Smarty DNS Review


SmartyDNS desbloqueja els llocs web geo-restringits, xifra bé el trànsit, proporciona flexibilitat al voltant dels protocols i ofereix velocitats competitives. Però, gràcies a la seva política d’infracció dels drets d’autor que afecta els torrents i alguns problemes aquí i allà, no ho fa’no pugen realment a la mitjana del VPN.

SmartyDNS ofereix una gran impressió de clients, codificació i protocols que es comparen amb VPN d’elit, velocitats ràpides i desbloqueig fiable. I allà’Sens dubte, hi ha qui trobarà que aquesta VPN relativament petita és exactament el que necessiten. Així que deixem’Obteniu més informació sobre si aquesta VPN és una de les opcions raonables per a vosaltres o un proveïdor que es pot rebutjar.

Seguretat i privacitat

Com que la seguretat és la preocupació número 1 per a qualsevol usuari VPN, té sentit iniciar la nostra revisió SmartyDNS aquí. Per començar les coses, aquí’un breu resum de les funcions de seguretat i privacitat que aquest proveïdor ofereix:

 • Els protocols inclouen L2TP / IPSec, SSTP, OpenVPN, IKEv2 i SoftEther. Tots utilitzen xifratge AES de 256 bits.
 • PPTP també està disponible, amb MPPE de 128 bits
 • Inclou l’interruptor Kill
 • Protecció contra filtracions DNS i DNS intel·ligents
 • Política estricta de registre sense registre

Aquesta suite de funcions de seguretat és força completa. Ell’És bo veure OpenVPN i xifrat AES de 256 bits, que és l’estàndard d’or per a les VPN del mercat massiu. El DNS intel·ligent és útil per obviar la vigilància’És també un commutador de mort, que és útil per a la transmissió en temps real. Al mateix temps, SmartyDNS ofereix als usuaris un bon nivell de flexibilitat dins del client, permetent-los triar el seu protocol i altres configuracions. L’addició de PPTP no és’tampoc és un problema Sempre que els usuaris entenguin les seves limitacions de seguretat, ho són’s una bona opció per utilitzar temporalment quan es necessiten velocitats de descàrrega més ràpides.

Què’falta? Bé, allà’No és una instal·lació doble VPN, que permetria als usuaris ocultar el fet que utilitzessin una VPN. I allà’no comporta cap bloqueig d’anuncis al client ni intercepció de programari maliciós, de manera que els usuaris poden estar exposats a atacs maliciosos. Però són qüestions relativament petites. En general, es tracta d’una oferta sòlida i un bon començament.

La VPN SmartyDNS registra les vostres dades?

Mínim o cap.

SmartyDNS afirma clarament que té una política de registre de zero, molt benvinguda. Però, com tots sabem, moltes VPN fan grans promeses sobre la recollida de dades, alhora que ofereixen moltes llacunes per recopilar dades de clients. És el cas aquí?

La resposta és, fonamentalment, “no.” D’acord amb les Condicions del servei al lloc web:

SmartyDNS no guarda registres de connexió ni registre d’activitats. Donem’registrar, registrar o emmagatzemar qualsevol informació relacionada amb les vostres activitats mentre utilitzeu la nostra VPN, garantint que cap usuari no es pugui emparellar amb l’activitat o el comportament específic de la xarxa.

Si bé els usuaris poden proporcionar certa informació identificable personalment a SmartyDNS per compte propi durant el procés de registre, això no és necessari. Els usuaris absolutament hauran d’introduir és una adreça de correu electrònic, que pot ser un desplegable.

SmartyDNS té la seva seu a Romania, que és una jurisdicció que respecta la privadesa i sense que hi hagi lleis sobre la retenció de dades. Aquesta és una bona notícia per a qualsevol persona preocupada per posar en perill el seu anonimat.

