Astrill VPN Review


Astrill és un servei VPN de Seychelles que es posseeix com a “número u” Proveïdor VPN al mercat. Vaig decidir veure si hi havia’És qualsevol substància d’aquestes afirmacions. Al cap i a la fi, el web és ple d’anomenades “número u,” “millor del millor” Els serveis VPN que no ofereixen res del que pretenen vendre.

Què passa amb Astrill VPN? És segur d’utilitzar? Astrill VPN pot desbloquejar de forma fiable Netflix? És bo per torrent? I, el més important, és Astrill un dels VPNs més ràpids del mercat?

Jo’Abordaré aquestes preguntes i molt més a la meva revisió detallada de VPN Astrill per ajudar-vos a decidir si Astrill és el servei en què haureu d’invertir els vostres diners guanyats.

VPN Astrill Valoració VPNpro de Astrill VPN: 8,9 / 10

Visió general

 • Rànquing: # 5
 • Basat en: Seychelles
 • Servidors i ubicacions: 320+ servidors de més de 60 països
 • Registres: recopilació de dades mínima
 • Xifratge i protocols: protocols principals OpenVPN i IKEv2, xifratge de grau militar (AES-256)
 • Netflix:
 • Torrenting: Sí, permès en servidors especialitzats de P2P
 • Aplicacions: Routers de Windows, Mac, Linux, iOS, Android
 • Suport: Xat en directe 24/7
 • Preu: des de 10,00 $ / mes
 • Versió o prova gratuïta: no
 • Lloc web: astrill.com

Funcions de seguretat i privacitat

VPN Astrill’Les característiques de seguretat són realment impressionants. I allà’És certa experiència tècnica darrere del que ofereix Astrill VPN. Al cap i a la fi, els empleats d’Astrill van crear els populars protocols OpenVPN i StealthVPN. Ara això’s una senyal d’explicació que saben què’ho estic fent quan es tracta de seguretat i privacitat.

Protocols de xifratge i túnel

Astrill VPN utilitza el xifrat AES de 256 bits de grau militar: l’estàndard d’or per al xifratge entre VPN premium. Això’És tan segur com pot xifrar-se en aquests dies.

Actualment, Astrill VPN admet els protocols de tunelatge següents:

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • IKEv2 / IPsec
 • StealthVPN
 • WireGuard
 • OpenWeb
 • Cisco IPSec
 • SSTP
 • PPTP

Astrill VPN té una de les més àmplies gammes de protocols de tunel I disponibles’he vist Amb tantes opcions que s’ofereixen, pot ser difícil decidir quin protocol utilitzar. Si bé la majoria d’usuaris VPN d’Astrill s’han d’adherir als protocols predeterminats OpenVPN o IKEv2 / IPSec, aquells amb necessitats diferents poden augmentar la seva privadesa a costa de velocitat amb el protocol StealthVPN, o viceversa mitjançant WireGuard.

Amb això dit, assegureu-vos d’evitar els protocols SSTP i PPTP a menys que sàpigueu què us convé’estic fent. Es tracta de protocols de tunelació obsolets i no segurs que només s’han d’utilitzar en casos rars.

Tot plegat, Astrill’Les opcions de protocol són molt impressionants, la qual cosa suposa un avantatge important per a qualsevol servei VPN.

Interruptor de mata

Astrill VPN té un commutador de matriu que desactivarà automàticament la vostra connexió a Internet en cas que la vostra connexió VPN caigui inesperadament. Això’és una característica essencial per tenir qualsevol servei VPN premium. Amb la funció de canvi de commutació activada, Astrill VPN mantindrà la vostra connexió xifrada i la vostra adreça IP enmascarada en tot moment..

Jo’He provat el commutador Astrill VPN kill al meu escriptori’No em decebre: va funcionar constantment cada vegada que vaig desconnectar la VPN.

