Revisió Le VPN


Le VPN és un servei de VPN de mercat internacional que posa un fort focus a França. Amb seu a Hong Kong, aquesta particular VPN permet beneficiar-se d’un servei de VPN i Smart DNS combinats independentment del pla de preus que opteu.

A la nostra revisió completa, vostè’Descobriré tot el que necessiteu saber sobre aquest servei, inclòs el funcionament en termes de velocitat, seguretat, assistència i molt més.

Per tant, sense més detalls, aquí’és tot el que necessites saber.

Seguretat i privacitat

Le VPN és un híbrid entre una VPN i un servei Smart DNS (Domain Name System). Això és fantàstic perquè ambdues funcions estan disponibles independentment de quina subscripció decideixi optar. Podeu utilitzar-les en combinació o per separat.

En termes de seguretat, Le VPN ofereix un conjunt relativament bàsic de funcions:

 • De grau militar AES-256-CBC i HMAC SHA256 xifrat
 • OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, i PPTP protocols
 • HybridVPN protocol per a un desbloqueig geogràfic millorat

Tingueu en compte que les fuites IPv6 a Windows i Mac OS volen dir-ho’Haureu de ser prudents per evitar que es filtrin les vostres dades fins i tot quan estigueu connectats a un servidor Le VPN.

Le VPN registra les vostres dades?

Tot i que afirma que no’No guardeu cap registre, vosaltres’Trobaré que realment manté les marques d’hora de la connexió al costat de les adreces IP, cosa que pot preocupar els que es preocupen per la seva privadesa en línia..

Dit això, Le VPN té la seu a Hong Kong, que no té requisits quant a les lleis de retenció de dades.

Velocitat i rendiment

Amb una caiguda de velocitat mitjana del 70% als servidors, les velocitats que ofereixen els servidors Le VPN són mitjanes pel preu que pagueu. Per descomptat, sempre es produirà certa desacceleració quan s’utilitza una VPN. Però, els resultats variaran en funció de la velocitat de la connexió a Internet i de la vostra elecció de servidor.

A jutjar de la velocitat mitjana dels servidors, hauríeu de poder sortir amb la transmissió en streaming de 4K a Le VPN. Però, certament, no ho seria’No serà sorprenent que es produeixi el buffering. Dit això, probablement estareu bé en streaming de YouTube i de Netflix.

Cobertura del servidor

Amb Le VPN, hi ha servidors basats en 114 països del món, que equivalen a un total de 800 servidors. Si bé és menor que els principals jugadors del sector, es tracta d’una oferta bastant important en comparació amb la majoria de VPN que donen’no fem el nostre Top 10.

Facilitat d’ús i suport multiatraformes

Aquesta VPN particular admet les quatre plataformes principals:

 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android

Cada aplicació no podia’Serà més fàcil d’utilitzar, cosa que significa que fins i tot aquells que tenen coneixements tècnics limitats podran aconseguir-ne.

malgrat això, La instal·lació manual és necessària per als enrutadors i dispositius que utilitzin el sistema operatiu Linux. Probablement serà difícil per a la majoria de la gent. Però, si tu’Et penses tècnicament, probablement estarà bé per posar les coses i funcionar. De qualsevol forma, sempre podeu contactar amb l’assistència si teniu cap problema.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes de streaming

Ara hi ha moltes persones que utilitzen una VPN per evitar les polítiques de geore restricció que es posen en pràctica els serveis de streaming. Tanmateix, com ja vam tractar anteriorment a la nostra revisió de Le VPN, aquest servei particular lluita per accedir a serveis com Netflix. Ell’És possible evitar les restriccions a altres serveis, com ara BBC iPlayer i ITV Hub. Però, només tingueu en compte que alguns llocs web sabran que utilitzeu una VPN, com per exemple, ABC als EUA.

P2P i torrent

El nombre de persones que tenen problemes per descarregar o transmetre material amb drets d’autor creix constantment. Per això, haureu de prendre les precaucions necessàries que us permetin evitar un contacte amb les autoritats.

