Revisió de privadesa de Norton WiFi


Visió general

Procedent d’un món’els més famosos desenvolupadors d’antivirus, Norton WiFi Privacy té un pedigree, però li falta en moltes àrees clau, i’És una opció de seguretat estel·lar.

Norton és una de les marques més grans en seguretat de la xarxa i molts lectors d’aquesta revisió hauran utilitzat les seves eines antivirus en algun moment. Tot i així, relativament pocs hauran instal·lat el seu servei VPN.

Presentat el 2016, Norton’L’aplicació de privadesa WiFi, coneguda com Norton Secure VPN, vol aprofitar el creixement de connexions wifi a través de telèfons intel·ligents i ordinadors portàtils. I, per alguna cosa, van arribar un parell d’anys tard a la festa.

Un parell d’anys després, i això’segueix sent fort, oferint una gamma de paquets basats en la quantitat de connexions que els clients requereixen, “de qualitat bancària” xifrat, navegació sense registre, accés global als llocs web i total privadesa quan s’utilitza la web. O, dit d’una altra manera: el paquet de VPN bàsic que tenim’He vingut a esperar del sector’s principals desenvolupadors.

Però hi ha coses que fan de Norton’VPN és més atractiva que la competència?

Des de com instal·lar Norton WiFi Privacy fins a la seva rellevància per als usuaris xinesos, la nostra revisió VPN de Norton estudiarà tots els aspectes d’aquesta xarxa privada privada virtual. Llegiu així i vosaltres’Aviat tindré tota la informació que necessiteu per prendre una decisió informada sobre si’és la VPN per a vosaltres.

Norton WiFi Privacy és segur d’utilitzar?

Com passa amb totes les VPN, la pregunta “Norton VPN és segur?”, no fa’No tinc una resposta en blanc o negre. D’una banda, els seus cap política de registre és excel·lent i tranquil·litzadora i, a diferència d’altres VPN, els seus termes i condicions no són iguals’No continc cap manera devers això. És més, allà’No es registra sessió d’adreces IP, de manera que la vostra ubicació s’ha de mantenir privada en tot moment.

Tanmateix, advertiu-vos: La privadesa de Norton WiFi no ho fa’no tinguis el seu propi acord de privadesa. En canvi, sí’s cobert per Symantec’la declaració de privadesa general, que diu que “informació de subscriptors i dades de dispositius mòbils” es recopila amb finalitats d’investigació i atenció al client. Encara que allà’No es menciona la venda de dades a tercers’No és exactament una garantia de ferro colat.

La manca de transparència no ho fa’No inspireu confiança, cosa que és una vergonya ja que els altres aspectes de seguretat de Norton VPN són raonablement sòlids. Des del xifratge bancari fins a l’anonimat total, proporciona el que la majoria dels usuaris necessiten. Les estadístiques de fuga DNS no van fer-ho’no mostreu cap alerta vermella i el bloqueig d’anuncis és una altra funció útil. Però podem’No obtingueu la manca d’informació detallada sobre alguna cosa tan bàsica com les ubicacions del servidor.

La falta de personalització era molest també. Per exemple, podeu fer-ho’No utilitzeu la configuració de commutadors de matança individual, feu molt amb els ports o, fins i tot, canvieu protocols. Això està en línia amb Norton’Desitja mantenir les coses senzilles i fàcils d’utilitzar, però se sent molt restrictiva per als usuaris de VPN veterans.

Així que sí, quan feu servir el vostre inici de sessió de privacitat de Norton WiFi’Estaré protegit i anonimat amb força efectivitat – nosaltres’estic segura d’això, però hi ha algunes preguntes sobre l’obertura de Norton, així que la nostra revisió de privadesa de Norton WiFi llauna’No els doneu una valoració totalment positiva sobre la seguretat.

Velocitat & Rendiment

Les nostres proves de velocitat van trobar un nivell de rendiment moderat, cosa que posa a la VPN de Norton a la gamma mitjana de les VPN globals. La majoria de servidors nord-americans van proporcionar velocitats de descàrrega de 25-30MBps, tot i que els servidors globals mostraven algunes variacions i les velocitats de càrrega eren molt inferiors. En general, la velocitat ha de ser bona per a la majoria de les activitats en línia.

Una cosa que ens ha sorprès és el difícil que va ser descobrir Norton’s ubicacions del servidor. Ell’no és una cosa que promouen clarament al seu lloc, però quan aprofundeixis en la documentació, resulta que funcionen 28 servidors de tot el món, amb ubicacions a Àfrica, Àsia, Europa i Amèrica. No està malament, però no necessàriament una enorme extensió d’opcions.

En certa manera, això’No és un problema important a causa de la forma en què s’ha dissenyat el sistema d’inici de sessió de privacitat de Norton WiFi. Quan activeu la VPN, selecciona automàticament el servidor més proper i ràpid sense que els usuaris hagin de canviar-se. Pots treballar al voltant (però’és un problema) i les seleccions són força precises.

