Revisió SaferWeb


La VPN de SaferWeb s’ha tancat i ja no presta cap servei. Consulteu les alternatives a SaferWeb.

Visió general

La VPN de SaferWeb manté la vostra informació segura mentre vosaltres’tornes a la web? Segueix llegint per esbrinar-ho.

La VPN SaferWeb amb base al Regne Unit és una nova empresa entrant en aquesta indústria. Tot i que té avantatges com la seguretat de qualitat militar, la cobertura del servidor decent i l’assistència al client les 24 hores, després d’escriure la nostra revisió SaferWeb,’No estic segur que aquests positius superen el dolent.

La VPN SaferWeb ofereix protocols de xifrat de la part superior inclosos OpenVPN, L2TP / IPSec, i el molt maligne PPTP. Malauradament, les proves de velocitat realitzades des d’una ubicació europea van comprovar que les connexions en alguns servidors eren significativament més lentes que altres.

SaferWeb’Els plans de preus s comencen a partir de 3,99 dòlars mensuals per al seu servei Premium i 4,99 dòlars al mes per al servei súper premium. Tot i això, els usuaris han de ser conscients que es tracta de preus introductoris i només s’apliquen al primer termini del vostre contracte.

Quan es tracta de la funcionalitat, veiem més dels avantatges de SaferWeb. Actualment, es pot utilitzar en dispositius d’escriptori. La compatibilitat dels dispositius mòbils és limitada Actualment, tot i que l’empresa té previst ampliar-se.

Hi ha algunes notícies fantàstiques per als aficionats al cinema: SaferWeb VPN us permetrà accedir a tots dos Netflix EUA i BBC iPlayer. A més, aquest programari us ofereix la possibilitat de torrent. Tanmateix, el nombre de servidors P2P del servei Premium és limitat.

Finalment, si tu’tinc problemes per configurar-ho, don’no et preocupis. Ofereixen una plataforma d’atenció al client bastant completa, inclosa un xat en directe això’està disponible tot el dia. Per sort, la instal·lació i la configuració són bastant senzilles, per la qual cosa no ho hauria de fer’Tinc cap problema en primer lloc.

Continua llegint la nostra revisió VPN de SaferWeb per obtenir més detalls sobre els positius i negatius d’aquesta VPN relativament nova.

És segur d’utilitzar SaferWeb?

Per als proveïdors de VPN, el país on està registrat el seu negoci pot ser professional o professional. En el cas de SaferWeb VPN, l’empresa és amb seu al Regne Unit que és membre de l’aliança d’intel·ligència Five Eyes, així com un dels majors enemics de la privadesa del món. Com a tal, gairebé no és adequat per tenir un servei VPN al món occidental. La VPN SaferWeb conserva moltes dades sobre els seus usuaris (com es pot esperar d’un servei basat en el Regne Unit) i simplement’No s’utilitzarà tret que tu’estic segur que el govern del Regne Unit no té cap raó per desitjar-vos fer mal.

Des del punt de vista de la seguretat tècnica, però, SaferWeb VPN fa ús dels protocols de xifrat superior. Els usuaris poden triar entre una sèrie de protocols inclosos els molt segurs OpenVPN i IkeV2, així com el PPTP completament compromès. Tot i que no tots els protocols estan construïts iguals, Open VPN i IKeV2 es consideren alguns dels millors de la indústria en aquest moment amb xifrat de dades de 256 bits i transferències ràpides de dades. Malauradament, la VPN sembla que no té cap interruptor de matança.

Velocitat & Rendiment

El rendiment de SaferWeb VPN depèn del vostre pla d’adhesió. Els clients del pla de serveis Premium només tenen accés a set servidors (dels quals quatre a Amèrica del Nord) en comparació amb Clients del servei Super Premium que poden connectar-se a 30 servidors.

En realitzar proves per a la nostra revisió VPN de SaferWeb des d’una ubicació a Àsia, vam trobar que el servei redueix significativament la velocitat d’internet. Tot i això, vam fer la prova sense estar connectats als servidors sobrealimentats situats en punts estratègics d’Àsia. Ens agrada que no hi hagi capçals de velocitat ni d’ample de banda, cosa que significa que els usuaris no es donen’No he de preocupar-se per assolir els límits mensuals.

Com en qualsevol VPN, les proves variaran molt d’ubicació a ubicació. Nosaltres’Acabo de decebre que la VPN de SaferWeb no ho faci’No oferiu cap prova gratuïta per tal que els futurs clients poguessin provar-los per ells mateixos.

Segons diverses revisions d’usuaris en línia, SaferWeb ho és ja no ofereixen els seus serveis a clients basats en EUA a partir del juliol del 2018. Fins ara, els clients rebien devolucions automàtiques tot i que l’empresa no ha donat cap explicació.

