Hideman VPN Review


Visió general

Qualsevol revisió VPN -o, de fet, qualsevol revisió de la tecnologia disponible a Internet- està determinada fins a cert punt per la VPN’lloc web. La nostra revisió VPN de Hideman no és diferent.

El lloc web de Hideman és el més professional i atractiu de qualsevol VPN que nosaltres’he trobat recentment. De seguida, aquesta la pinta amb bona llum, i nosaltres’Estic encantat d’informar que aquesta bona llum continua a través de la majoria de les nostres investigacions sobre VPN’Característiques.

Hideman VPN és un servei atent que protegeix els seus usuaris’informació personal amb alguns dels millors programes de xifratge, protocols VPN i tecnologia de protecció.

En part degut a això, però, Hideman és una VPN relativament cara. El lloc web intenta compensar aquesta impressió oferint una versió gratuïta; tanmateix, aquesta versió gratuïta no és exactament a l’altura.

D’altra banda, Hideman VPN també posa de manifest algunes sorpreses agradables. Per exemple, ofereix una gamma d’extensions de navegador, inclosa una per a Safari. Això fa que sigui un dels únics serveis VPN que ho facin.

Tanmateix, quan ho poseu a prova’És difícil dir que la VPN de Hideman es distingeix realment en termes d’elements pràctics com ara les velocitats de connexió del servidor.

Hideman VPN és segur?

Hideman VPN ofereix un dels millors i més essencials programes de ciberseguretat disponibles en aquest moment. Utilitza un Xifrat de xifratge AES-256 bits, cosa que és indiscutible quan ho és’està en funcionament.

En segon lloc, el seu suport de protocols és majoritàriament impressionant. És compatible amb el sector preferit OpenVPN, així com alguns dels protocols més obsolets (però més populars) PPTP i L2TP / IPsec.

Amb aquestes funcions, a més de Encaixament de mà RSA-2048, La VPN de Hideman rivalitza amb les VPN més conegudes com NordVPN i ExpressVPN. També compta amb un fiable interruptor de matar, que salvaguarda les vostres dades personals si la vostra connexió disminueix.

Això és especialment útil perquè aquests són els moments en què els pirates informàtics són capaços de deixar de banda la vostra seguretat VPN i fer-se amb les vostres dades personals..

Privacitat

Hideman LLC és una empresa registrada a Londres, que el situa just al centre de l’aliança 5 Eyes. Això vol dir que legalment ha de complir les sol·licituds de dades de les autoritats britàniques.

Com a part de la nostra revisió, vam fer una mica de visió sobre la seva política de privadesa i les troballes van ser una mica preocupants. Si bé les transferències de dades dels usuaris pagats no es registren mai, és possible que els usuaris gratuïts tinguin una mica més de preocupacions. Tots els registres de transferència es mantenen durant 14 dies i, si hi ha hagut alguna reivindicació acreditada d’activitat il·lícita, aquests registres es mantenen més temps per motius legals.

Per descomptat, si tu’està fent servir una VPN per incomplir la llei’és culpa vostra. La raó per la qual’Tanmateix, estic preocupat per aquesta política, però, és que l’aliança Five Eyes i els seus socis (principalment Singapur i el Japó) tindran un accés desbocat a la vostra activitat web, que és la raó per la qual la majoria de la gent busca una VPN en primer lloc..

El llarg i curt d’ell: si tu’Torneu a triar Hideman VPN, no ser temptat pel paquet gratuït.

Velocitat i rendiment

Una vegada més, el paquet gratuït temptador econòmicament és una mala elecció per als que necessiten una connexió ràpida. Les velocitats de descàrrega tenen una capacitat de 512 kb / s, la qual cosa no és idoni.

A més, la majoria de les ‘gran’ els servidors (és a dir, Regne Unit o Estats Units) estan desactivats en la versió gratuïta, que incapacita significativament la velocitat de connexió dels usuaris d’aquestes regions. (Per ser més precisos, els únics servidors als quals podeu connectar es troben a Rússia, Ucraïna i Bulgària.)

Les subscripcions de pagament no són’T drasticament millor, tampoc. Naturalment, els servidors més propers proporcionen les millors connexions i això’és certament el cas de la VPN de Hideman.

Tot i això, mentre realitzem proves per a la nostra revisió, hem enfrontat connexions pobres de servidors a l’estranger. Amb la seva base al Regne Unit, hem entrat bé amb altres servidors d’Europa occidental, però els servidors nord-americans i canadencs eren un bust.

Sens dubte, no és ideal per accedir a contingut geo-restringit, que és un altre motiu important per a què les persones busquin una VPN. Per exemple, intentar transmetre Netflix als EUA des de l’estranger, no és un programa inicial.

