Revisió d’accés a Internet privat


L’accés a Internet privat (PIA) és, de fet, entre les VPN més populars. Però sóc conscient que la popularitat no ho fa’no sempre traduir a la qualitat. D’aquí, aquesta revisió.

Volia aprendre sobre PIA. Per exemple, com de bones són les seves característiques de seguretat? La seva enorme llista de servidors es tradueix en un rendiment de primer nivell? I, deixem’No oblidem la pregunta que molesta a molts arreu del món: PIA desbloqueja Netflix EUA?

La meva revisió actualitzada d’accés a Internet privat presenta les respostes a aquestes preguntes i altres. Fixeu-vos per saber si els preus més baixos us permeten obtenir tanta qualitat.

Visió general

 • Rànquing: # 15
 • Basat en: Estats Units d’Amèrica (EUA)
 • Servidors i ubicacions: 3200 servidors més de 30 països més
 • Registres: Recollida de dades mínima
 • Xifratge i protocols: El protocol principal és OpenVPN, AES-128 o encriptació de grau militar (AES-256)
 • Netflix:
 • Torrenting: Sí, es permet P2P a tots els servidors
 • Aplicacions: Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera
 • Suport: Correu electrònic
 • Preu: des de 3,33 dòlars / mes
 • Versió o prova gratuïta: No
 • Lloc web: privateinternetaccess.com

L’accés a Internet privat és segur?

PIA no és un dels serveis VPN més grans per a la seva seguretat. S’assembla a tota la resta Les credencials de seguretat són mediocres.

Funcions de seguretat

Les xifrades de xifrat de dades utilitzades per PIA són AES-128 i AES-256 – a gran nivell de xifrat. L’aplicació ofereix més opcions criptogràfiques de les que es solen utilitzar: podeu triar el vostre nivell de xifrat de dades, el cop de mà i l’estàndard d’autenticació.

PIA’El protocol primari de túnel és OpenVPN, però el servei també és mòbil IKEv2 i L2TP.

L’accés a Internet privat té interruptor de mort de xarxa – una característica important per protegir-se de qualsevol interrupció inesperada de la connexió. També utilitzen el seu propi DNS privat per evitar filtracions. Segons els informes, el servei és cert no té filtracions DNS ni filtracions IPv6 / WebRTC.

A més de la VPN, també hi ha serveis de proxy PIA en forma de les extensions Chrome / Firefox i un proxy SOCKS5 separat.

Privacitat

PIA és una empresa nord-americana anomenada London Trust Media. Els EUA ho són un dels llocs més problemàtics per registrar una empresa VPN. Hi ha moltes raons per això: el clima legal amb legislació com la Digital Millennium Copyright Act (DMCA), la vigilància governamental, inclosa per part de la NSA, la vigilància corporativa per part de les empreses de tecnologia i telecomunicacions, etc. També és problemàtic perquè els Estats Units formen part Grup de país Five Eyes (i el grup de paisatge estès de Courteen Eyes): un marc robust per compartir informació.

Si bé els Estats Units no disposen de lleis de retenció de dades, el govern pot accedir als registres de dades financeres amb molta facilitat. Dit això, l’accés a Internet privat té una política clara de registre sense registre. Un cas judicial dels Estats Units el 2015 ha donat credibilitat a aquestes reclamacions, de la mateixa manera que alguns casos més recents en què el personal de la PIA va ser cridat a testificar i no va poder’no produir res útil per al processament.

En definitiva, PIA proporciona una seguretat adequada a l’usuari casual. Només don’no en dependré de les vostres vides.

Sistema de denominació de mà de la mà (HNS) per a la màxima privacitat

A l’agost del 2019, l’accés a Internet privat va anunciar una nova funció: el Handshake Naming System (HNS). Per dir-ho en termes simples, l’HNS és una alternativa blockchain per al sistema de noms de domini (DNS).

HNS descentralitza completament el sistema de noms de domini i crea una capa addicional de privacitat per als usuaris. Segons PIA, també funciona com una eina contra el bloqueig a nivell DNS (cosa que els governs fan servir per prohibir els llocs web i serveis en línia). Però, de bo, de debò?

