Flux revisió VPN


Amb 100 servidors a 40 països Flow VPN és una VPN antiquada amb un preu raonable que malauradament no ho és’No és ideal per a la privadesa, la transmissió en temps real, o fins i tot la privadesa real.

Flow VPN es va establir al Regne Unit, un país conegut per experts i principiants en ciberseguretat, incloent per la seguretat i la privadesa de les dades. La VPN de flux, previsiblement, té una política que registra gairebé totes les vostres dades. Això mereix l’atenció dels usuaris, però no l’atracció.

Aquesta revisió de flux de VPN tindrà com a objectiu ressaltar els seus positius i també alertar sobre els possibles perills. Les VPN són una indústria de confiança’és important ser objectiu i informat.

Seguretat i privacitat

Per alguna raó, Flow VPN sembla prioritzar protocols menys segurs sobre OpenVPN (un estàndard de la indústria que’Es considera un dels millors i fiables), tot i que admet OpenVPN a més de PPTP, L2TP i IKEv2.

D’un cop d’ull, Flow VPN:

 • Admet L2TP / IPSec només en telèfons Android i Apple
 • Només admet OpenVPN a Mac (ni tan sols iOS)
 • És compatible amb IKEv2 només a iOS (manualment)
 • Executa PPTP només a l’aplicació Windows
 • No té cap interruptor de matar
 • No està clar el xifrat

L’última part és difícil de descobrir, tot i que suposem que el seu xifrat només és tan fort com els seus clients. El lloc web només promet “el mateix tipus de xifratge que la banca en línia.”. Tot i això, sí’S no sempre és segur en si mateixa i és una declaració lleugerament desinformada.

Algunes descàrregues malicioses poden fins i tot atacar VPN amb coneixement i tenir una bona VPN significa obtenir una VPN que es dediqui activament a fer-vos més segurs.

Flux VPN registra les vostres dades?

Tenint en compte què’he llegit a l’empresa’El lloc web, aquesta pregunta és ara horrible i innòcua:

La VPN de flux sembla tenir una política de registre complet.

Després d’haver estat publicat en molts articles de gran difusió, Flow VPN sembla que ha ocultat que els Termes i condicions no estiguessin disponibles i marcats al seu lloc web..

El servei bàsicament registra, i afirma que té dret a difondre’s més, tot i així tria sense el seu consentiment, aprovació o fins i tot coneixement, gairebé tot, des de la vostra adreça IP fins a referències de transaccions. Tota aquesta informació està escrita en paraules simples al seu lloc web.

Atès que el servei prové del Regne Unit, això no’És molt sorprenent: el Regne Unit, com es va dir al principi, és un país interessat en la vigilància de dades, ja que forma part de l’Aliança Five Eyes.

Velocitat i rendiment

Aquesta és una àrea en què Flow VPN guanya alguns punts.

Amb servidors acabats 50 països, és probable que pugueu trobar immediatament un servidor amb latència ràpida i velocitat de connexió.

(El nombre real d’ubicacions s’enumeren alternativament com a 88 o més “més de 100” al lloc web, de manera que el dubte torna a funcionar.)

Les proves de velocitat van trobar una reducció de la velocitat de descàrrega no superior al 50%, fins i tot quan es connecta a un servidor molt lluny. Aquest és un bon senyal, mentre que les nostres velocitats de càrrega realment van augmentar, cosa que indica que el nostre ISP estava ampliant les nostres dades.

Per descomptat, la velocitat és relativa quan es tracta de VPN, com hi ha’no és cap forma tècnica o teòrica per assegurar velocitats ràpides. Informeu-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació si la vostra experiència amb Flow VPN va ser similar o no!

Facilitat d’ús i suport multiatraformes

La VPN de flux és compatible amb el nombre estàndard de dispositius. Ell’No és res especial, però no ho és’No és una plataforma important que’s ha deixat fora. A més, també obteniu extensions del navegador.

Les aplicacions personalitzades estan disponibles per a:

 • Windows
 • macOS
 • iPhone
 • Android
 • Firefox (extensió)
 • Google Chrome (extensió)

El lloc fins i tot ofereix l’APK oficial per a la seva descàrrega. Això vol dir que, fins i tot si’torneu a un país que pugui bloquejar les VPNs’Encara podríeu descarregar-vos i accedir a la VPN.

La interfície d’usuari és àmpliament uniforme a totes les plataformes. Ell’s estèticament mínims, fàcils de comprendre, funcionals i senzills d’utilitzar.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes de streaming

Quan cerqueu una VPN per a Netflix i altres plataformes de streaming, cal tenir en compte dues coses. La velocitat és prou bona per fluir sense retardar-se, i la VPN us ajudarà a evitar el geo-bloqueig?

Per sort, vam poder obviar Netflix USA’les restriccions geo-restriccions i transmeten tres episodis d’un programa de televisió exclusiu de la regió sense que el servei s’apagui. Això’és un problema real, com molts podrien saber, a causa de Netflix’s prohibició general de les VPN.

