Revisió de Getflix


Getflix, un concursant d’Aussie, amb ulls de pel·lícules i aficionats a la televisió, ofereix tot allò que els obsessius que puguin requerir i una mica més de costat. Més informació a la nostra revisió de Getflix a continuació.

Com el seu nom indica, Getflix és un proveïdor de DNS i VPN intel·ligents construït al voltant de donar accés a streaming de qualitat a més de 350 canals globals. Però, és més que un complement per a fans de Netflix o YouTube, i proporciona el que requereixen els usuaris generals de VPN? Deixar’s esbrinar!

Getflix merda d’Austràlia, allà on ha vallat el mercat per als usuaris que volen barrejar privacitat i entreteniment. El que fa que la VPN de Getflix sigui diferent és la manera com tot es adapta al streaming del History Channel i NBC Golf a Vudu i Syfy.

Plataformes VPN Getflix

Però per descomptat, com el seu nom indica, Getflix’El focus més popular és ajudar els usuaris a accedir a Netflix des de tot el món, més específicament, el sistema Biblioteca Netflix dels EUA.

En teoria, ofereix un ampli ventall d’opcions per als amants del cinema, la televisió, l’esport i el documental. Com hem’Veuré en aquesta revisió de Getflix, que aporta gran part del que promet, amb algunes reserves’Arribaré en un moment.

Seguretat i privacitat: Getflix és segur d’utilitzar?

A la superfície, Getflix ofereix una gamma de funcions de seguretat raonablement sòlida. Això inclou:

 • PPTP, SSTP i L2TP
 • OpenVPN (UDP)
 • Xifrat SHA-256

Tanmateix, el seu xifratge en alguns casos deixa marge de millora, amb estàndards més antics utilitzats en determinats protocols. Si bé asseguren utilitzar SHA-256 per al seu xifratge VPN, hi ha’No hi ha proves ni descripcions reals d’això en el seu lloc web o en les seves aplicacions.

El sistema d’encaminament del DNS de Getflix afegeix una altra capa d’anonimat mentre s’utilitzen llocs de streaming, i no podríem’No trobareu cap evidència que els usuaris estarien en risc de fuites DNS mentre utilitzessin la VPN Getflix, tampoc.

De fet, la seva pàgina VPN de Getflix és força nua i hi ha molt pocs detalls, cosa que sempre és dolenta, no bona.

Teniu els registres de registre Getflix VPN?

La VPN Getflix afirma tenir a compromís de mantenir zero registres, que és un aspecte clau d’una VPN fiable.

A més, mentre vas guanyar’No es pot registrar mentre s’utilitza la VPN Getflix, sí compartiu informació amb tercers. Getflix et demanarà el seu consentiment si el compartir és a la taula, però la venda de les seves dades no és’És molt tranquil. Allà’Tampoc no té cap confirmació o denegació clara de si mantenen els registres de la vostra activitat.

Ell’És evident que Getflix està dissenyat per proporcionar la màxima gamma d’opcions de streaming i no per proporcionar seguretat de grau militar.

Per tant, si necessiteu una VPN per protegir els vostres correus electrònics o les vostres dades financeres siguin segures’No és segur per a tu.

Velocitat i rendiment

La velocitat és un aspecte interessant quan s’utilitza Getflix. El que cal recordar aquí és que Getflix Inclou dues parts: el router Smart DNS i el VPN. Podeu utilitzar una o altra (o les dues), i la velocitat que experimenteu està relacionada amb quins elements estan actius.

Quan escrivim aquesta revisió de Getflix, hem trobat que Les velocitats de reproducció d’ús de només el servei Smart DNS són impressionants. Netflix era accessible a través d’una àmplia gamma de servidors. Els geoblocadors no ho feren’tinc un gran problema, mentre que els vídeos funcionaven sense problemes i de manera fiable. Això’no és alguna cosa que puguis dir de totes les VPN.

Però el costat flip és això les velocitats disminueixen significativament quan utilitzeu la VPN a més d’Smart DNS. Per tant, si voleu reproduir serveis privats, amb la suite completa de protecció d’adreces IP, pot ser que tingueu una velocitat més lenta.

En general, el nostre equip de revisió de Getflix va quedar molt impressionat amb allò que havia d’oferir a la velocitat i el rendiment de front.

Facilitat d’ús i suport multiplataforma

Les aplicacions Getflix estan disponibles per a una àmplia varietat de plataformes, incloses:

 • Windows
 • Mac
 • Apple TV
 • Roku
 • Android
 • iOS
 • PS3
 • PS4
 • Nintendo Wii i Wii U
 • Xbox 360
 • WD TV en directe

Això ho fa una de les opcions més adaptables per als centres d’oci per a la llar, i vam trobar que afegir-lo a les consoles i televisors era una brisa.

Però això’no tot. Getflix també ha desenvolupat una aplicació per a Android que us permetrà configurar la vostra configuració IP quan tingueu’tornaria a sortir i aproximadament. De nou, això’és una bona incorporació a la VPN, que la situa per sobre de la competència.

Utilitzar Getflix és extremadament fàcil, llavors’No us hauria de preocupar sobre com utilitzar Getflix si sou’tornar a les VPN. Quan tu’Heu descarregat el client, podeu accedir als servidors amb pocs clics i configurar l’opció d’abusar de DNS des del client’front endavant.

Aplicacions i extensions

Si voleu personalitzar Getflix, afegir OpenVPN és una possibilitat. Hem aconseguit posar-ho en marxa en aquesta revisió de Getflx en pocs minuts, tot i que es necessita una mica més de treball.