La veritat és que l’HNS definitivament és bo i serà apreciat pels usuaris de potència. Tot i això, el seu ús per al folk comú és exagerat. No és més eficaç per obviar el bloqueig DNS que els servidors DNS PIA habituals. Les úniques excepcions a aquesta regla són exemples extrems, i sens dubte no el bloqueig de llocs web com Facebook.

Velocitat & Rendiment

Les velocitats de connexió depenen de la ubicació. Degut a això, cap prova de velocitat mitjana al món no pot donar una bona resposta a la pregunta “què tan ràpid és aquesta VPN per a mi?” En aquest cas concret, vostè’molt probablement sentiu els efectes negatius de la distribució del servidor PIA si sou’es basen a Àsia (inclòs l’Orient Mitjà), Àfrica o fins i tot a Amèrica del Sud; la majoria de servidors simplement no es basen en aquestes ubicacions.

Servidors PIA

Si ets a Europa o Amèrica del Nord, tu’estic de sort. Servidors PIA número 3200+, altrament conegut com “molt.” Les nostres proves de velocitat més recents demostren que el VPN finalment ha estat capaç de capitalitzar el gran nombre de servidors, tot i tenir una velocitat força mitjana en el passat.

Vaig realitzar les meves proves de velocitat des d’Europa, on la nostra velocitat de descàrrega / càrrega sense VPN és d’uns 280 Mbps. Aquests són els resultats de les regions més populars a tot el món:Nombre de servidors PIA

Regne Unit, Southampton

Prova de velocitat d'accés a Internet privada al Regne Unit, Londres

110 Mbps de descàrrega (aprox. 39%) i 231 Mbps (aprox. 83%) la càrrega és molt bona.

EUA, Nova York

Prova de velocitat d'accés a Internet privat als EUA, Nova York

Descàrrega de 77 Mbps (aproximadament 28%) i 57 Mbps (aproximadament 20%) les càrregues són velocitats dignes.

EUA, Califòrnia

Prova de velocitat d'accés a Internet privada als EUA, Los Angeles

Descàrrega de 128 Mbps (aprox. 46%), Pujada de 97 Mbps (aprox. 35%) és més que impressionant, especialment per a un servidor tan llunyà. Vostè’Notaré que el ping ha augmentat en comparació amb Nova York.

Japó, Tòquio

Prova de velocitat d'accés a Internet privada a Japó, Tòquio

Descàrrega de 68 Mbps (aprox. 24%), Pujada de 9 Mbps (aproximadament 3%) és més que suficient per a qualsevol cosa que vulgueu fer: streaming, torrenting, VOIP, etc.

Austràlia, Sydney

Prova de velocitat d'accés a Internet privada a Austràlia

74 Mbps de descàrrega (aprox. 27%), Pujada de 4 Mbps (aproximadament 4%) perquè Austràlia és inesperadament alta. Per descomptat, el ping també és alt, com hauria de ser.

Com descarregar PIA

Només cal que aneu al lloc web de PIA i feu clic a color de pastanaga COMENÇA ARA botó. Vostè’Em demanarà escolliu un dels tres plans de preus, seleccioneu un mètode de pagament i feu el pagament. Llavors tu’Crearé un compte i rebrà un correu electrònic amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Introduïu-les a la pantalla d’inici de sessió d’accés a Internet privat quan arrenqui l’aplicació.

Totes les versions de l’aplicació es poden trobar a la secció descarregar pàgina del lloc web, inclosa la nova aplicació (actualment disponible per a Windows, macOS i Linux).

Com instal·lar PIA

La pàgina que inicia la vostra baixada conté totes les instruccions sobre com instal·lar PIA. Vostè’Hauré de:

 1. Executeu l’instal·lador del navegador o del vostre navegador Descàrregues directori.
 2. Trieu un idioma per a la instal·lació.
 3. Permet a l’instal·lador fer canvis al dispositiu (feu clic a quan se us demana).
 4. Seguiu l’assistent d’instal·lació – instal·larà el client i el controlador TAP.
 5. Feu clic a “Acabar”.

Com utilitzar PIA

La versió privada de Windows 10 d’accés a Internet privada és la que jo’Miraré. PIA ha llançat recentment un nova aplicació: it’és elegant, simplista i té alguns avantatges per a la seguretat sobre l’antiga.