Alguna cosa que ens pot ajudar en aquest sentit és Flow VPN’s ús de “via” rutes. Aquests us connecten al servidor més proper, que després enrutitza les vostres dades. Això també fa més seguretat (si no ho era)’T per a tota la informació informativa de manera agressiva-de tota la vostra informació).

P2P i torrent

Des de les descàrregues de torrent es connecta la vostra adreça IP als fitxers’Torneu a baixar, fent els rastrejadors’ Les ubicacions i les adreces IP visibles per a qualsevol persona que sembri o que faci un torrent determinat, els usuaris volen trobar una VPN que funcioni realment i redueixi el risc de notificacions o multes d’infracció dels drets d’autor..

Les VPN normalment poden garantir una torrenting segura mitjançant l’ús d’un proxy SOCKS5.

La VPN de flux, però, ha bloquejat directament qualsevol connexió P2P que vulgueu configurar al servei.

El seu lloc web tracta les preocupacions i les reclamacions que van prendre la decisió d’evitar qualsevol acció il·legal als seus servidors.

No cal dir-ho’Hi ha VPNs que desbloquejaran els torrents i us protegeixen mentre ho feu.

La censura en línia a la Xina i altres llocs

Les persones utilitzen VPN al món per evitar la censura i la vigilància en línia.

Alguns països, però, representen una amenaça més gran que l’habitual a la llibertat i privacitat en línia; La Xina, per exemple, és coneguda pels seus “Tallafoc genial” que no només bloqueja serveis i llocs web, sinó VPNs.

VPN de flux no ho fa’No sembla que tingui cap funció que seria ideal per evitar les prohibicions de VPN a la Xina o en altres llocs. Inclou països com Rússia, Aràbia Saudita i Iran que tenen actituds similars envers la llibertat en línia. Una bona VPN dedicada a desbloquejar Internet en aquests països tindria funcions com el Stealth Mode o servidors ofuscats.

Lectura recomanada: Millor VPN de la Xina

Atenció al client

Això és una altra cosa de la VPN de flux. Això fa que sigui per sobre de la mitjana, almenys en el front de comunicacions. Especialment per a persones que potser no són massa afavorides amb la peculiaritat del coneixement tècnic de la privadesa i de l’anonimat en línia.

El seu servei d’atenció al client es basa al Regne Unit, i durant aquest temps’s no hi ha suport en directe, les respostes al sistema de correu electrònic es reben en un sol dia laborable. Ens va semblar professional i amable, i responien sincerament a les preguntes.

El lloc web també té un “Base de coneixements,” a més del Secció de preguntes freqüents. Tot i que són força bàsics, el client novell és aquell al qual s’adreça VPN Flow i es comercialitza.

Tot i això, com més profunda caus al lloc web, sí’és probable que pugueu trobar una resposta a les vostres preguntes, incloses les preguntes sobre per què la VPN fa el que fa i resoldre problemes.

Preu

El flux de VPN comença a partir de 3,99 dòlars al mes i, a partir d’aquí, baixa un dòlar per pla:

 • Pla mensual: 5,99 $ / mes
 • Pla trimestral: 4,99 $ / mes
 • Pla anual: 3,99 dòlars / mes

La subscripció només es pot configurar mitjançant PayPal fins ara. Tot i això, PayPal facilita la cancel·lació de la subscripció tan aviat com es desitgi. (Cada pla comença amb a “gratuït” prova de tres dies, però encara heu de configurar la vostra subscripció.)

Tenint en compte que la seva política de reembossament no és molt fàcil d’utilitzar, pot ser que sigui preocupant i desprengui l’aire d’imposar-li alguna cosa que potser no t’agrada. Es garanteix essencialment cap devolució, tret que sigui així’està demostrat “fora de dubte raonable” que el servei ha tingut un descens de qualitat des de la versió de prova. És una mica el que es tracta, però almenys és motiu de seguiment.

En última instància, fins i tot amb la configuració del pagament, Flow VPN és una de les VPN més barates que hi ha. Ell’està per sota de la taxa mitjana de la indústria, la qual cosa és bona pel que fa a preus.

Tanmateix, ateses les preocupacions de seguretat, aquest podria ser un incentiu perquè els usuaris conscients del pressupost acabin perdent el control de les seves dades (i, si no estan satisfets, perden el dret a un reembossament)..

Linia inferior

Flow VPN és un servei que proporciona una connexió fiable amb velocitats superiors a la mitjana. Tot i això, sí’És difícil veure el bé que pot ser el servei quan hi hagi’No té característiques de seguretat addicionals. Per no oblidar que la seva privacitat es garanteix gairebé incomplida amb la seva barreja específica de vigilància i registre de dades.

Fins i tot a aquest preu, allà’Hi ha VPNs que poden ser més lents i una mica més inútils, però guanyats’no vendreu les vostres dades a tercers (o com a mínim, sense el vostre consentiment exprés).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map