No hi ha fuites IP ni DNS

Jo’He provat Astrill VPN per detectar filtracions i no hi ha problemes de DNS, IPv6 o WebRTC. Això significa que Astrill VPN és segur per ocultar la vostra adreça IP real.

Ubicació adaptada a la privacitat: les Seychelles

Astrill VPN té la seu a Seychelles, un país que no ho fa’No cal que les empreses emmagatzemen o informin de qualsevol informació de client. L’actitud favorable a la intimitat, juntament amb el fet que el país no ho fa’pertànyer a la xarxa de vigilància Courteen Eyes, fa de les Seychelles una destinació lògica per a qualsevol negoci de ciberseguretat.

Política sense registre

Astrill VPN afirma que no emmagatzema registres d’usuaris, però la Política de privadesa d’Astrill especifica que ells “fer un seguiment” algunes dades. Inclou el temps de connexió, la durada de la sessió (que s’elimina tan aviat com es desconnecta), el consum d’amplada de banda, el tipus de dispositiu i el número de versió VPN d’Astrill..

Això’És cert que no és res, però de nou, poques vegades ho és. En general, la política de registre de registre de Astrill VPN no és’No és perfecte, però sí’no és tan dolent. Al cap i a la fi, Astrill VPN té la seu a Seychelles, cosa que significa que no’Està sotmès a lleis de retenció de dades i a acords per compartir intercanvis d’intel·ligència, com ara els dels membres de l’aliança Courteen Eyes.

Astrill VPN és compatible amb el meu dispositiu?

Probablement ho faci. Astrill VPN ofereix aplicacions per a Windows, macOS, iOS (iPhone i iPad), Android, Linux i allà’També és un applet per als encaminadors. També podeu utilitzar Astrill VPN en cinc dispositius alhora pel cost d’una subscripció única.

Aplicacions d’escriptori Astrill VPN: Windows, macOS, Linux

Com jo’Heu suggerit anteriorment la interfície d’usuari a Astrill’Les aplicacions d’escriptori són eficients i senzilles. Només cal que introduïu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya, trieu un protocol i inicieu la sessió en els seus servidors.

interfície astrill vpn

Si voleu personalitzar el vostre servei, l’aplicació us permet fer-ho, amb opcions com habilitar o desactivar la protecció contra filtres DNS. Però si voleu mantenir les coses tal com són, això’no hi ha cap problema.

Ell’s una aplicació d’escriptori VPN estàndard, amb una selecció de servidors i unes quantes funcions pràctiques i molt atractives. Per exemple, podeu especificar fàcilment quines aplicacions teniu’Voldria embutar a la VPN Astrill i que hauria de romandre separat.

Astrill VPN es pot utilitzar de diverses maneres, no només com a eina de privadesa. Per exemple, també ofereixen una paquet comercial que s’adreça a empreses més petites. Si voleu afegir una capa de seguretat als correus electrònics, busqueu maneres de mantenir la seguretat mentre treballeu de forma remota o feu investigacions de mercat discretes. Astrill té la solució.

L’aplicació Astrill VPN Mac és gairebé idèntica a la de la seva contrapartida Windows’és tan segura i tan senzilla. Tot i que les aplicacions de macOS ofereixen a molts altres proveïdors VPN de menys característiques de seguretat, això és’no és el cas de la VPN Astrill.

Astrill VPN també ofereix una aplicació per als usuaris de Linux. Això’és una raresa entre els proveïdors de VPN. Vostè’Hauré de configurar l’aplicació VPN Linux Astrill manualment, però tu’Obtindré la GUI de Astrill completa (si és una mica espartana) amb la majoria de la funcionalitat VPN.

Aplicacions mòbils Astrill VPN: Android i iOS (iPhone / iPad)

Astrill VPN iOS i les aplicacions d’Android gairebé tanta cosa’M’esperaria, que són les versions mòbils de les versions d’escriptori, amb alguns canvis menors. Què’aquí és important que les aplicacions Astrill amb iOS i Android facin la seva feina i ho facin bé.

