Revisió RapidVPN


En lloc d’intentar destacar, al·legar que tenen una millor seguretat i millors funcions, RapidVPN pren un camí diferent i intenta tenir un servei extremadament nínxol, però personalitzable del qual molts usuaris, així com empreses, podrien beneficiar-se..

RapidVPN no és la vostra VPN quotidiana. Ho noteu immediatament tan aviat com proveu de triar un pla per a vosaltres mateixos. Els seus plans van des de la connexió VPN estàndard (que la trobareu a la majoria de VPNs) fins a l’extrem en què ofereixen subscripcions de tota la vida als usuaris per un preu únic.

Sembla que RapidVPN té una proporció justa de problemes, no menys important és el nombre de servidors baix. Tot i això, intenta abastar la màxima honestedat possible, tot guiant els seus usuaris a través de cada pla i donant-los molt control sobre com poden personalitzar RapidVPN al seu gust..

Tot i que és fàcil veure que RapidVPN probablement no està construït per a l’usuari singular i en lloc d’orientació a les corporacions, molts usuaris únics gaudeixen del servei a causa de la qualitat i la confiança que té el món VPN per a RapidVPN.

Així, si teniu diners per cremar i voleu invertir en una VPN a llarg termini, llegiu el nostre comentari per esbrinar si RapidVPN s’ajusta o no a les vostres necessitats.

RapidVPN és segur?

Al principi, RapidVPN no fa una demostració forta en termes de seguretat. El xifrat utilitzat pel proveïdor VPN és de 128 bits i no 256, tal com és l’estàndard de la indústria. El principal problema del xifrat de 128 bits és que és molt més fàcil de crackar i no una cosa que hauria de formar part d’una suite de seguretat.

Malgrat això, els nois de RapidVPN es prenen seriosament la vostra privadesa. No hi ha cap procés de registre, cosa que significa que no cal que proporcioneu cap detall al final. A més, sembla que RapidVPN no realitza cap registre de registre d’usuaris a part de les estadístiques d’ús estàndard de la majoria de VPN..

Si encara us preocupa la vostra sessió de dades, feu una ullada a la seva Política de privadesa que es detalla amb molta informació sobre la quantitat de les vostres dades que estan utilitzant altres persones..

Tens accés a tots els protocols estàndard que també trobaràs en altres VPN. No només podeu utilitzar el protocol OpenVPN molt segur, sinó que també teniu accés a PPTP, L2TP, SSTP i SoftEther. Aquests protocols són una combinació excel·lent, ja que poden permetre gaudir d’una bona velocitat i, al mateix temps, accedir a tota la versió sense censura d’internet.

Les nostres proves amb RapidVPN no van trobar evidències de filtracions DNS o IP. Fins i tot llavors, els desenvolupadors de RapidVPN van crear una guia sobre com arreglar tu mateix les fuites DNS. I això’S no tot: RapidVPN també té un interruptor de matança per part del client per protegir qualsevol pèrdua d’anonimat en cas que es produeixi una desconnexió sobtada d’una VPN.

En general, vam trobar que RapidVPN era molt segur a part del xifrat subestàndard que utilitza.

Velocitat i rendiment

La companyia compta amb un total de només 18 ubicacions de servidors diferents, totes elles ubicades a Europa o a Amèrica del Nord. Tot i això, aquests servidors només estan dedicats i s’utilitzen per alimentar RapidVPN.

Durant les proves, ens hem connectat a diversos servidors tant d’Europa com dels Estats Units. El ping era sensiblement superior a causa de la distància entre les dues localitats, però la velocitat era gairebé exactament la mateixa.

Tot i que algunes empreses poden voler servir a tants clients com vulguin, expandint-se a les regions més noves, RapidVPN vol assegurar-se que la qualitat del servei sigui tan bona com mai abans de seguir endavant amb un altre projecte. Els servidors dedicats funcionen perfectament i no hem experimentat cap parada ni pèrdua de connexió.

Com descarregar RapidVPN

RapidVPN s’instal·la gairebé igual que altres VPN del mercat.

  1. Vés al seu lloc web i selecciona un pla.
  2. Un cop realitzat el pagament, descarregueu l’aplicació o les aplicacions de la vostra plataforma.
  3. Inicieu la sessió amb les vostres credencials i comenceu a utilitzar RapidVPN.

Aplicacions i extensions

RapidVPN funciona en gairebé totes les plataformes que pugueu imaginar. No només tenen aplicacions personalitzades per a tots els dispositius principals com Windows, macOS, iOS i Android, sinó que també tenen aplicacions disponibles per a Linux (Ubuntu, Fedora i Mint) juntament amb un total de 8 marques de router diferents..

