Revisió del servidor intermediari intel·ligent DNS


Visió general del servidor intermediari DNS intel·ligent

El proxy Smart DNS ofereix serveis SmartDNS i VPN. Tot i així, la seva atenció es centra en el desbloqueig de llocs web i en serveis de streaming que tinguin restriccions geogràfiques. Generalment, les velocitats de SmartDNS són superiors al servei VPN, que és un servei més recent que ofereixen. La millor part del proxy intel·ligent DNS és la seva compatibilitat. Funciona sense problemes en diverses plataformes, sobretot si sou’torneu a utilitzar el servei SmartDNS. Un proxy DNS no ho fa’no oferiu el mateix nivell de seguretat o privadesa que una VPN, de manera que necessitareu els seus serveis VPN si voleu major seguretat i privadesa.

La configuració és ràpida i el servei és fàcil d’utilitzar. El preu també està per sota de la mitjana. Hi ha una àmplia gamma d’aplicacions per a plataformes compatibles amb el proxy intel·ligent DNS. Alguns dels inconvenients són que no ho és’És el millor per torrent o utilitzar a la Xina. En aquesta revisió del servidor intermediari intel·ligent DNS, analitzem els avantatges i els inconvenients.

El proxy intel·ligent DNS és segur d’utilitzar?

La seva VPN té opcions de xifrat de 128 bits i el xifrat de 256 bits. El xifrat de 256 bits us oferirà més seguretat, però serà més lent que l’ús del xifrat de 128 bits, ja que és un nivell de xifrat més pesat. El xifratge que utilitzeu dependrà del protocol que utilitzeu. El proxy intel·ligent DNS té diverses opcions.

Protocols de seguretat proxy DNS intel·ligents

El protocol OpenVPN es considera el millor i el més fiable. Els inconvenients són que és més lent i no és compatible amb molts dispositius Apple. El PPTP és menys segur però més ràpid. Si tu’estic buscant seguretat, don’No vull utilitzar el protocol PPTP. El protocol IKEv2 i el protocol L2TP (presumiblement, L2TP / IPsec) funcionaran en dispositius Apple i també ofereixen alts nivells de seguretat.

Al fer proves per a aquesta revisió del servidor intermediari intel·ligent DNS, no hem descobert problemes de filtració amb la VPN. Com a servei més nou, la VPN no’Tinc les funcions addicionals que ofereixen alguns serveis més establerts.

Com la majoria, el servidor intermediari intel·ligent DNS afirma tenir una política de registre zero. Mentre donen’En el tràfic de registre, recopilen dades de l’usuari, com ara noms i adreces de correu electrònic. També poden recopilar informació de pagament. Això és força normal per a les empreses VPN i tenen una política de no compartir cap informació amb contractistes independents, socis comercials o altres entitats de tercers. Tot i que sigui normal, la seva revisió del servidor intermediari intel·ligent DNS tindrà una puntuació inferior. Tenen una política de privadesa en profunditat. La companyia està ubicada a les Seychelles, que es troba fora dels grups de 5 ulls, 9 ulls i 14 ulls.

Política de privadesa del servidor intermediari intel·ligent DNS

Preu

Preu del servidor intermediari DNS intel·ligent

El servei costa 4,90 dòlars al mes, però podreu estalviar diners mitjançant la subscripció. Tenen una subscripció de 3 mesos, una subscripció de 12 mesos i una subscripció de 2 anys. La subscripció a 2 anys és la millor oferta. També podeu provar una prova gratuïta sense risc. Molt bé si busqueu serveis intermediaris DNS i serveis VPN. 4,90 dòlars està per sota de la mitjana. La mitjana de VPN costa més de 11,00 dòlars al mes. Acabeu de guanyar’No rebrà tantes campanes i xiulets com es faria amb un proveïdor VPN més ben establert.

Podeu pagar amb PayPal, MasterCard, Visa, American Express i Discover. No podeu pagar amb cryptocurrency, de manera que no hi ha opció de pagament anònim. També podeu connectar fins a cinc dispositius alhora, cosa que és excel·lent per a aquest nivell de preus.

Velocitat i rendiment

Si només utilitzeu el proxy DNS, la vostra velocitat serà aproximadament del que seria normalment. Si utilitzeu el servei VPN, la vostra connexió es reduirà una mica, sobretot si opteu per un servidor VPN remot. Si utilitzeu un protocol més dèbil, obtindreu velocitats més ràpides, però vosaltres’sacrificaré seguretat. Després d’executar algunes proves per a aquesta revisió del proxy intel·ligent de DNS, hem de dir que hi ha alternatives més ràpides, com ExpressVPN. Ara mateix, les velocitats estan per sota de la mitjana. Ell’és difícil dir si milloraran en el futur.

Com descarregar-lo i instal·lar-lo

Té un procés de configuració senzill, però si teniu cap problema, hi ha tutorials de vídeo sobre l’empresa’lloc web. Generalment triguen aproximadament un minut a configurar-se. Per exemple, si voleu configurar-lo a Windows, descarregueu el fitxer d’instal·lació https://openvpn.net/index.php/open-source/downloads.html. Després d’obrir el fitxer, podeu iniciar el procés d’instal·lació.