Astrill vpn Android app

Astrill per a Android té una versió gratuïta per a usuaris a Amèrica del Nord i Europa. No té límits d’ample de banda i ofereix les mateixes bones velocitats al cost del protocol sigut i la selecció del servidor, que es redueix a més de 20 països.

Podeu trobar l’aplicació per a Android d’Astrill VPN a Google Play o descarregar-la directament des de astrill.com.

L’aplicació iOS Astrill VPN està disponible a l’App Store.

Altres plataformes per a Astrill VPN

També podeu configurar Astrill VPN en routers. Això és especialment útil en llars amb diversos dispositius, com ara Xboxes, PlayStations, televisors intel·ligents i telèfons intel·ligents. Si utilitzeu Roku, per exemple, podeu dirigir el trànsit a través de la VPN a través de l’escriptori, afegint una capa de protecció.

Velocitat: una de les VPN més ràpides?

Astrill VPN no té cap avantatge quan es tracta de proporcionar una velocitat innovadora. Com jo’Ja heu vist anteriorment, la velocitat és un dels seus USP, i si feu servir el client Astrill durant un temps, guanyareu’no em sento poc canviat.

Aquesta va ser la meva velocitat bàsica a Internet abans de connectar-me a Astrill VPN:

astrill velocitat base de vpn

I aquí’és el que he trobat després de realitzar diverses proves de velocitat VPN Astrill a diferents llocs del món:

Londres, Regne Unit

astrill vpn velocitat de Londres

 • Descarregar: 76 Mbps (baixada del 62%)
 • Carregueu: 20 Mbps (descens del 90%)
 • Ping: 51

Nova York, Estats Units

astrill vpn velocitat de Nova York

 • Descarregar: 68 Mbps (baixada del 66%)
 • Carregueu: 10 Mbps (baixada del 95%)
 • Ping: 122

Singapur

astrill vpn velocitat de Singapur

 • Descarregar: 50 Mbps (baixada del 75%)
 • Carregueu: 4 Mbps (baixada del 98%)
 • Ping: 256

Com pots veure, Les velocitats de descàrrega de la VPN Astrill són realment impressionants.

Tot i que algunes velocitats de càrrega baixes poden estar relacionades amb alguns, la majoria dels usuaris van guanyar’No ho veig com a repartidor. La baixa latència i les altes velocitats de descàrrega són rutinàries, però han de tenir una comoditat i comoditat dels reproductors. Em va sorprendre especialment el fet que el servidor de Nova York dels Estats Units aconseguís superar el servidor del Regne Unit, tot i que jo’estic situat molt més a prop d’aquest últim.

Netflix i altres serveis de streaming

Astrill VPN no ho fa’M’agrada fer un apunt de Netflix o d’altres serveis de streaming en el seu material de màrqueting, però sí’Està clar que Astrill ha treballat molt per incloure-ho com a part clau del seu paquet.

Em vaig connectar a Astrill VPN’s EUA – El servidor de Nova York 1 i els resultats de la pàgina principal de Netflix eren encoratjadors. Un munt de contingut que no’que normalment estava disponible ja estava a punt per reproduir-lo.

utilitzant astrill vpn per veure netflixLes Cròniques de Nadal

Allà’No hi ha dubte que els usuaris podran superar els bloquejadors de Netflix, però ho són don’No espero que cada servidor VPN d’Astrill faci la feina.

Quan us connecteu, la velocitat no és’No és un problema. Vaig trobar que les pel·lícules i programes de televisió Netflix es lliuraven en bona resolució a una velocitat que podríem manejar, amb només algunes balbutades molt lleugeres. Definitivament no ho és’prou per criticar Astrill VPN.

Astrill VPN suporta el torrenting?

Sí, Astrill VPN és compatible amb el torrenting.

El fet de poder assegurar un torrenting privat i ràpid és un signe real d’una VPN sòlida i sí’és un espai on de vegades cauen serveis aparentment grans.