Velocitat i rendiment

La velocitat és important quan es tracta de VPNs i SmartyDNS fa els sorolls adequats en aquesta zona. Anuncia servidors ràpids d’1 Gbps i amplada de banda il·limitada, així com “velocitats il·limitades” (per tant, sense acceleració).

Quan vam realitzar una prova de velocitat per a la versió de PC, aquestes afirmacions gairebé es van resistir. Amb l’OpenVPN i el AES de 256 bits, les nostres velocitats de descàrrega van assolir un 30% d’èxit i la nostra velocitat de càrrega va ser similar. Si vam provar un servidor més llunyà, la gota no va ser’no és massiu, i això’és bo de veure. Tot i això, vam observar un parell de caigudes de connexió mentre es va comptar amb la VPN, cosa que no’no tan positiu. Quan vam canviar a PPTP, es van augmentar les velocitats de forma natural i va ser tranquil·litzador veure la diferència. Això’És una evidència sòlida que s’està aplicant el xifratge.

Cobertura del servidor

Si bé la velocitat és un aspecte positiu del paquet SmartyDNS, el mateix pot fer’no es pot dir realment de la cobertura del servidor. L’empresa ofereix servidors a les ubicacions següents: Països Baixos, Alemanya, Estats Units, França, Itàlia, Canadà, Austràlia, Polònia i Regne Unit. L’elecció és fortament inclinada cap a països més rics, cosa que fa que l’aplicació sigui menys atractiva per als usuaris indis, llatinoamericans o xinesos.

Facilitat d’ús i suport multiplataforma

Els usuaris de SmartyDNS poden descarregar la VPN a les següents plataformes:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iPhone
 • FireTV

Això’no és una mala propagació per a una VPN relativament petita. Allà’No té suport de router ni cap servei per a usuaris de PC que es basin en Linux, però és interessant la inclusió de FireTV. Quan descarregueu el client, haurien de presentar-se pocs problemes. Això es pot fer mitjançant la VPN’el lloc web o les biblioteques d’aplicacions com iTunes o Google Play.

L’aplicació PC es va descarregar sense enganxament i es va demostrar molt fàcil de configurar. Els usuaris gratuïts només necessiten proporcionar una adreça de correu electrònic per iniciar la prova de tres dies, que vam fer. Quan el client es va iniciar, tot semblava ser accessible i sorprenentment potent. Els usuaris poden ordenar els servidors més ràpids, veure fàcilment quins servidors són compatibles amb els torrents, canviar de protocols, personalitzar Smart DNS per accedir a llocs web bloquejats i commutar la freqüència amb què se’ls assigna una nova adreça IP. I, sota tot això, el Kill Switch proporciona tranquil·litat en cas que la connexió VPN falli.

En general, ens ha impressionat la facilitat d’ús de l’aplicació i quantes funcions inclou. I que’És una altra característica positiva del paquet SmartyDNS.

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes de streaming

Smarty promet explícitament que “desbloqueu llocs web restringits amb geo” – podeu trobar una llista al seu lloc. Inclou Netflix EUA, Hulu, BBC iPlayer, HBO i molt més.

No podíem’Proveu-los tots, però no hi va haver problemes amb l’accés de Netflix o la BBC iPlayer. Ell’També és bo veure una VPN amb un client de FireTV. Això hauria de permetre als usuaris de Firestick carregar SmartyDNS als seus dispositius de reproducció i també podria ser possible una instal·lació de Roku. No ho vam fer’No arribo tan lluny, però sí’és fantàstic que una VPN assequible ha fet espai per a accessoris de streaming intel·ligents.

P2P i torrent

No moltes VPN ofereixen torrents segurs a velocitats viables, però SmartyDNS és un d’ells. La companyia ha assignat dos servidors als Països Baixos i Alemanya on els usuaris poden establir una connexió P2P xifrada. Hem trobat que les velocitats de uTorrent eren lentes, però no terribles, per tant, aquest és definitivament un client a tenir en compte per a descàrregues de torrent segures..

