Hoxx VPN Review


Visió general

Creat per l’empresa VPN1.com, Hoxx VPN es descriu com “llamp ràpid,” fàcil d’utilitzar, de forma fiable i molt, molt més. Com és habitual amb les VPN, el lloc web presenta diverses reclamacions que semblen atractives a primera vista, però aquesta revisió VPN de Hoxx estudiarà aquestes promeses amb més detall..

Amb seu a Coral Gables, Florida, Hoxx és una operació totalment americana, tot i que ofereix més de 50 ubicacions del servidor esquitxats arreu del món. Si bé el lloc web amb un disseny obsolet i un gran nombre d’enllaços trencats diu que el seu nombre augmenta cada setmana, després de quatre mesos no vam veure cap canvi.

Els usuaris poden triar entre comptes gratuïts i premium i el focus se centra en les extensions del navegador. Això significa que Hoxx és un proxy primer i un servei VPN segon. En qualsevol cas, l’única manera d’esbrinar si Hoxx mesura contra la competició és posar-lo a prova. Així, seguiu la nostra revisió VPN de Hoxx sobre el baix sobre d’aquesta eina de privadesa.

Hoxx VPN és segur?

Hoxx VPN fa llum sobre les seves característiques de seguretat. De fet, aquesta és l’única cosa que podríem obtenir per la seva seguretat:

 • Xifrat de punta a punta
 • Xifrat RSA de 4096 bits (normalment es reserva per a la mà)’No està clar si es tracta d’un problema de comunicació o no)
 • protecció contra virus (com?)
 • blocs en ports vulnerables (com?)
 • protecció mentre s’utilitzen espots wifi públics (com?)
 • blocs contra els seguidors d’anuncis basats en galetes (com?)

Tot això és encoratjador, però res especial per a VPNs d’alta qualitat. A més, també’No és clar com se suposa que han de fer qualsevol d’aquestes coses.

L’únic que sabem: quan una VPN és vaga sobre com ho funciona’És probable que es mantingui segur, probablement’t.

Hoxx VPN registra les vostres dades?

Bastant: sí.

Una cosa que ens va consternar en escriure aquesta revisió VPN de Hoxx és el fet que Hoxx de rutina “desar els registres durant un període determinat per evitar l’abús de la seva xarxa.” Molts VPN aconsegueixen protegir la integritat de la seva xarxa sense guardar cap registre, i per a nosaltres va ser una gran bandera vermella, especialment quan empresa matriu de Hoxx es troba als EUA, un país de cinc ulls.

El problema sembla ser que Hoxx col·labora estretament amb les autoritats governamentals – que està bé, però no si t’acostes massa a ells. Això’Per què Hoxx bloqueja l’accés a “fòrums il·legals” o llocs de torrenting. Tot plegat a una relació que sembla massa propera per a la seva comoditat.

I l’abast de les seves pràctiques de registre és força extens. Tal com descriu la seva política de privadesa, Hoxx registra tots els llocs que visiteu, quant de temps hi esteu i fins i tot el lloc que esteu veient abans d’activar la VPN. Quant a nosaltres’estic preocupat, això contradiu el que es refereix a les VPN i proporciona molta informació al proveïdor de VPN.

Hoxx VPN no té filtracions?

Fuites DNS són un altre problema potencial, particularment de Hoxx VPN’s Chrome Extension, de fet que semblava molt porós. I si voleu aprofundir amb Tor, oblideu-ho. VPN de Hoxx’s aferrar-se a la legalitat estricta significa que el La xarxa Tor no ho fa’no treballo amb el seu client.

Així doncs, tot el que es té en compte, el veredicte d’aquesta revisió és força clar: si la seguretat significa alguna cosa per a vosaltres, manteniu-vos fora d’aquest servei. Hi ha millors alternatives a Hoxx VPN.

Velocitat i rendiment

La velocitat és una zona on Hoxx fa força bé. Hem intentat tant els plans gratuïts com els premium i hem trobat diferències importants entre ells, que val la pena tenir en compte. Tant els paquets gratuïts com Hoxx VPN’Els serveis premium ofereixen un bon rendiment i ofereixen bones velocitats de descàrrega.

Aquí teniu la velocitat base amb la qual vam treballar:

VPNpro velocitat base

 • Velocitat de descàrrega: 263 Mbps
 • Velocitat de càrrega: 261 Mbps

Vam decidir provar quatre ubicacions diferents arreu del món.