Utilitzant Getflix per Netflix i Kodi

Amb un nom com aquest, segur que utilitzar Getflix per a Netflix és una persona que no funciona? Bé, aquest és el cas, i la VPN’Les seves funcions de transmissió van molt més enllà de la popular plataforma de pel·lícules i televisions.

Vam trobar que accedir a Netflix des de països fora de la seva zona de cobertura era senzill i fiable. Tot i això, vam haver de fer una mica de retocs:

Encara havíem de configurar un compte de Netflix amb un codi postal dels Estats Units, un punt petit, però un altre’és fàcil de passar per alt.

A part d’això, el rendiment de transmissió va estar bé. També, podríem utilitzar servidors de tot el món per accedir a Netflix sense cap problema.

L’elecció dels serveis de streaming és enorme – i el lloc web de Getflix proporciona una informació útil sobre l’accés a aquests llocs. Així que allà on vagis, els geoblocadors no haurien de ser’No comprometre els vostres hàbits de visualització d’entreteniment.

Per tant, funciona Getflix per a Kodi?

Podeu trobar moltes maneres de configurar Getflix a Kodi. Tot i això, la pregunta més important és si ho és’és eficaç com a VPN per assegurar-te’estic protegit mentre utilitzeu Kodi.

Malauradament, les nostres proves demostren que, amb Getflix a Kodi, hi ha retards importants i baixades de velocitat, cosa que comporta problemes de buffer i tartamudeig de fluxos..

Nosaltres’Us recomanaria que utilitzeu una altra de les nostres millors VPN per a Kodi.

Getflix per P2P i torrenting

Si bé Getflix és una excel·lent opció per accedir a les plataformes d’entreteniment principals, el torrenting és una qüestió lleugerament diferent. En aquest cas, Smart DNS no ho fa’no farà molta diferència i la qualitat de la VPN té molt més efecte.

Per sort, aquest servei té alguns servidors dedicats només per torrent. Ell’És important, per descomptat, que si’Torneu a utilitzar Getflix VPN per satisfer les vostres necessitats de torrenting’Haureu de connectar-vos a aquests servidors ja que hi ha diferents mesures de xifratge i seguretat.

Permetre el torrent és un avantatge. I tenir una quantitat considerable de servidors especialitzats de torrenting és un gran avantatge en els nostres llibres.

Atenció al client

Getflix té les opcions d’assistència següents:

 • Suport en directe 24/7
 • Una base de dades de preguntes freqüents
 • Entrada de suport a l’aplicació

assistència getflix

Si teniu problemes per configurar el sistema DNS Getflix o la seva VPN, podeu trobar una solució’no ser difícil Vam trobar que l’enorme Base de coneixement inclou gairebé tot el que podríem pensar, amb infinites guies de guia que ofereixen instruccions pas a pas.

I quan ens vàrem subscriure, el nostre equip de revisió de Getflix va comprovar que el suport proporcionat a usuaris regulars i gratuïts és excel·lent. L’únic problema era la velocitat. Vam haver d’omplir els tiquets de suport i el personal va trigar unes hores a respondre. Però sí’és una crítica menor, i en general podeu esperar un fort suport si trieu Getflix.

Preu

Getflix té els plans de preus següents:

 • 1 mes: 4,95 dòlars
 • 3 mesos: 12,95 dòlars (igual a 4,32 dòlars / mes)
 • 6 mesos: 22,95 dòlars (igual a 3,83 $ / mes)
 • 12 mesos: 39,90 dòlars (igual a 3,33 dòlars / mes)
 • 24 mesos: 54,90 dòlars (igual a 2,29 $ / mes)

Preu VPN Getflix

Com hem comentat anteriorment, el preu de Getflix inclou tots dos una prova de 14 dies i subscripcions de pagament. La prova gratuïta és una bona manera de conèixer el client, però no ho fa’no incloure la VPN.

Els pagaments per subscripcions es poden realitzar mitjançant targetes Visa, MasterCard, American Express, Discover i JCB, mentre que PayPal és una altra opció. Les condicions del contracte varien des d’un mes fins a 3 mesos, 6 mesos, 12 mesos i 24 mesos, i els preus disminueixen a mesura que trieu horaris més llargs.

Una altra cosa que cal esmentar és que podeu obtenir un preu Getflix reduït quan afegiu connexions addicionals. Obteniu una reducció del 25% quan afegiu comptes addicionals (si ja en teniu dos). Per tant, les famílies que desitgin VPN separades per a membres diferents o empreses petites poden resultar rendibles.

En general, hem trobat que el preu va bé per al que ofereix Getflix, sobretot si ho teniu’tornar a la transmissió en directe. En aquest cas, ho serà’és difícil de batre.

Linia inferior

Austràlia’s Getflix proporciona una correcció de transmissió ràpida i d’expansió de DNS molt senzilla, permetent als amants de l’entreteniment treballar al voltant d’aquests molestos bloquejos específics del país. Ens va encantar la gamma de canals disponibles i no tindríem cap problema per recomanar-los a les streaminges.

La VPN autònoma és una altra història i guanyada’no supera els líders de la indústria com ExpressVPN o NordVPN. Ell’És prou sòlid, si és una mica lent, i hi ha algunes reserves sobre seguretat. Així que don’No compreu Getflix per obtenir un rendiment complet. Si ho desitgeu, gaudiu de la televisió i les pel·lícules.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map