Aplicacions & Extensions

No ho vam fer’No puc provar a tots els clients aquesta revisió de SaferWeb, però actualment, la compatibilitat és bastant limitada. Han dedicat clients per a dispositius d’escriptori Windows i Mac. En termes d’aplicacions mòbils, només els usuaris d’Android podran utilitzar aquesta VPN.

La companyia té previst desenvolupar en un futur el suport per a dispositius iOS (incloses les tauletes) i els Chromebooks.

A més d’aquests dispositius, SaferWeb també es pot activar Consoles de jocs Xbox i PlayStation, Tauletes Microsoft Surface, Amazon Fire TV i, fins i tot, Blackberry (mitjançant OpenVPN o IKEv2).

Podeu trobar tutorials per a la majoria d’aquestes plataformes a la secció Base de coneixement del lloc web.

VPN SaferWeb per a Netflix

Potser Stranger Things ha anunciat que hem d’esperar fins a l’any vinent per a la temporada 3, però amb aquesta eina podreu passar el temps veient altres espectacles de Netflix.’és molt. Hem provat la nostra revisió SaferWeb: funciona!

Poder accedir no només a Netflix, sinó a altres plataformes de streaming, incloses BBC iPlayer, és una de les raons per les quals SaferWeb ha guanyat traccions considerables durant la seva curta vida útil. El benefici de ser una nova VPN és que les plataformes de streaming encara no han sentit la necessitat de prohibir els servidors.

VPN SaferWeb per a Torrenting

Juntament amb els fans de Netflix, els torrenters també tindran el plaer d’aprendre que SaferWeb VPN funciona amb servidors P2P. De moment, els membres del servei Premium només tenen accés a un servidor dels Països Baixos. Aquest servidor es pot veure desbordat ràpidament, cosa que fa que es redueixi de manera bastant dràstica.

Els membres del servei Super Premium, en canvi, tenen accés als servidors sobrealimentats. Això és crucial per als usuaris que pensin utilitzar-lo per obtenir accés a P2P. No només hi ha quatre vegades més servidors per escollir, sinó que l’accés a aquests servidors només es concedeix als usuaris del Super Premium. Això significa que els membres gaudeixen de velocitats de descàrrega i càrrega més ràpides als servidors restringits.

És bo per als usuaris de la Xina?

Ens vam veure obligats a investigar el contingut de publicitat i els comentaris dels usuaris per obtenir informació sobre aquest problema per a la nostra revisió SaferWeb. Donen’No dius explícitament que treballen a la Xina o en altres llocs amb restriccions d’accés a Internet estrictes. Tot i això, un dels protocols disponibles per als usuaris (tret dels usuaris iOS) és el protocol OpenVPN. Els usuaris de moltes altres VPN informen que poden passar pel Gran Firewall de la Xina utilitzant ports específics d’OpenVPN. Malauradament, de nou, el servei no ho fa’No oferiu una versió de prova gratuïta, de manera que els usuaris a la Xina poden millorar els seus llocs cap a un altre lloc.

Com descarregar & instal·lar SaferWeb VPN

A diferència de la majoria de VPNs o qualsevol altre programari, tu no es pot descarregar directament SaferWeb VPN des del seu lloc web. Vam trobar que tot i que al seu lloc el web sembla agradable i net, trobar informació específica pot resultar frustrant.

Capçalera de la pàgina d'inici de la VPN SaferWeb

Quan arribeu al lloc web de SaferWeb, hi ha molta informació sobre el producte. Al llarg de la barra de navegació superior, podeu fer un tour o conèixer el programari i les seves ubicacions, però no hi ha cap enllaç per conèixer els nivells de membres. A més, al principi no podíem’No esbrineu com registrar-se a la VPN, fins i tot si volíem perquè el botó d’inici de sessió no funciona’No tinc un enllaç de registre que pensem que és de sentit comú.

Esperàvem trobar algunes respostes al peu de pàgina que normalment conté almenys un mapa del lloc parcial. Malauradament, veure aquell any 2016 darrere del símbol (c) ens va advertir de no esperar res de bo.

Peu de pàgina d'inici VPN SaferWeb

Després d’aprendre SaferWeb’Els enllaços de Facebook i Google+ (què?) tornen l’error 404, vam provar Twitter que funcionés! Tot i que SaferWeb encara ha d’escriure el seu primer tuit des que es va incorporar el 2015, podeu ser el seu 65è seguidor i esperar una resposta sobre com descarregar i instal·lar SaferWeb VPN.

Alternativament, podeu seguir la nostra guia. Primer, heu de fer clic a qualsevol de les seccions que hi ha a continuació AJUDA al peu de pàgina. Se us redirigirà al subdomini support.safeweb.com sense un protocol HTTPS segur. Ara podeu trobar Plans al menú superior de navegació. Si hi feu clic, us dirigireu als Plans & Pàgina de preus on no podreu seleccionar una de les dues opcions.

