Amagueu la meva revisió sobre VPN IP


Visió general

Hide My IP és un servei que amagarà la vostra adreça IP i xifrarà el vostre trànsit a Internet. El servei és ràpid, barat i relativament segur. Hide My IP és un servei VPN i proxy amb aplicacions per a Windows, Mac, iOS i Android, així com extensions per a navegadors més populars. Ell’és fàcil de configurar i utilitzar. A causa de la seva gran velocitat, funciona bé a l’hora de desbloquejar i torrent, però també hi ha alguns inconvenients. Ell’No és una eina fiable per utilitzar-la a la Xina, per exemple. Aquesta revisió Oculta la meva VPN IP examinarà totes aquestes funcions amb més detall, començant per la seguretat.

És Oculta la meva IP segura per utilitzar?

Oculta la meva IP utilitza claus de xifrat de 128 o 256 bits, de manera que podeu triar entre velocitats més ràpides o seguretat més alta. El xifrat de 256 bits és més segur, però el de 128 bits és més ràpid. Si utilitzeu les aplicacions, obteniu la protecció del protocol OpenVPN, que es considera el protocol més segur. En general això vol dir’Tinc un bon grau de seguretat.

Hide My IP ofereix algunes funcions de seguretat que donen molts altres serveis VPN’t, com un interruptor de matança. Quan vam provar el servei, també es van detectar filtracions de DNS o filtracions IPv6 zero. L’avantatge és que el servei està basat als Estats Units. Els Estats Units tenen un clima desfavorable per a la privadesa de les dades i és un país de cinc ulls. Això és menys que ideal.

Hide My IP recopila informació diversa d’usuaris, com ara el vostre nom, adreça, adreça de correu electrònic, informació de la targeta de crèdit, preferències de productes i serveis, informació del compte i temps i durada de la visita del navegador. La majoria és normal, però el fet que recopilin informació sobre preferències del producte és una mica decebedor.

Preu

El preu estàndard és de pagament únic de 29,95 dòlars. També hi ha un servei premium disponible.

Amagueu les opcions sobre preus IP

El servei premium costa 4,95 dòlars al mes, però podeu estalviar diners comprant una subscripció anual, que costa 34,95 dòlars (2,91 dòlars al mes). Generalment, això és més barat que la majoria de VPN, però no ho feu’No tinc tantes funcions. L’avantatge principal del paquet premium és que podeu connectar-vos a més dispositius (fins a cinc alhora).

Oculta les meves opcions de pagament IP

Podeu pagar amb targetes de crèdit populars com VISA, DESCOBRIR i MasterCard. També podeu utilitzar PayPal i Bitcoin. És bo que tingueu l’opció d’utilitzar cryptocurrency per pagar el servei.

Com instal·lar-lo

Oculta la meva IP és força fàcil de configurar. Podràs trobar tutorials al seu lloc web corresponents a les diferents plataformes amb què sigui compatible el servei. Per a aquesta secció de la revisió Oculta la meva VPN IP, nosaltres’Em centraré en Windows 10.

El primer pas és anar a la secció Panell de control.

Panell de control

Selecciona Connexions de xarxa->Xarxa i Internet

Network Connections->Xarxa i Internet “width =” 571 “height =” 235 “src =” https://vpnpro.com/wp-content/uploads/Screen-Shot-2019-01-08-at-3.58.51-PM.png “></p><p>Selecciona <strong>Canvia la configuració de l’adaptador</strong></p><p>Ara navegueu a <strong>Propietats</strong> fent clic amb el botó dret a la interfície</p><p><span itemprop=Canvia la configuració de l'adaptador

Selecciona Protocol d’Internet Versió 4->Propietats.

Propietats

Selecciona Utilitzeu la següent adreça del servidor DNS i introduïu el fitxer Adreça IP del servidor intermediari DNS associat al vostre compte. Premsa D’acord.

Adreça IP del servidor intermediari DNS

Oculta la meva IP ara s’hauria de configurar.

Aplicacions i extensions

Hide My IP té aplicacions per a Windows, Mac, iOS i Android. També és compatible amb Chromebook, Linux i Ubuntu. Funciona amb diversos encaminadors, inclosos TP Link, Linksys, D-Link, Asus, Belkin, Apple Time i NetGear. També hi ha extensions per a Chrome i Firefox. Les diferents aplicacions són força similars. La diferència més gran és que la versió d’iOS requereix que descarregueu l’aplicació OpenVPN Connect. Això fa que la configuració per a iOS sigui una mica més dura.

La GUI de Windows és atractiu visualment, però la interfície no és la més ben organitzada. El lloc web està bé quan us acostumeu al disseny estrany. Hi ha moltes guies i tutorials útils, no ho són’és el més fàcil de trobar.

Funciona la meva opció IP amb Netflix

Actualment Hide My IP no és la forma més fiable de desbloquejar Netflix, tot i que nosaltres’En el passat, heu pogut passar les restriccions de Netflix nord-americà. Desbloqueja la BBC iPlayer i Hulu, però no sempre de forma coherent. Tot i que molts serveis similars lluiten per evitar el geo-bloqueig (la majoria de serveis de streaming s’estan produint a les VPN), és possible que Hide My IP no sigui la millor opció si el vostre objectiu principal és utilitzar plataformes de streaming..

Oculta el torrent de la meva IP

Algunes VPN han començat a restringir o prohibir el torrenting, però Hide My IP no n’és cap. Podreu torrent mitjançant aquest servei. Com que té un bon encriptació i un interruptor de matança, el torrent és més segur que amb algunes altres VPN. Només heu de tenir en compte que el material pirata torrent és sempre un esforç arriscat.

És bo per als usuaris de la Xina

La Xina és un dels pocs països que treballa cap a una Internet tancada. Països com Turquia, Iran i Rússia també tenen molta censura. En general, les VPN tenen moltes dificultats per evitar el gran tallafoc. Amagar la meva IP no és una excepció i no’Tampoc tinc bones maneres.

Assistència

Hi ha diverses opcions d’assistència al client, incloent un sistema de bitllets, una base de coneixement, un solucionador de problemes en línia i una selecció de guies i tutorials. També hi ha xat en directe, però no ho és’t xat en directe 24/7 També proporcionen un número de telèfon i un correu electrònic per contactar a Amagar la meva IP. Si bé la majoria de VPNs donen un correu electrònic, no tots proporcionen un número de telèfon. És un bon toc. Tot i que vam trobar sotmesos a la base de coneixement, van respondre quan els vam enviar per correu electrònic i la resposta va ser útil.

Conclusions de la nostra revisió Oculta la meva VPN IP

Globalment, Hide My IP és una solució molt lleugera i barata per ocultar la vostra adreça IP. Té més funcions de seguretat que molts altres serveis VPN i funciona en moltes plataformes. Alguns dels aspectes negatius inclouen un lloc web desorganitzat i la no fiabilitat a l’hora de desbloquejar Netflix o treballar a la Xina. Tanmateix, si voleu augmentar la seguretat a un preu de ganga, pot ser una opció decent per a vosaltres.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map