OkayFreedom VPN Review


OkayFreedom VPN promet ajudar a mantenir privades les vostres activitats i protegir-se dels ulls. Però, pot complir les seves promeses? Aquest servei alemany ofereix molt menys servidors que els que vostès’vingués amb un servei com ExpressVPN o NordVPN. El baix nombre de servidors també significa que la velocitat i el rendiment tenen molt marge de millora.

En termes de preus, vostè’Trobaré que realment es pot descarregar gratuïtament VPN OkayFreedom, però per descomptat, amb limitacions estrictes. Aquest servei funciona a la majoria de plataformes, tot i que es tracta d’una zona que definitivament es pot millorar.

Continua llegint i tu’Descobriré tot el que necessiteu saber sobre OkayFreedom VPN i si és adequat a les vostres necessitats particulars.

La VPN és OkayFreedom segura?

OkayFreedom utilitza protocols OpenVPN amb xifrat de 256 bits. Això’és sobre l’única informació que podem obtenir sobre aquest servei VPN, que sempre és una cosa dolenta.

Si les VPN són realment segures, no tindran cap problema a esquivar-ho a tota la pàgina de funcions o a la pàgina d’inici. Si donen’No ho anuncieu a qualsevol lloc del lloc web, probablement no són gaire segurs.

Després de realitzar proves de filtració per a la nostra revisió VPN OkayFreedom, el servei no va revelar la nostra ubicació exacta. Així que’És segur dir que aquest proveïdor VPN funciona excel·lentment per emmascarar la vostra adreça IP i millorar la vostra privadesa en línia.

La VPN OkayFreedom manté els registres?

Afortunadament, OkayFreedom VPN sembla seriós sobre la privadesa dels usuaris. Segons la seva política de privadesa, un usuari’Les dades personals no són’No cal utilitzar el servei.

També fan la següent declaració:

El servei OkayFreedom no guarda ni adreces ni contingut al qual l’usuari tingui accés, l’adreça IP que OkayFreedom els va assignar; ni l’usuari’És la pròpia adreça IP a través de la qual utilitzen OkayFreedom. Com a resultat, no és possible que Steganos comprovi el contingut al qual ha accedit un usuari OkayFreedom. No es desen ni l’adreça IP de l’usuari ni la dels servidors accedits.

Velocitat i rendiment

Hem provat la velocitat del servidor VPN OkayFreedom com és estàndard per a VPNpro, connectant-nos a diferents ubicacions del món i comprovant-les amb Speedtest.net.

Aquí teniu la velocitat base (no VPN)’comencem amb:

velocitat de la base: no zenvpn

 • Velocitat de descàrrega: 243 Mbps
 • Velocitat de càrrega: 247 Mbps

Alemanya

Velocitat del servidor de OkayFreedomVPN - Alemanya

 • Descàrrega: 30 Mbps
 • Carregueu 72 Mbps
 • Abandonament: 88%

EUA

OkayFreedomVPN velocitat del servidor - EUA

 • Descàrrega: 17 Mbps
 • Carregueu 56 Mbps
 • Abandonament: 93%

Japó

Velocitat del servidor OkayFreedomVPN - Japó

 • Descàrrega: 14 Mbps
 • Carregueu 5 Mbps
 • Abandonament: 94%

Sens dubte, hi ha marge de millora quan es tracta de la velocitat del servei. Molts dels servidors als quals ens vam connectar van arrossegar considerablement la nostra connexió. Per tant, aquest és un gran desavantatge per a un servei que funciona bastant bé quan es tracta de seguretat i seguretat en línia.

Cobertura del servidor

La VPN OkayFreedom ofereix un nombre relativament baix de servidors per un cost mensual baix, amb 19 ubicacions, incloent Itàlia, Japó, Estats Units, Rússia i molt més..

Per tant, si tu’Si esteu buscant un servei VPN assequible, OkNFreedom VPN pot adaptar-se a les vostres necessitats.

Facilitat d’ús i suport multiplataforma

La VPN OkayFreedom només està disponible per instal·lar-se a Windows, cosa que significa que has guanyat’No podreu utilitzar-lo en altres sistemes operatius com ara Android i macOS. Per tant, si vostè’esteu buscant una VPN que us permeti reproduir de forma anònima pel·lícules i programes de televisió en dispositius com ara Amazon Firestick, heu guanyat’No podré fer-ho.

En termes de la GUI de l’aplicació Windows, vostè’Trobaré que és més senzill navegar. D’aquesta manera és fàcil seleccionar un servidor i mantenir-se protegit durant la navegació pel web. Tanmateix, el problema és que el menú de configuració ofereix opcions mínimes. Per tant, potser no serà del gust d’usuaris més avançats.