Escriptori de l'aplicació PIA (beta)

Quan executi l’aplicació, us oferirà una pantalla que us oferirà Iniciar Sessió o prendre un Tour ràpid. pantalla d'inici d'accés a Internet privat

Introduïu les vostres credencials a la pantalla d’inici de sessió. Un cop ho tinguis’Veureu una senzilla pantalla de casa on podeu fer clic a la pantalla gran Botó Connecta, tria el servidor o entra a la pantalla de configuració (botó a la part superior dreta).

pantalla de casa pia

La pantalla d’elecció del servidor us permet trieu pel nom de latència (ping). Podeu ampliar o minimitzar les llistes d’ubicacions en diversos països. No hi ha focs artificials, però el menú és fàcil d’utilitzar i s’explica per si mateix.

menú de selecció del servidor pia

La pantalla de configuració PIA és un canvi de la versió antiga, on tot s’emmagatzemava en una llarga llista de configuracions. Aquí podreu veure les opcions dividides per funció:

 • Preferències de privadesa et permet personalitzar el commutador Killer i canviar PIA MACE, que és una bonica característica de seguretat del navegador que combina un bloqueig d’anuncis, un bloqueig de rastrejadors i un protecció contra programari maliciós.pantalla de preferències de privadesa pia
 • Preferències de xarxa et permet triar Servidors DNS, Sol·licita l’enviament del port (útil per sembrar torrents o connexions a l’escriptori remot) i canviar si voleu permet trànsit LAN.pantalla de preferències de xarxes pia
 • Preferències de connexió ofereix triar el protocol de tunelització (Tipus de connexió), Port remot / local, així com configuració de xifrat. Una característica gairebé única per a PIA és l’opció d’utilitzar Paquets petits, que hauria de millorar l’experiència per als usuaris que tinguin problemes d’estabilitat de la connexió.pantalla de preferències de connexió pia

En última instància, això constitueix un bon conjunt de funcions, tot i que els usuaris de potència poden faltar a la informació del servidor o a les funcions furtives per utilitzar-los en països amb força censura..

Aplicacions i extensions

Hi ha aplicacions personalitzades per a totes les plataformes principals: Windows, macOS, Linux, iOS i Android. Allà’No hi ha actualment cap aplicació d’encaminador d’accés a Internet privat, però encara podeu executar PIA VPN en dispositius d’encaminador si seguiu les instruccions del seu lloc. Finalment, també podeu descarregar extensions Chrome, Firefox i Opera.

llista de descàrregues d'aplicacions pia

Les dues versions mòbils tenen en gran mesura les mateixes funcions que les d’escriptori. Podreu accedir a l’interruptor de matança, escollir on connectar-se mitjançant OpenVPN o IKEv2 i regular el nivell de xifrat..

PIA’s extensions Chrome i Firefox són Complements del proxy HTTPS. Això és bo, però tingueu en compte que només es veurà afectat el trànsit web. Les extensions Chrome i Firefox no són’És l’única manera d’utilitzar un proxy d’accés a Internet privat: cada subscripció inclou un servidor intermediari SOCKS5. Vostè’Necessitareu una contrasenya independent per utilitzar-la, que pugueu generar a la web Tauler de control de clients.

Accés a Internet privat per Netflix

Jo’Heu provat Netflix des d’Europa, utilitzant fast.com per determinar la velocitat nominal i comprovar els temps de càrrega (si el contingut s’ha desbloquejat amb èxit). La velocitat original sense VPN era de 230 Mbps, segons la prova fast.com.

EUA, Nova York

Resultats de proves de velocitat de Netflix a accés privat a Internet als EUA, Nova York

64 Mbps, més que suficient per UHD (4K). Els temps de càrrega no han estat’no excedeixi uns segons. Aquí’és el resultat:castor pia netflix

EUA, Los Angeles
74 Mbps. Més d’una vegada, jo’obtinc millors resultats de Netflix a la costa oest tot i que Nova York estava més a prop.

Països Baixos, Utrecht
92 Mbps i Netflix desbloquejat. Els temps de càrrega eren un parell de segons com a màxim, mentre que la reproducció era tan suau com el marbre.

Vaig provar molts altres llocs (Regne Unit, Canadà, Alemanya, Japó), però cap va poder desbloquejar Netflix.

Accés a Internet privat per Kodi

Amb algunes reserves, puc recomanar VPN PIA per a Kodi.