Alemanya

Velocitat del servidor Hoxx VPN Germany

 • Descàrrega: 258 Mbps
 • Pujada: 37 Mbps
 • Desplegament: 2%

Japó

Velocitat del servidor Hoxx VPN Japan

 • Descàrrega: 138 Mbps
 • Pujada: 3 Mbps
 • Abandonament: 48%

Canadà

Hoxx VPN Canada velocitat del servidor

 • Descàrrega: 176 Mbps
 • Pujada: 64 Mbps
 • Abandonament: 33%

NOSALTRES

Velocitat del servidor de Hoxx VPN als EUA

 • Descàrrega: 90 Mbps
 • Pujada: 20 Mbps
 • Abandonament: 66%

Hoxx VPN té unes velocitats força impressionants, i els servidors alemanys (propers a la nostra ubicació a Europa) arriben al 98% de la nostra velocitat base. Els altres són molt bons i, fins i tot, els més baixos (EUA) entren a velocitats prou bones per reproduir contingut de vídeo UHD.

Els usuaris premium gaudeixen de connexions simultànies il·limitades (útils per a entreteniment a casa o configuració empresarial amb diversos equips) i la selecció del servidor és bastant àmplia. Això significa que trobar una connexió ràpida shouldn’no ser dur.

Tot i això, una cosa a mencionar és la variabilitat. Per tant, potser haureu d’experimentar amb uns quants servidors abans de trobar-ne un que s’adapti a la vostra norma.

Cobertura del servidor

Hoxx no’No es fa publicitat del nombre de servidors (les estimacions són de 100 a 650), però el servei ofereix 50 ubicacions del servidor. Això no és particularment dolent en comparació amb altres noms més grans (per exemple, NordVPN ofereix més de 62 ubicacions de servidors, tot i que tenen més de 5.400 servidors a tot el món).

En termes de velocitat, comporta un rendiment millor que la mitjana, destacant una vegada més la diferència entre la velocitat del servidor i el número de servidor.

Facilitat d’ús i suport multiatraformes

Hoxx VPN admet les següents plataformes:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Chrome
 • Firefox

Algunes de les millors coses sobre Hoxx VPN són les extensions del navegador. Això’No és sorprenent, donada la companyia’s èmfasi en la navegació en lloc de correus electrònics o de reproducció. La versió de Windows és 0.4.0 quan Chrome té 3.5.4, que mostra clarament cap a l’objectiu de Hoxx.

Les extensions del navegador no són’No són invasius, per la qual cosa van guanyar’no domino els menús de Chrome o Firefox. Tot el que veieu quan inicieu la sessió és un petit recordatori a la part inferior dreta de la pantalla. I són fàcils de descarregar i configurar.

Mentre guanyaven’Aquestes extensions són molt útils per a aquells que volen utilitzar Hoxx VPN per a Netflix o torrents, aquestes extensions són ideals per a principiants de navegació que necessiten protecció bàsica d’adreces IP..

Podeu utilitzar Hoxx VPN per a Netflix streaming?

Malauradament, no podríem’No voleu que Netflix funcioni amb la VPN de Hoxx, que és una vergonya. Sembla que Hoxx és un d’aquests VPN que tenen paradís’Va invertir temps i experiència suficient en la creació de solucions laborals per fer front a Netflix’s mesures de seguretat reforçades.

Hem intentat tot el possible per registrar-nos al lloc de reproducció de vídeos. No hi ha servidors de proxy VPN Hoxx funcionats, de manera que si’Torneu a utilitzar la vostra VPN amb finalitats d’entreteniment. En lloc d’això, trieu una de les millors VPNs de Netflix per a un accés fiable a Netflix des d’ubicacions del món.

Utilitza Hoxx per torrent una bona idea?

El mateix passa amb el torrenting i P2P en general. Com ja vam observar anteriorment en aquesta revisió, els desenvolupadors de Hoxx VPN han intentat protegir-se dels problemes legals al màxim possible. Una de les baixes d’aquest plantejament és l’accés a torrents amb aplicacions com uTorrent o BitTorrent.