Si voleu gaudir d’una gran velocitat, consulteu alguns dels proveïdors de VPN de la nostra llista de VPN més ràpids.

Facilitat d’ús i suport

VPN de Hideman’el lloc web és bastant lleuger en general, però encara pot contenir tot allò que un client potencial pot desitjar conèixer sobre el servei abans de subscriure-s’hi..

Hi ha més suport mitjançant un sistema basat en tiquets. En circumstàncies més urgents, però, podeu contactar amb Skype durant la seva jornada laboral. (Sembla que és de 9:00 a 17:00, GMT).

De la mateixa manera, el procés d’instal·lació s’està racionalitzant com el lloc web general. Ell’és un procés senzill de descàrrega del client i es connecta gairebé sense cap altra incursió.

Preu

Com hem comentat, hi ha un paquet gratuït disponible amb Hideman VPN. Tot i això, aquest paquet no té sentit; limita la vostra velocitat a 512 kb / s, l’amplada de banda a 2 GB / mo i limita la flota de servidors a només 3 a l’Europa de l’Est.

La versió de pagament inclou dos models. El primer és el paquet només per a mòbils, que és de 2,90 dòlars / mes per a un paquet d’un sol mes, o 24,90 dòlars (2,07 dòlars / mes) per a una subscripció d’un any.

El “Definitiva” la seva versió, d’altra banda, està disponible tant en dispositius d’escriptori com en mòbils. Ell’s tenia un preu de 9,00 $ / mes per un paquet d’un mes o 69,00 $ (5,75 $ / mes) per a una subscripció d’un any.

Això situa a Hideman a la zona alta de la franja de preus de VPN. No ho és’és la més cara (algunes VPN tenen més de 8,00 dòlars / mes), però hi ha opcions que segueixen més efectiu.

El més bo, però, és que hi ha una varietat d’opcions de pagament segures disponibles, inclosa Bitcoin, que permet un pagament incebrables.

VPN de Hideman per Netflix

Segons el motiu que vostè’estic interessat en obtenir una VPN, Hideman potser no és l’opció ideal per a vosaltres.

Si tu’està intentant accedir a contingut georerestricte, vostè’Probablement quedaré insatisfet amb aquest servei. Com hem comentat anteriorment en aquesta revisió, la qualitat de la connexió dels servidors a l’estranger és massa baixa per transmetre el contingut de vídeo correctament.

En altres paraules, accedir a Netflix és fàcil’és la transmissió real que’és més o menys impossible amb la VPN de Hideman. En lloc d’això, trieu un dels proveïdors de la nostra llista de Millors VPN per a Netflix.

VPN de Hideman per torrenting

La VPN de Hideman admet obertament el torrenting, tot i que es preocupen dels servidors que permeten les connexions P2P. Els servidors basats en territoris on el torrenting és il·legal estan marcats al tauler de control.

Un cop més, però, als usuaris que resideixen a ubicacions a una distància lluny dels servidors compatibles amb P2P, serà difícil torrent correctament qualsevol cosa donada la VPN’Les connexions a l’estranger menys del desitjables.

És bo per als usuaris de la Xina?

Per obviar el gran tallafoc de la Xina, una VPN sol utilitzar un servidor ofuscat, donar suport al protocol SSTP o donar suport a una versió modificada del protocol OpenVPN (com StealthVPN o Golden Frog’protocol de Camaleó).

Malauradament, després de fer una ullada a la vista per la nostra revisió VPN de Hideman, no hem trobat poques evidències que donin suport a les seves habilitats per anul·lar la censura de contingut a la RPC.

De fet, el millor protocol que suporta és l’OpenVPN estàndard que en el passat ha tingut problemes notòriament amb el Gran Firewall.

Això no’Dir que la VPN de Hideman no’Ser capaç d’evitar els tallafocs en altres països tan repressius com Bielorússia, l’Iran i l’Iraq, però sense un servidor ofuscat’És difícil dir-ho amb seguretat.

Aplicacions i extensions

La versió mòbil de Hideman VPN només està disponible a iOS i Android. El paquet final també està disponible a Mac OS X, Windows, Linux i Chromebook.

Un de Hideman’Les característiques més destacades, però, és la seva àmplia gamma d’extensions del navegador. Està disponible per a Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera i Safari.

Aquest darrer punt serà d’interès especial per a alguns usuaris, ja que molts navegadors ometen Safari en la seva capacitat de navegador. L’única VPN principal que inclou una extensió personalitzada per a Safari és ExpressVPN, que és de 3 dòlars més al mes que Hideman.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map