VPN OkayFreedom per Netflix

Al lloc web OkayFreedom, afirma que pot desbloquejar vídeos. Tot i això, no ho fa’No mencioneu específicament que podeu utilitzar-lo per Netflix. Al provar-ho per a aquest propòsit, vam trobar que no ho era’No és eficaç. Ens vam connectar al servidor dels Estats Units a OkayFreedom, amb Netflix capaç d’identificar que estàvem utilitzant una VPN.

Malgrat això, vam trobar que podríem utilitzar OkayFreedom per accedir a serveis sota demanda subministrats per grups com ara del Regne Unit.’s Canal 4 i ITV.

Per tant, si tu’Si voleu accedir a algun d’aquests serveis fora del Regne Unit, haureu de poder fer-ho fàcilment amb OkayFreedom.

VPN OkayFreedom per torrenting

Quan es tracta d’utilitzar OkayFreedom VPN per torrenting, és molt recomanable que ho feu amb precaució. El lloc web OkayFreedom estableix que podeu utilitzar la VPN per a la descàrrega de P2P. Tot i això, també esmenta que està prohibida la descàrrega de qualsevol material amb copyright sense cap permís previ.

Per aquesta raó’És segur dir que OkNFreedom VPN no ho hauria de fer’No s’utilitza per al torrent. En lloc d’això, heu d’optar per una VPN que s’ha demostrat que funciona efectivament per a aquest propòsit.

Atenció al client

La VPN OkayFreedom només té una secció de preguntes freqüents / assistència dedicades al lloc web i suport de correu electrònic. Tot i que aquesta pàgina és fàcil de trobar i de navegar, quan es tracta d’assistència al client, OkNFreedom VPN té molt marge per millorar.

Allà’presenta un nombre decent de preguntes freqüents que potser només proporcionaran les respostes que esteu cercant. Però això’es tracta d’on acaben els positius quant a suport. Després de contactar amb el servei d’atenció al client per correu electrònic, moltes persones van comprovar que es trigava diversos dies a rebre una resposta, i alguns no van rebre cap resposta. Per tant, si teniu alguna pregunta urgent, potser només us espereu un temps per resoldre el problema..

Preu

Quan es tracta de fixar preus,’val la pena esmentar que que no’No tinc l’opció de comprar un pla mensual – només un any’La subscripció és al principi.

Dit això, el cost mensual es calcula en només 2,50 dòlars al mes quan es té en compte el cost anual de 29,95 dòlars, sense opció d’ús simultània de dispositius. Mentre que’és assequible, és’també molt limitada.

Podeu pagar la vostra subscripció mitjançant PayPal, targeta de crèdit o transferència bancària.

OkayFreedom VPN també ofereix una versió gratuïta, però hi ha un límit de dades de només 500 MB cada mes. Aquesta és una quantitat reduïda que us atrau a passar a la versió premium per aprofitar al màxim el trànsit il·limitat. La versió gratuïta també és compatible amb els anuncis, la qual cosa pot resultar inactiva per a molts usuaris tot i que és gratuïta. Molts altres serveis de VPN gratuïts, com Windscribe, ofereixen una quantitat mensual molt més generosa sense mostrar cap anunci.

Si per algun motiu no està satisfet amb la VPN OkayFreedom, hi ha una garantia de devolució de 30 dies. Això és encoratjador tenint en compte que heu de pagar durant tot un any per davant. Així doncs, almenys vas guanyar’No se li enganxarà un servei que vostè’no estic satisfet amb el que queda de la vostra subscripció.

Linia inferior

En general, es pot dir que OkayFreedom’La facilitat d’ús i el baix cost el converteixen en una opció fantàstica per a aquells que busquen una VPN bàsica que faci el que diu a la llauna. El fet que tinguin una versió gratuïta també és excel·lent, ja que això us pot donar exactament el que podeu esperar quan instal·leu aquesta VPN en concret..

En termes de suport, OkayFreedom té clarament marge de millora. Tot plegat parteix del fet que la seva secció de preguntes freqüents / suport in situ és molt limitada. Això milloraria el canvi de servei al client.

En general, es pot dir que es pot obtenir una millor relació qualitat-preu en un altre lloc si es tenen en compte els inconvenients que comporten una subscripció VPN OkayFreedom. Però, per a aquells que cerqueu una VPN executada per a la navegació web lleugera, podeu fer-ho’no em vaig equivocar molt amb aquesta VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map