Feu clic a al missatge Control de compte d’usuari.

Baixeu el servidor intermediari Smart DNS

Apareixerà l’assistent de configuració. Feu clic a Pròxim.

Assistent de configuració d'OpenVPN

Vostè’Veuré un contracte de llicència. Premsa Estic dacord acceptar les condicions.

Acord de llicència OpenVPN

Hi haurà una opció per canviar components, però no cal canviar res. Només cal fer clic Pròxim->Instal·leu->Pròxim->Acabar.

Components de la instal·lació d'OpenVPN

Ara extreureu el fitxer’heu descarregat. El nom serà similar a SmartDNSProxy-OpenVPN.zip. Ara veureu la Protocol-Directori portuari baix.

Carpeta d’instal·lació del proxy intel·ligent DNS

Cerqueu el protocol que vulgueu i copieu el fitxer al directori OpenVPN Config del vostre PC. El nom del directori serà C: Program FilesOpenVPNconfig o C: Program Files (x86) OpenVPNconfig.

La instal·lació ja s’ha completat.

Aplicacions i extensions

La VPN és compatible amb Windows, Mac, iOS, Android, Ubuntu i encaminadors. Podeu utilitzar el proxy DNS amb encara més plataformes, incloses Chromebook, consoles de jocs i SmartTV.
La funcionalitat del proxy DNS és més desenvolupada i coherent. Les aplicacions VPN són realment noves, de manera que són una mica subdesenvolupades. És probable que això canviï amb el temps.

Ens ha agradat molt la GUI de Windows. La interfície té un aspecte net i era fàcil trobar tot el que necessitàvem. La interfície també és acolorida i generalment agradable per utilitzar-la. També ens agrada que hi hagi moltes guies i articles.

Proxy DNS intel·ligent per Netflix i Torrenting

La nostra revisió del servidor intermediari intel·ligent DNS conclou que es pot utilitzar per desbloquejar Netflix, Youtube, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer i molt més. El proxy DNS funciona millor per a això que la VPN. Si l’anonimat no ho és’És un problema principal per a vosaltres, el proxy intel·ligent DNS pot fer front a moltes tasques diferents de desbloqueig. Hauríeu de ser capaç de provocar Netflix per pensar que esteu als Estats Units, encara que esteu a un altre país.

Tanmateix, si voleu alguna cosa que us permeti accedir a Netflix i a altres serveis de transmissió i també obstruir de manera fiable la vostra ubicació i identitat, us permetrà tenir una VPN més establerta.

Els DNS intel·ligents també es poden utilitzar amb Roku i Kodi. Així mateix, podeu utilitzar el servidor intermediari Smart DNS per torrenting, però heu de ser prudents. Torrenting isn’no és il·legal en si mateix. Tanmateix, si torrent material pirata o amb copyright, podríeu tenir problemes per torrenting. Si voleu tranquil·litat mentre torneu, vosaltres’Em milloraré amb un servei VPN més madur.

És el proxy de DNS intel·ligent per als usuaris de la Xina?

Donem’No recomano el servidor intermediari intel·ligent DNS per als usuaris xinesos o altres països que practiquen molta censura, com l’Iran, l’Iraq, Rússia, Corea del Nord i Turquia. Quan esteu en algun lloc on tenir una opinió dissident pot arribar a l’aigua calenta (a Corea del Nord, literalment), voleu anonimat i privadesa total. El servei de proxy DNS es va guanyar’No et donarà la privacitat que necessitaràs en aquesta situació. Vostè’Obtindré més privacitat mitjançant el servei VPN, però com que és un servei tan nou, vosaltres’tornar millor amb aquell que té una reputació establerta ja que les apostes són més elevades.
Malauradament, no hem pogut provar la fiabilitat d’aquesta eina per a la nostra revisió del servidor intermediari intel·ligent DNS, però les funcions no ho són’No hi.

Assistència

Vostè’Tindré diverses opcions d’assistència amb proxy intel·ligent DNS, incloent xat en viu i un sistema de ticketing. No molts proveïdors de VPN tenen suport en xat en viu, per tant, és un avantatge sorprenent. El lloc web ofereix molts tutorials, guies i vídeos diferents, que també agraïm. El suport de xat en directe va tenir una gran resposta, mentre que es va passar per la secció Contacta amb nosaltres o per correu electrònic.

Elements més destacats de la revisió del proxy intel·ligent DNS

La conclusió és que el servei de proxy DNS té un rendiment millor i més consistent que el servei VPN, però el servei VPN també és molt més recent. Almenys ara mateix, heu guanyat’No obteniu el nivell de seguretat, privadesa o anonimat que proveïu d’un proveïdor VPN més establert. D’altra banda, el preu és raonable i podeu desbloquejar una àmplia gamma de diferents canals i llocs de streaming.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map