Revisió VPN VIP72


Seria difícil trobar un acord pitjor al mercat VPN que VIP72.

Un cop d’ull al lloc web VIP72 hauria d’impedir que qualsevol usuari utilitzi aquest servei VPN / proxy veritable. Sembla un fòssil digital, ofereix molt poca informació i presenta tot en anglès, tan trencat ni tan sols MacGyver podria arreglar-lo.

Pantalla d'inici de sessió de lloc web vip72

El servei s’ha enllaçat a la famosa botnet Bunitu i no hauria de’ningú no pot confiar. Llegiu la nostra ressenya completa VIP72 per obtenir més informació, però assegureu-vos que li donareu una passada difícil.

Funcions de seguretat

Allà’És la raó per creure que VIP72 és un mecanisme de lliurament de programari maliciós.

Podeu utilitzar VIP72 a través de la secció Client basat en Windows OpenVPN o client SOCKS. El nivell de seguretat és molt incert perquè el lloc web no té pràcticament informació al respecte. OpenVPN es pensa generalment com un protocol de túnel sòlid, però això depèn del xifrat de xifrat que s’utilitzi.

D’altra banda, i això és un gran “a més” – allà’És la raó per creure que VIP72 és un mecanisme de lliurament de programari maliciós. Una anàlisi del 2015 de la popular companyia anti-malware Malwarebytes Labs va revelar que VIP72 és l’encarregat de difondre el troià Bunitu, cosa que converteix els usuaris’ equips en màquines d’una botnet. Això pot fer que pugueu convertir-vos en un participant poc desitjat d’un ciberataque o, per tant, pitjor.

Per tant, sí’és irrellevant que VIP72 ofereix una funció VPN Doble o que OpenVPN xifri les vostres dades mitjançant el potent xifrat AES-256: el risc no val la pena.

La VPN VIP72 guarda els registres?

No tenim cap confiança en les reclamacions de registre zero que es troben al lloc web.

És no se sap en quin país funciona VIP72. Alguns informes afirmen que VIP Technologies és una empresa amb seu als Estats Units, però, l’idioma (ab) que es fa al lloc web suggereix un origen diferent. Com a tal, és difícil dir quines lleis ha de seguir l’empresa VPN.

Al lloc web hi ha un document de Política de Privacitat, però sí’És molt mal escrit i poc informatiu, per tant no tenim cap confiança en les reclamacions de registre zero que es troben al lloc web.

Velocitat i rendiment

VIP72 afirma tenir IP (SOCKS) disponibles en 178 països, que suggereix que es basin molt en servidors virtuals, en lloc de reals, servidors de metall nu. Al mateix temps, els seus servidors OpenVPN semblen ubicar-se a Letònia, Alemanya, Suïssa, Països Baixos, Suècia, Estats Units, Malàisia, Panamà, la República Txeca i Luxemburg. Això suggereix que es poden patir velocitats a Àsia, així com a Austràlia i Àfrica.

De nou, no ens agradaria’t confiança VIP72’promeses de “connexions hispeed” – especialment quan hi ha serveis de VPN ràpids provats com Surfshark o ExpressVPN.

Facilitat d’ús i suport multiplataforma

VIP72 només té un client personalitzat que és per a:

 • Windows

Segons el lloc web, també podeu utilitzar VIP72 en macOS, Linux i BSD mitjançant WINE, que és un tipus de programari que permet executar aplicacions de Windows en altres sistemes operatius. Això és un solució terrible si’No sóu usuari de Windows.

Què passa amb la facilitat d’ús? Doncs bé, les captures de pantalla de l’aplicació mostren un programa molt obsolet i poc intuïtiu. Això ho empitjora pel fet que VIP72 compta amb una assistència per al client terrible i no té tutorials ni preguntes freqüents.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes de streaming

Hi ha informes que VIP72 és capaç de desbloquejar Netflix, tot i que sembla que no hi ha cap prova que doni suport. Ho direm: els serveis VPN molt més avançats que VIP72 han renunciat a donar suport a Netflix a causa del streaming gegant’s robustes gestions de bloqueig del servidor. Sembla poc probable que aquesta VPN primària us porti a prop de tot aquest bon contingut de Netflix US.

Fins i tot si creiem que els informes dubtosos, VIP72 és molt car i hi ha VPNs molt millors (i més barates) per a l’accés a Netflix.

P2P i torrent

Segons informes, VIP72 VPN permet el trànsit P2P (BitTorrent) a tots els servidors excepte els que es troben als EUA. Aquest és un bon començament, però es redueix quan es considera que el servei ofereix poca protecció contra les fuites d’adreces IP per vulnerabilitats del sistema operatiu o simplement per caigudes de connexió VPN (VIP72 no té cap interruptor de matança).

El servidor intermediari VIP72 SOCKS es pot configurar a nivell de client torrent, el que podria solucionar els riscos de seguretat. Però al final, nosaltres’estic obligat a tornar al fet que allà’s no serveix de res escollir aquesta eina dolenta i cara quan hi ha opcions més barates i millors per al torrenting.

La censura en línia a la Xina i altres llocs

Don’No utilitzeu VIP72 a la Xina o qualsevol altre país on l’ús de VPN estigui restringit.

Don’No utilitzeu VIP72 a la Xina o qualsevol altre país on l’ús de VPN estigui restringit. Aquesta eina té funcions de seguretat febles i una política de privadesa poc clara, que pot ser perillosa, especialment si ho és’ets periodista, activista polític o implicat en altres activitats sensibles.

Parlant específicament sobre la Xina, també ens agradaria’Recomano la VPN VIP72 perquè:

 • poques ubicacions del servidor a Àsia (la velocitat pot ser dolenta)
 • cap protocol furtiu, cosa que podria fer que la seva capacitat per evitar la censura a la Xina sigui poc fiable

Atenció al client

Una altra caiguda de la VPN VIP72 és que la seva atenció al client és gairebé inexistent. Les opcions de contacte disponibles són:

 • Correu electrònic
 • ICQ (recordeu ICQ?)

L’assistència via correu electrònic només està disponible per als subscriptors i hi ha zero recursos d’autoajuda al lloc web. Si les bones VPN ofereixen preguntes freqüents i guies, VIP72 només té indicacions no informatives.

Preu

Contendent de la pitjor oferta del mercat VPN.

El preu de VIP72 no seria raonable fins i tot per als serveis VPN premium (cosa certament no ho és’t). Aquests són els plans de preus:

 • Pla d’una setmana per a un sol dispositiu: 9,00 dòlars
 • Pla d’un mes: 25,01 dòlars
 • Pla d’un any: 265 dòlars (22 $ ​​/ mes)

Només hi ha dues qualitats de bescanvi que VIP72 té al departament de preus: el procés de registre no fa’No necessiteu cap informació personal i podeu pagar en Bitcoin.

A part això, nosaltres’Diria que aquest és un concursant per a la pitjor oferta del mercat VPN.

Linia inferior

La nostra revisió VPN VIP72 té una conclusió definitiva: don’No el compreu en cap circumstància. Aquesta és una de les eines més ombrívoles disponibles i el preu és absurd. En el seu lloc, aneu endavant i tracteu-vos amb un d’aquests serveis VPN premium.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map