Els usuaris de VPN amb experiència estaran familiaritzats amb els desenvolupadors’ actitud davant els torrents. Però moltes vegades això significa que suprimeixen les velocitats de torrenting, sense bloquejar els torrents del tot. Això’No és el cas de Hoxx, i és per això que nosaltres no puc recomanar a Hoxx VPN que torneixi en absolut. Un cop més, busqueu un altre lloc VPN més audaces que puguin fer front a les exigències de l’amplada de banda i la legalitat del torrenting.

Hoxx VPN funciona a la Xina?

Hoxx VPN promet als usuaris la capacitat de fer-ho “anul·lació de les restriccions del govern” emmascarant la vostra adreça IP i la ubicació. Això hauria de ser música a les orelles dels usuaris en llocs com la Xina, on el govern autoritari intenta constantment entrebancar la navegació privada dels usuaris de la web.

Tot i això, es van informar dels nostres contactes xinesos connectivitat limitada quan utilitzeu proxy Hoxx VPN, molt pitjor que altres competidors. El positiu va ser que, quan es van establir connexions, hi va haver la presència de més de 100 servidors japonesos i més de 20 servidors sud-coreans volia dir que no eren velocitats’no està massa malament.

Però hi ha millors opcions per als usuaris de la Xina, de manera que la resposta a la pregunta de Hoxx VPN a Xina és, “sí, però amb qualificacions.”

Assistència

Hoxx VPN té les opcions d’assistència següents:

 • Tiquet de suport
 • Preguntes freqüents

Refrescant, Hoxx VPN està obert per proporcionar dades de contacte, en la llista de l’adreça corporativa de la seva empresa matriu VPN1 (amb seu als Estats Units) i una adreça de correu electrònic del seu equip d’assistència (però no hi ha cap número de telèfon).

Solien oferir un formulari de consulta del client per enviar preguntes específiques, però han suprimit aquesta funció, centrat en els correus electrònics directes. Hauríem preferit un formulari de contacte amb respostes puntuals i un xat en directe de 24 hores al costat. Dit això, no ho vam fer’No tinc molta sort per obtenir respostes a través de l’adreça de correu electrònic proporcionada.

Mentre que els corresponsals reben respostes automatitzades de seguida, Les respostes humanes reals poden trigar un dia o més, i nosaltres no hi érem’No està impressionat per la qualitat. La secció de preguntes freqüents també està mal organitzada, encara que sí’s força transparent sobre les moltes limitacions de Hoxx VPN. Així que ja saps què’torna a entrar quan descarregueu el seu client.

Preu

Hoxx VPN té les opcions de preus següents:

 • Gratuït
 • Premium: $ 1,99 / mes per un pla de dos anys

Una cosa que ens va agradar sobre Hoxx VPN va ser la seva paquet gratuït. Els usuaris gratuïts poden utilitzar connexions simultànies il·limitades. Això és una cosa que poques vegades ofereixen altres VPN, i aquí’és una selecció de 4 servidors. Això’No és molt donat que la xarxa més àmplia de Hoxx té centenars de nodes, però sí’s funcional. Hi ha també sense restriccions d’ample de banda.

No obstant això, el paquet gratuït també té grans mancances. A part de les restriccions de torrents i serveis de streaming, el el servei gratuït només utilitza xifrat de 1024 bits. La qual cosa gairebé no és cap protecció.

Els paquets Premium ofereixen xifratge de 4096 bits (millor però encara obsolet) i tota la gamma de servidors per triar. Els preus poden semblar molt baixos a 1,99 dòlars al mes per un pla de dos anys. No obstant això, podeu trobar ofertes similars que ofereixen proveïdors VPN premium que inclouen serveis de torrenting i streaming.

A més, el procés de pagament és molt complicat, i els usuaris han de registrar-se per obtenir un compte gratuït abans de passar a Premium. Ell’És el màxim temps i, sincerament, no val la pena, fins i tot amb la Garantia de devolució de 14 dies ofert.

Resultat de la revisió del servidor intermediari Hoxx VPN

Si bé aquesta revisió del proxy VPN de Hoxx ha destacat alguns punts forts com la selecció del servidor, el preu i la facilitat d’ús, podem’Recomano realment Hoxx com a opció de privadesa viable.

Hi ha tants problemes amb Hoxx, des de pobres xifrats fins a preocupants pràctiques de registre. A més, no hi ha funcions de torrenting o Netflix Per què optar per Hoxx per altres serveis millors?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map