Finalment, també podeu trobar una aplicació RapidVPN per al vostre Chromebook, el vostre Windows Phone i Kindle Fire. En resum, RapidVPN es pot utilitzar per protegir gairebé tots els dispositius de casa vostra i la vostra oficina.

RapidVPN per Netflix

RapidVPN funciona força bé a Netflix. De fet, podeu obtenir una IP dedicada a través del servei i es desbloquejarà pràcticament cada servei geo-bloquejat que hi hagi.

Durant les nostres proves, vam comprovar que Netflix funcionava força bé. En determinats servidors, hi va haver una reducció de velocitat bastant gran. Per això, no podríem’un flux en 4K (UHD), però la majoria dels servidors funcionaven perfectament.

Encara que us agradi millor Netflix si compreu NordVPN, RapidVPN serà encara una elecció decent per a aquells que vulguin una IP dedicada per ells mateixos.

RapidVPN per torrenting

RapidVPN té un total de 3 servidors a Europa a través dels quals podeu torrent. Mentre estigueu connectat a Suïssa, Països Baixos o Suècia, se us permetrà torrent tant com vulgueu.

Per torrent, podeu comprar una VPN dinàmica que tingui accés a totes les ubicacions o utilitzar una IP estàtica que utilitzi una de les tres ubicacions abans esmentades. Personalment, recomanem utilitzar el paquet IP dinàmic perquè el torrenting estigui al costat segur.

Quan es tracta de velocitats, vam trobar que RapidVPN és bo, però no és fantàstic. Es va produir un cert descens de velocitat en connectar-se a través de Suïssa, però no especialment del que vam trobar en altres VPN.

RapidVPN funciona a la Xina?

Sí, podeu utilitzar el protocol SoftEther per connectar-vos a RapidVPN a Xina i gaudir d’una experiència d’internet totalment sense censura. També podeu utilitzar alguns dels altres protocols com ara PPTP, però no són recomanables, ja que és molt fàcil que algú us espioni quan els utilitzeu.

Quan es connecta des de la Xina, les velocitats acostumen a tenir un èxit degut a que els servidors estan tan lluny del país. Per aquest motiu, els usuaris de la Xina que no necessiten una IP estàtica i només volen navegar per Internet podrien estar millor amb una altra VPN com NordVPN.

Assistència

No hi ha cap funció de xat en directe, però hem trobat el seu servei disponible les 24 hores del dia i ens han tornat en una hora..

Semblava que el personal d’assistència tenia tots els detalls sobre el servei i va poder respondre a totes les nostres preguntes tècniques de manera precisa i oportuna.

No hem trobat cap pàgina de preguntes freqüents i ha estat difícil conèixer molta informació sobre el producte. Tot i això, el suport va poder tornar a ajudar-nos amb tot el que necessitàvem.

Preu

Com podeu veure aquí, hi ha molts plans per triar:

  • IP estàtica als Estats Units amb 12 servidors a escollir des de 9,20 dòlars el mes
  • La IP estàtica al Canadà va allotjar-se a Montreal per 8,90 dòlars al mes
  • IP estàtica a Europa amb 5 servidors a escollir a partir de 7,50 dòlars el mes
  • VPN dinàmica amb 19 servidors diferents a partir de $ 7,30 / mes
  • La VPN ha permès P2P amb 3 ubicacions a partir de 7,50 dòlars al mes
  • Subscripció a VPN de tota la vida amb una nova IP dedicada a partir de 278 dòlars

També podeu estalviar diners en tots aquests plans (excepte el de tota la vida) si pagueu diversos mesos al mateix temps.

RapidVPN disposa de 5 mètodes de pagament: PayPal, targeta de crèdit, criptocurrency, PerfectMoney i WebMoney.

En general, RapidVPN té un preu bastant just quant els seus plans d’IP dedicats. Tanmateix, si esteu pensant a subscriure-us al servei de VPN dinàmica, us recomanem que feu una ullada a PrivateVPN.

Linia inferior

RapidVPN és una bona VPN en el seu nínxol particular. Si voleu una IP dedicada que mai havia estat utilitzada per ningú, RapidVPN és una bona opció per a vosaltres. Si voleu una VPN que funcioni la resta de la vostra vida, RapidVPN és una bona opció per a vosaltres.

Tot i això, també hi ha molts problemes en el servei, com ara el nombre extremadament baix de servidors als quals podeu accedir. Si sou algú que vol utilitzar principalment una VPN per a la transmissió en temps real, el torrenting i l’entreteniment, us recomanem que mireu altres VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map