Però el que fa a la velocitat i al rendiment és que la VPN de Norton és mitjana, gens especial.

Com descarregar Norton WiFi Privacy

La VPN de Norton està disponible per a Windows 10, així com per a 7, 8, 8.1 i Vista, que li proporciona una millor compatibilitat amb Windows que alguns competidors. També podeu descarregar-ho per a telèfons intel·ligents MacOS, Android i smartphones iOS. Els usuaris de Linux veuran immediatament que ho fan’he quedat fora, que no ho és’És molt impressionant de Symantec.

Tanmateix, si la vostra plataforma està coberta, ningú ha de preocupar-se de com descarregar Norton VPN. El procés és senzill i té lloc a través del lloc web de Symantec.

Només heu de navegar cap al lloc, desplaceu-vos cap avall, trieu el paquet adequat (vegeu la secció de preus a continuació per obtenir més detalls) i feu clic a “subscriu-te ara” botó. Vostè’Us dirigiré a la secció de facturació on podreu completar la compra i descarregar el programari Norton WiFi Privacy.

Ell’Val la pena assenyalar aquí que també podeu descarregar la VPN de Norton com a part del paquet de Norton Security, de manera que si necessiteu protecció contra virus i protegir la vostra navegació, pot ser que sigui una opció atractiva.

Com instal·lar Norton VPN

Quan tu’heu fet el pagament, heu guanyat’No necessiteu una qualificació informàtica per saber com instal·lar la VPN de Norton. Com en tots els productes de Symantec, l’instal·lador és molt fàcil d’utilitzar i intuïtiu, i hauríeu de tenir el client VPN en marxa en pocs minuts. Després d’això, només cal que escriviu el vostre login VPN de Norton i que sigueu’estic bé d’anar.

Com utilitzar-lo

Com hem apuntat anteriorment, quan s’ha instal·lat la VPN es connectarà automàticament amb el servidor més ràpid proper, i no n’hi ha’t moltes opcions personalitzades per configurar el seu funcionament. Tot i així, el client proporciona molta informació, com ara la vostra adreça IP i la ubicació virtual, i podeu activar i desactivar fàcilment tant el bloqueig d’anuncis com la pròpia VPN amb grans botons..

Tot això sonarà força primitiu per als usuaris de VPN de llarga durada, però no és així’Un producte dirigit a ells. Ell’s dirigit a usuaris de nivell d’entrada i fa la feina força bé des d’aquesta perspectiva.

Aplicacions & Extensions

Cada plataforma té la seva pròpia aplicació VPN Norton, totes elles estan clarament dissenyades i són fàcils d’utilitzar. També treballen juntament amb altres aplicacions de Symantec com Norton Mobile Security, Norton Anti-Virus i el seu Block Block.

Tot i això, Norton cau quan es tracta d’extensions del navegador. De fet, Symantec paradís’No oferiu extensions específiques per a navegadors com Safari, Chrome o Firefox, llavors tu’Només haureu d’estendre la protecció VPN a tota la vostra connexió web en general, en lloc de blindar només l’activitat de navegació. Això’és una solució maldestra quan moltes VPN tenen extensions fines.

Tu pots’No afegirà la privacitat de Norton WiFi als encaminadors externs, tampoc. Això no’No és una sorpresa donat el producte’generalment és lleuger, però sí’és un problema per a les persones que tenen televisors o consoles intel·ligents que volen una VPN per protegir aquests dispositius, així com els seus telèfons o ordinadors.

Utilitzant Norton VPN per Netflix

Mentre que la pàgina web de Norton Secure VPN promet “accés global a totes les aplicacions i llocs web preferits,” això no ho fa’No s’aplicarà a Netflix, un dels web’s nuclis d’entreteniment més populars. Netflix ha introduït recentment mesures sofisticades per bloquejar els usuaris de VPN i les seves funcions de geoblocatge reforçades semblen haver treballat amb Norton WiFi Privacy.

Podríem accedir a través d’un parell de servidors als EUA, però només a curt termini i no cada cop que vam intentar connectar-nos. El fet de passar per endavant pel geoblocker de Netflix a través d’Europa o Àsia sembla estar totalment fora de qüestió.

Quan vam arribar a Netflix mitjançant la VPN, les velocitats de transmissió no eren’no està malament i la qualitat del vídeo va estar bé. Norton també ha afirmat que estan treballant per passar per alt Netflix’S sistemes, encara que no donen’Sembla que fins ara he tingut molta sort.

En qualsevol cas, hi ha opcions molt millors per als aficionats a Netflix, especialment els d’Àfrica, Àsia o Amèrica Llatina.

Podeu utilitzar la VPN de Norton per a Torrenting?