Aleshores, haureu d’intentar contactar amb el xat en directe per saber que la VPN de SaferWeb es tanca i no hi haurà cap comentari públic al respecte.

El xat en directe de la VPN SaferWeb diu que s'estan tancant

Com utilitzar la VPN SaferWeb

Per utilitzar SaferWeb VPN, engegueu l’aplicació com qualsevol altra. Vostè’Tindreu l’opció de visualitzar qualsevol dels fitxers “Mode fàcil” o “Mode avançat.”

El Mode Fàcil s’ha dissenyat amb opcions limitades dirigides a usuaris VPN per primera vegada. Allà’s un gran “Connecta’t” i feu clic al botó connecta la VPN al servidor més proper.

El Mode Avançat, d’altra banda, us proporciona un control molt més important sobre la vostra configuració VPN. Podeu seleccionar entre tres opcions de protocol i veure la selecció completa de servidors basats en ubicació. Fins i tot els anomenats “novell” els usuaris voldran familiaritzar-se amb aquesta interfície perquè puguin canviar la ubicació del servidor VPN.

Un element de la interfície que ens agrada és que podeu “Estrella” els servidors favorits, facilitant la memòria de quins t’agradaran la propera vegada’estic en línia. Odiem la lluita interminable de, “Va ser Dallas o Detroit els que ens van deixar veure Netflix la darrera vegada?”.

Assistència

Els clients que necessiten suport amb els seus serveis tenen diverses opcions. Primera cosa, hi ha una base de coneixement amb un conjunt pràctic de preguntes i preguntes freqüents, si és bàsic. Aquests temes inclouen des de com instal·lar i utilitzar la vostra VPN, fins a guies detallades sobre la configuració per a diferents aplicacions.

Si la consulta no queda dins de l’abast d’aquests articles, podeu posar-vos en contacte amb un representant d’atenció al client de SaferWeb. En primer lloc, el lloc web ofereix una línia de servei de xat en viu les 24 hores. Malauradament, hem trobat que aquest xat en viu només era capaç de respondre a preguntes molt bàsiques. Fer preguntes més complexes va provocar la desconnexió del xat.

També podeu obrir un bitllet d’assistència per correu electrònic. Hem trobat que aquesta era una opció millor que la de correu electrònic. Tot i que vam haver d’esperar més temps per obtenir una resposta, quan va arribar, va ser molt més útil i detallada.

Plans i preus

A la superfície, SaferWeb’s estratègia de preus s molt raonable i assequible. Com hem’He esmentat algunes vegades a través d’aquesta revisió SaferWeb, hi ha dues opcions de preus ambdues que us ofereixen un ample de banda sense restriccions, transferències de dades i accés a tots els protocols..

Servei Premium – 3,99 dòlars

 • 7 Ubicacions
 • 1 Connexió de dispositiu

Servei Super Premium – 4,99 $ / mes

 • 30+ Ubicacions
 • 3 Connexions de dispositiu

Això’s quan vam mirar la lletra fina. Si es desplaça cap avall fins a la part inferior de la pàgina (per sota dels avantatges de registrar-se en el seu servei), vostè’trobaré en els termes i condicions que “Tots els serveis es renoven automàticament a la tarifa estàndard …” Aquesta taxa estàndard és molt superior.

Servei Premium

 • 9,97 dòlars / mes durant dos anys
 • 11,07 dòlars / mes durant un any
 • 14,98 USD / mes sense contracte

Servei Super Premium

 • 11,97 dòlars / mes durant dos anys
 • 13,97 dòlars al mes durant un any
 • 16,98 dòlars / mes sense contracte

Amb una mica més de 200 dòlars anuals per al servei Super Premium sense contracte, aquesta VPN és sobtadament molt més costosa que els seus competidors.

Conclusió de la revisió VPN de SaferWeb

En última instància, la nostra revisió VPN de SaferWeb ens porta a la conclusió que, tot i que hi ha punts brillants per a aquesta jove VPN, encara té molt a créixer abans que li recomanem.

Els avantatges que destaquen són la possibilitat d’accedir a les nostres plataformes de streaming preferides i d’utilitzar torrents. El fet que el pla Premium tingui un nombre molt limitat de servidors es veu mitigat per l’accés exclusiu al pla Super Premium, tot i que encara no són molts els servidors en comparació amb els seus competidors..

Els principals inconvenients són la manca de transparència quan es tracta del seu pla de preus, la seva ubicació al Regne Unit, la seva xarxa molt limitada i un cost elevat. Com que SaferWeb llança clients dedicats per a més dispositius i racionalitza la situació de pagaments per adaptar-se a la resta de la indústria, la VPN pot justificar-ho.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map