Per sort, cada servidor proporcionat per Le VPN permet el torrenting.

Així doncs, podeu estar segur que la vostra informació personal es mantindrà allunyada de qualsevol indiscussió i que la vostra activitat a Internet no us pugui estar vinculada. Tot això és possible mitjançant els protocols de xifrat i de seguretat sòlids que utilitzen Le VPN.

La censura en línia a la Xina i altres llocs

Com que Le VPN es basa en un territori on no hi ha requisits de retenció de dades, podeu estar segur que vostè’Podré accedir a llocs web i serveis com Facebook i YouTube, ambdós bloquejats a la Xina.

A través del lloc web oficial de Le VPN, vostè’Trobaré que hi ha una pàgina dedicada que analitza en profunditat la estricta Xina’La posició de la censura a Internet és. Esmenta específicament que el servei està bloquejat al país, de la mateixa manera que molts altres llocs web de proveïdors de VPN. Per tant, haureu de subscriure-us i baixar el servei abans d’entrar al país.

Atenció al client

Amb un lloc web modern i fàcil de navegar, vostè’Trobaré que obtenir el suport que necessiteu és senzill i senzill amb Le VPN. Les opcions que s’ofereixen són:

 • Base de coneixements
 • Secció de preguntes freqüents
 • Sistema de bitllets de suport
 • Suport de xat en directe

Hi ha servei de xat en viu, que sempre és fantàstic per veure que es tracta d’un mètode ràpid i senzill per obtenir les respostes que necessiteu. Tot i això, només heu de tenir en compte que la disponibilitat del servei de xat en viu era inconsistent en la nostra experiència. Per tant, potser només haureu de consultar altres mètodes de suport.

Tenint això en compte, tu’Trobaré que el lloc web oficial proporciona un recurs útil que es presenta en forma d’una base de coneixement en profunditat. Això proporciona respostes a diversos temes diferents, proporciona guies de configuració, preguntes freqüents i un camp de cerca perquè pugueu comprovar si el vostre problema ja ha estat experimentat per altres usuaris. De forma alternativa, podeu obtenir una entrada de suport a través del lloc web.

Preu

Anteriorment a la nostra revisió de Le VPN, hem esmentat que hi ha diversos plans de preus disponibles si voleu invertir en aquest servei en particular:

 • Pla d’1 mes per 9,95 dòlars al mes
 • Pla de 6 mesos per 44,99 dòlars (7,50 $ / mes)
 • Pla d’un any per 59,40 dòlars (4,95 $ / mes)

Una garantia de devolució de 7 dies proporciona tranquil·litat, ja que això significa que si el servei no ho fa’S’ajusten perfectament a les vostres necessitats particulars, només podeu obtenir un reembossament mitjançant el servei d’assistència que està disponible el 24 al 7. Le VPN també accepta una gran varietat de formes de pagament, també Llavors tu’No et falten les opcions a l’hora de pagar la teva subscripció. Podeu optar per pagar mitjançant un targeta de crèdit, PayPal, Bitcoin, i diversos altres mètodes de pagament.

Amb cada pla de preus, obteniu 5 connexions simultànies – que permet protegir diversos dispositius alhora. Aquesta és una gran notícia per a aquells que voldrien protegir cada dispositiu de la seva llar, o potser una petita oficina.

Linia inferior

Doncs bé, això conclou la nostra revisió completa de Le VPN. Hi ha moltes coses que t’agraden d’aquest servei en particular. Proporciona accés a un gran nombre de servidors, té un lloc i una aplicació multilingües, sense oblidar el fet que s’inclou un servei DNS intel·ligent amb tots els plans de preus.

Tanmateix, l’elevat cost de Le VPN significa que podeu obtenir una millor relació qualitat-preu en altres llocs, amb serveis com NordVPN que proporciona accés a un nombre més gran de servidors. cost mensual.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map