξει ποτέ.

Έχετε σχόλια ή προτάσεις για τη βελτίωση της υπηρεσίας ExpressVPN; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη σήμερα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map