En termes de seguretat, l’accés a Internet privat és una opció fantàstica per a Kodi. Tot i això, pel que fa a la compatibilitat, PIA no té cap aplicació Android TV ni Amazon Fire TV (Firestick), tot i que encara es pot executar en aquests dispositius seguint les instruccions del seu lloc web..

D’altra banda, PIA no és l’opció més adequada per a persones amb problemes geogràfics. Per tant, tot plegat, jo puc recomanem VPN PIA per a Kodi, però sí’no és la millor opció.

Accés a Internet privat per al torrenting

L’accés a Internet privat definitivament no és la pitjor opció per al torrenting. Els usuaris europeus i nord-americans trobaran les velocitats decents i les característiques de seguretat són suficients. Allà’És també la funció de reenviament de ports, que és fantàstic si el seguiment del torrent requereix que sembreu. Utilitzeu-ho al vostre risc, ja que augmenta les probabilitats de descobrir-vos.

A diferència d’altres serveis VPN, PIA NO’Limiteu el trànsit de P2P a la xarxa – podeu torrent en qualsevol servidor. A més, els usuaris poden aprofitar-ne Proxy SOCKS5 gratuït. D’aquesta manera, podeu assegurar el trànsit a nivell d’aplicació VPN, podent així estalviar una amplada de banda valuosa.

És bo per als usuaris de la Xina?

L’accés a Internet privat té un bon xifratge i la jurisdicció nord-americana no hauria de ser’No és una preocupació per a algú a la Xina. Tot i això, velocitat i PIA’S’està en qüestió la capacitat d’enganyar el Gran tallafoc. Dels seus més de 3200 servidors, molt pocs es troben a l’Extrem Orient, la qual cosa fa que el problema es supercobli. Pel que fa al Gran tallafoc, Els mateixos PIA admeten tenir problemes a la Xina i la seva solució suggerida és utilitzar L2TP / IPSec en lloc d’OpenVPN. El problema amb això és doble:

 • IPSec / L2TP no és tan segur
 • Aquest protocol s’ha d’establir manualment.

PIA no té cap mena de “protocol sigil” per obviar la inspecció de paquets profunds (DPI): un mètode avançat que la Xina utilitza per trobar trànsit VPN en una xarxa.

Assistència

Allà’no és excusa per ser tan gran en el mercat VPN i no tenir una forma ràpida de respondre als usuaris’ sol·licituds.

L’accés a Internet privat té limitades opcions d’assistència al client. Ells són:

 • Recursos d’autoajuda – el coneixement, guies, notícies, un fòrum (comentaris)
 • Entrades de suport

Allà’s sense xat en directe opció, i molt menys una que‘s funcional 24 hores. El “bitllet” el sistema no és tan bo: sí’és massa lent, especialment per a consultes que no’No necessiteu gaire temps o atenció. I com qualsevol que’S’ha treballat al servei d’atenció al client, una gran majoria dels problemes es poden resoldre amb molta rapidesa.

A més, he trobat que Internet està farcit de comentaris enutjosos sobre suport PIA que no té resposta, respostes robòtiques i poc útils i la falta d’una bona manera d’agafar els vostres greuges. “a la cadena de comandament.”

Preu

plans de preus pia

Hi ha tres plans de preus diferents d’accés a Internet privat. Ho podeu aconseguir per:

 • Pla d’un mes: 6,95 dòlars
 • Pla de 6 mesos: 35,95 dòlars (5,99 $ / mes)
 • Pla d’un any: 39,95 dòlars (3,33 dòlars / mes)

Podria rebutjar l’accés a Internet privat per no oferir proves gratuïtes, però amb preus tan baixos’No els culpeu de saltar-la. En canvi, obteniu un Garantia de devolució de 7 dies – prou just, PIA. També, un generós deu connexions simultànies limit us permetrà compartir el compte amb la família i els amics.

La línia de fons de la nostra revisió d’accés a Internet privat

PIA és una eina de confiança tant en termes de seguretat com d’entreteniment. Si tu’tornar a ser europeu o nord-americà i els seus objectius són 1) torrent; 2) flux Netflix US; 3) protegir-se dels ciberdelinqüents mentre tombeu un latte Starbucks – PIA és per vosaltres. En cas contrari, millor triar alguna cosa de la nostra llista de líders del sector VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map