Malauradament, també utilitzeu Norton VPN per torrenting fora de la qüestió, que és un altre gran negatiu. Probablement degut a la seva ubicació nord-americana, Symantec és molt estricte en bloquejar totes les formes de trànsit P2P a través de les seves VPN. Inclou tots els clients del torrent i altres serveis de compartició de fitxers també. Per tant, si tu’Torneu a veure torrenting, feu una ullada a la nostra millor VPN per a la llista de torrenting. Això definitivament no ho és’No és el producte’he estat buscant.

Norton WiFi Privacy funciona a la Xina?

Norton’la pàgina inicial no fa’No puc dir molt sobre si la seva VPN és útil per accedir a la web en països repressius i que ha estat creada explícitament per a ús quotidià en xarxes wifi estàndard. Així que’En realitat no és una sorpresa va guanyar’No us serà de gran ajuda els usuaris xinesos.

El nostre contacte a la Xina va comprovar que la VPN de Norton (de vegades) proporcionava un nivell d’accés web viable. Tot i això, no hi eren’No estic segur que la VPN tingués garantit tot el trànsit. La velocitat baixa i la seva connexió es va reduir regularment, cap dels quals és un signe encoratjador.

En general, podem’No recomano utilitzar aquesta VPN en països on la censura és un problema. Tot i que l’ús de Norton WiFi Privacy en societats lliures pot ser una eina útil’No s utilitza molt a la Xina, Corea del Nord o Iran.

Assistència

El suport sempre és un aspecte crucial de qualsevol VPN, i és de gust que una empresa important com Norton / Symantec obtingui una puntuació força elevada en aquest sentit..

Malauradament, ells’He deixat la pilota una mica al departament d’assistència. El xat en viu va ser una decepció particular, estant disponible de manera intermitent, fins i tot durant l’horari normal de treball. I fins i tot quan arribes a un ésser humà, sovint són personal de vendes, no especialistes en informàtica.

Mentre que Symantec’La secció de documentació té una quantitat impressionant de contingut’No ho he tingut la manca d’una adreça de correu electrònic o formulari de contacte. Podeu posar-vos en contacte per telèfon, però amb l’empresa’S’han detallat els fòrums de suport per proporcionar suport i preferiríem una línia de contacte directa.

També vam mirar quina resposta té Norton davant les crítiques dels clients, de manera que vam preguntar al seu equip a través de Facebook sobre com cancel·lar Norton WiFi Privacy un parell de dies després de registrar-se. La seva resposta va ser eficient i informatiu, de manera que no tenim cap crítica allà. També tenen un compte de Twitter que hem mostrat que podríem respondre. Així, mentre estiguis’No hi ha correu electrònic i xat en directe no és’No és fantàstic, si no hi ha ajuda’no ser dur.

Preu

El preu és una zona on teníem grans reserves. Els costos bàsics de la subscripció mensual d’un dispositiu per costos de VPN Norton Secure 4,99 dòlars al mes, seguit de 7,99 dòlars per a 5 dispositius i 9,99 dòlars per a 10 dispositius. Podeu reduir una mica el cost pagant anualment. Això redueix el cost de De 10 dispositius a 3,33 dòlars al mes (encara bastant).

Norton ofereix un munt d’ofertes de paquets que poden reduir el cost, així com descomptes de diners. Però, en general, sí’És una proposta costosa i si no’No vull pagar les probabilitats de Norton WiFi Privacy, les alternatives gratuïtes també poden fer la feina. Per què gastar-ne més?

Allà’s també no hi ha prova gratuïta per a VPN Secure de Norton – alguna cosa que hem trobat mistificant. Tanmateix, vam trobar que les cancel·lacions poden funcionar una mica com una prova gratuïta.

Si tu’Vull cancel·lar la privacitat de Norton WiFi’He d’anar amb compte. Norton no ho fa’No ho deixo clar a les pàgines de compra, però funcionen una clara política de devolucions que s’aplica a la seva VPN. Heu de cancel·lar en un termini de 60 dies des de la compra per obtenir un reemborsament complet. Si bé no ho és’És igual a una prova gratuïta VPN de Norton’No és massa diferent si esteu disposats a passar pel procés de reembossament.

Conclusió de la nostra revisió de privacitat de Norton WiFi

Amb la reputació de la marca de Norton al seu darrere, pot ser que la VPN de Norton Secure estigui a la part superior de l’arbre quan es tracta de VPNs del mercat massiu. Però sí’No és així en absolut. Si bé aquesta revisió VPN de Norton pot’No es queixa del client i no són les velocitats’malament, Norton’L’oferta té problemes de seguretat, extensions d’aplicació pobres i velocitats mitjanes, mentre que l’ús de la privacitat de Norton WiFi per a Netflix o el torrenting és ineludible..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map