TorGuard Review


Tot i que el seu nom no té res a veure amb Tor, sinó tot el que té a veure amb el torrenting, TorGuard pretén ser molt més que un canal privat i segur per als usuaris del torrent..

Vaig decidir esbrinar si realment ofereix la gran seguretat, privacitat i fortes funcions que molts revisors creuen que fan de TorGuard una de les millors opcions del sector actual.

Allà’Hi ha diverses preguntes importants sobre TorGuard I’Miraré a la meva ressenya. TorGuard és segur d’utilitzar? És ràpid? És bo per desbloquejar Netflix? I, per descomptat, TorGuard és fantàstic per torrent?

Jo’Intentaré trobar les respostes a aquestes preguntes i molt més per determinar si TorGuard és un contendent tan fort per a la part superior de tants “El millor de” llista com la gent creu que és.

TorGuard TorGuard valoració VPNpro: 8,8 / 10

Visió general

Rànquing: # 6
Basat en: Estats Units
Servidors i ubicacions: 3000 servidors més de 50 països més
Registres: recopilació de dades mínima
Xifratge i protocols: Xifrat de grau militar (AES-256), admet els protocols OpenVPN, WireGuard, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP
Netflix: Sí (amb el complement IP dedicat)
Torrenting: Sí, es permet P2P a la majoria de servidors
Aplicacions: Routers de Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox
Suport: Xat en directe, correu electrònic, base de coneixement, número de telèfon gratuït (només als Estats Units)
Preu: des de 4,99 dòlars / mes
Versió o prova gratuïta: Prova gratuïta de 7 dies (si teniu un compte VPN competidor)
Lloc web: torguard.net

Funcions de seguretat i privacitat

TorGuard ofereix funcions de seguretat i privadesa premium que atrauran més que els usuaris de BitTorrent. Si no és així, TorGuard’és una ubicació poc respectuosa de la privadesa, un arsenal de funcions de seguretat faria vergonya la majoria de les altres VPN. Ubicació a banda, però, TorGuard és una VPN molt segura per utilitzar.

Protocols de xifratge i túnel

TorGuard compta amb el xifrat AES-256: el ciberació infranquejable de qualitat militar utilitzat pels bancs, les eines ciberseces de primera qualitat i els militars de tot el món. Ell’s el xifratge estàndard de la indústria utilitzat per totes les VPN de nivell superior d’echelon.

Quan es tracta de protocols de tunelització, TorGuard ofereix el següent:

 • OpenVPN TCP
 • OpenVPN UDP
 • IKEv2 / IPsec
 • L2TP / IPsec
 • WireGuard
 • SSTP

Aquesta és una excel·lent varietat de protocols de tunelització disponibles, amb opcions sòlides (inclòs el protocol de punta WireGuard) per a tots els segments de la base d’usuaris VPN..

Dit això, assegureu-vos per evitar utilitzar el protocol SSTP tret que realment sàpigues què’estic fent. SSTP és un protocol antic i fàcilment trencable que només s’ha d’utilitzar en poques circumstàncies.

Interruptor de mata

TorGuard ofereix un interruptor de matança fiable. Aquesta característica s’assegurarà que no es produeixi una informació sensible desconnectant-vos de la vostra xarxa en cas que la connexió VPN caigui.

Vaig provar l’interruptor de mort TorGuard a l’aplicació Windows i no em va decebre: la funció va matar immediatament la meva connexió de xarxa cada vegada que vaig desconnectar TorGuard.

No hi ha filtres IP, DNS o WebRTC

TorGuard ofereix una protecció eficaç d’IP, DNS i WebRTC eficaç: la vaig provar mitjançant l’eina IPleak.net i no va trobar filtracions..

torguard prova de filtració ip

Com veieu, el meu test demostra clarament que TorGuard és un servei VPN sense filtracions.

Ubicació antipàtica i privada: Estats Units

TorGuard es basa en els Estats Units, que és un dels fundadors de l’aliança de vigilància mundial Five Eyes. Es tracta d’una bandera vermella per a qualsevol persona que utilitzi VPN per a situacions que exigeixen un nivell de privadesa en línia extremadament alt, com ara l’activisme polític i el periodisme d’investigació..