De fet, Astrill VPN ha tingut en compte l’origen del seu programari de manera que poques altres VPN tenen. Quan seleccioneu el vostre servidor, trieu un servidor VPN P2P a la llista desplegable. No tots els servidors VPN Astrill són compatibles amb els torrents, però semblen oferir grans velocitats. Allà’També hi ha una opció de reenviament de ports disponible, però tingueu cura en fer-ho’no és la millor decisió de seguretat.

Suport: xat en directe, programació de vídeo i preguntes freqüents sobre Astrill VPN

Quan es tracta d’assistència al client, Astrill VPN sembla que va força bé. Allà’moltes opcions per resoldre possibles problemes. Inclouen formularis de contacte, xat en directe 24/7, manuals de configuració, preguntes freqüents i fins i tot tutorials en vídeo.

El xat en directe 24/07 de Astrill VPN, que no va ser introduït fa temps pel cost del suport de correu electrònic i telèfon, és un recurs útil que hauria de tenir tots els proveïdors VPN premium. Ell’És recolzat pel formulari de contacte on heu de rebre una resposta en unes hores. Finalment, allà’És un bon grapat de manuals i tutorials, juntament amb una àmplia pregunta freqüent.

Preu: és Astrill VPN una bona oferta?

El preu de VPN Astrill varia segons el paquet i els preus disminueixen amb els contractes més llargs:

 • Pla d’1 mes per 20,00 dòlars al mes
 • Pla de 6 mesos per 15,00 $ / mes
 • Pla d’un any per 10,00 dòlars al mes (facturat anualment)

Les opcions de pagament per a una subscripció a VPN Astrill inclouen targetes de crèdit, UnionPay, AliPay, Perfect Money, criptomonedas i transferència bancària. Tens 5 connexions simultànies per compte VPN Astrill.

Malauradament, fins i tot el pla anual continua sent molt car. Per empitjorar les coses, Astrill VPN ha tancat la prova gratuïta durant 7 dies, de manera que ja no teniu l’oportunitat de sentir-ho abans de comprometre’s. Però l’última ungla del taüt és la la falta de garantia de devolució. Astrill VPN recomana senzillament prendre el pla més curt per veure si t’agrada el seu servei o no. L’única manera de provar Astrill VPN de forma gratuïta és descarregar l’aplicació Android des d’Europa o Amèrica del Nord.

A més d’aquests paquets, Astrill VPN ofereix un Servei VIP per 10 dòlars addicionals / mes, que augmenta dràsticament les velocitats. Ell’S’adreça a jugadors i clients asiàtics, però el preu és bastant carregat. També ofereixen IP privades (5 dòlars / mes) i encaminadors encès (a partir de 39 dòlars) que us permetrà connectar diversos dispositius.

VPN Astrill Valoració VPNpro de Astrill VPN: 8,9 / 10

En cas que tinguis Astrill VPN?

Al cap i a la fi, què faig d’Astrill VPN? Bé, la configuració de seguretat i privadesa és sòlida, tot i que hi ha algunes preguntes sobre el registre. Ell’no és un interruptor d’acord, sempre que confieu en Astrill VPN per actuar èticament. Amb els seus excel·lents serveis d’assistència, es converteixen en un equip de confiança.

La velocitat és excel·lent i la VPN funciona bé tant amb clients de torrent com Netflix. També he apreciat el client fàcil d’utilitzar, si és una mica desactualitzat. D’altra banda, tots els paquets són prou cars i hi ha’No és cap forma de provar Astrill VPN en qualsevol cosa que no sigui Android sense pagar com a mínim un mes.

El veredicte? Mentre no m’agradaria’No truqueu a Astrill VPN “número u” al mercat,’Segur que hi ha allà. Si la vostra velocitat de connexió és alguna cosa que simplement es pot’t sacrificar quan utilitzeu una VPN, Astrill és el servei I’recomano qualsevol dia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map