No obstant això, tingueu en compte que els termes i condicions de SmartyDNS expressen clarament l’empresa’la posició sobre la infracció dels drets d’autor. També afirma que “La legislació requereix SmartyDNS per eliminar o bloquejar l’accés al contingut del client en rebre un avís adequat de les lleis d’infracció dels drets d’autor” – així no ho és’t un torrenter’és el paradís de qualsevol manera.

La censura en línia a la Xina i altres llocs

La censura és una característica fonamental de les bones VPN, especialment per als usuaris de la Xina, on el Gran tallafoc limita de forma espectacular la disponibilitat de contingut de fora del país. Allà’Les bones i males notícies aquí per als usuaris en països repressius.

D’una banda, Smarty’El sòlid encriptació l’aïlla de tots, però de la vigilància en línia més intrusiva. D’altra banda, els termes i condicions inclouen una increïble clàusula que prohibeix “Qualsevol altra activitat il·legal” – que podria incloure l’accés a llocs web censurats. Això’No és una declaració reconfortant per als de l’Aràbia Saudita o de la Xina. Així podem’Realment afegir aquesta VPN a l’elit contra la censura.

Atenció al client

És imprescindible una forta assistència al client per a qualsevol VPN de bona reputació, i SmartyDNS ho fa força bé. A continuació es mostren les maneres principals de contactar els clients per contactar amb el personal del servei per resoldre problemes:

 • Xat en viu (durant l’horari d’oficina)
 • Una base de coneixements ben recopilada amb preguntes freqüents sobre nombrosos temes
 • Atenció presencial a través de la VPN’s Àrea de clients, on els usuaris poden plantejar-se problemes mitjançant entrades individuals
 • Contacte de xarxes socials a través de Twitter i Facebook

El sistema de ticketing per correu electrònic és prou ràpid (tot i que hi ha informes en línia de retards de més de 24 hores). Per tant, si teniu problemes, l’ajuda hauria d’estar disponible.

Preu

SmartyDNS opera el següent sistema de preus:

 • Una prova gratuïta de 3 dies amb totes les funcions premium
 • 1 mes per 4,86 ​​$ / mes
 • 3 mesos per 3,85 dòlars / mes
 • 1 any per 2,91 dòlars al mes

El procés de tres dies és bo de veure, sobretot perquè inclou tota la VPN’s funcions. Tot i això, sí’No són prou llargs per donar-vos a conèixer la velocitat de descàrrega o el temps de funcionament. Seríem més feliços amb un judici de 14 dies o més. Dit això, els preus de la VPN Premium no són’no està massa malament. Es comparen amb altres VPN de pagament populars com CyberGhost o PIA, però hi ha’s no té contracte prorrogat de 3 anys (com passa amb NordVPN). Aquesta seria una opció útil per a clients fidels.

Les opcions de pagament inclouen l’habitual (VISA, MasterCard i American Express), així com PayPal, AliPay, BitCoin, Discover, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario i Qiwi. Es tenen en compte algunes criptografies i carters electrònics menys coneguts.

L’empresa també opera una política de reembossament força clara. Els clients poden reclamar una devolució de devolució fins a 30 dies després de la compra. Hi ha algunes exclusions força àmplies, però. Per exemple, SmartyDNS va guanyar’No pagueu si els usuaris no poden accedir a un lloc que no sigui’apareixia a la seva “llista de llocs web desbloquejats.” I qualsevol persona acusada d’incomplir la T&Els CS també poden ser exclosos d’una devolució. Encara aquí’És una molt bona oportunitat perquè els usuaris puguin recuperar els seus diners si el VPN no aconsegueix la mesura.

Linia inferior

De vegades, les VPN cauen en algun lloc del centre i aquesta és una d’aquestes ocasions. Si tu’Esteu buscant una ajuda de streaming i geo-desbloqueig, però SmartyDNS és una bona trucada. El seu xifrat i l’elecció dels protocols és excel·lent, les velocitats es mesuren i el desbloqueig de Netflix és excel·lent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map