Afortunadament, TorGuard és tan seriós sobre el seu anonimat com sobre les seves funcions de seguretat en línia. Gràcies a la seva estricta política sense registres, el proveïdor no hauria de ser’No podreu compartir dades útils amb les autoritats, encara que siguin forçades. Dit això, si tu’tornar a ser periodista, activista o denunciant, anar amb una VPN basada fora de qualsevol aliança d’intel·ligència seria la seva millor aposta.

No hi ha registres d’activitats

TorGuard té una política estricta de registre sense registres, tal com es recull a la seva política de privadesa molt curta i directa:

“TorGuard no recopila ni registra cap dada de la seva xarxa privada virtual (VPN) o serveis del servidor intermediari.”

Fins ara, tot bé. Allà’és només la declaració que els usuaris puguin registrar mitjançant informació personal. Si tu’No estic segur de si’és una bona idea, aquesta següent línia hauria d’esborrar-la per vosaltres:

“Mai es proporcionen dades a tercers tret que la llei ho exigeixi.”

Com veieu, haureu de pensar dues vegades abans de fer res massa il·legal quan utilitzeu TorGuard. I jo’No parlo aquí torrent.

Mentre TorGuard’La política de no registres us protegirà de no lliurar els registres de comunicacions a les autoritats’No vull trobar-vos en una situació en què les agències governamentals consultin els detalls del vostre compte TorGuard pel vostre nom i adreça reals. Així, jo’Et recomanaria retenir la màxima informació personal possible.

Altres característiques tècniques

Com a proveïdor orientat a anonimitzar les vostres activitats de torrenting, TorGuard ofereix les següents funcions de seguretat i privadesa avançades.

 • JoPv6 es desactiva automàticament per bloquejar possibles fuites DNS o WebRTC
 • Funció Stealth VPN obviar la inspecció de paquets profunds (DPI) en països amb gran censura com la Xina
 • No hi ha servidors virtuals per garantir les vostres dades guanyades’viatgeu per un servidor a algun país poc amic de la privadesa (a part dels EUA)

Per resumir les meves impressions sobre TorGuard’s seguretat fins ara: “enemics de l’estat,” compte! És possible que els vostres shenanigans no estiguin protegits. En cas contrari, heu d’estar bé, aquest és un dels millors serveis VPN del mercat.

TorGuard TorGuard valoració VPNpro: 8,8 / 10

Velocitat: TorGuard és ràpid?

Vaig realitzar les proves de velocitat de TorGuard sobre el túnel del protocol OpenVPN / UDP i em van sorprendre gratament amb els resultats. Si bé no és el rei de la velocitat, el servei ha tingut un bon rendiment a tota la taula.

Aquesta va ser la meva velocitat de referència abans de llançar TorGuard:

prova base de la velocitat de torguard

…I això ho vaig trobar amb la VPN a:

Nova York, EUA

Latència: 117
Descàrrega: 34 Mbps
Pujada: 77 Mbps
Abandonament 86%

prova de velocitat de torguard

Regne Unit

Latència: 46
Descàrrega: 54 Mbps
Pujada: 57 Mbps
Abandonament: 79%

prova de velocitat de torguard UK

Austràlia

Latència: 327
Descàrrega: 27 Mbps
Pujada: 76 Mbps
Abandonament: 89%

torguard speed test australia

Per posar aquests resultats en context, vaig provar alguns altres serveis VPN al mateix temps. TorGuard’Les velocitats semblen situar-les al grup de VPN més ràpides. Si els nombres crus no donen’No sembla impressionant, té més a veure amb l’hora del dia en què es van realitzar les proves i altres factors externs. En general, però, les velocitats són consistents amb les nostres observacions generals.

Sí, les proves de velocitat varien i poden semblar inconsistents, però puc concloure que les connexions TorGuard són generalment ràpides.

TorGuard és compatible amb el meu dispositiu?

Sí, probablement sí. Aquesta VPN està definitivament equipada amb algunes aplicacions i extensions potents. S’admeten Windows, macOS, Linux, Android i iOS, inclosos alguns extres (extensions del navegador proxy per Chrome i Firefox, així com routers preconfigurats amb el programari TorGuard.

Aplicacions d’escriptori TorGuard: Windows, macOS i Linux

Un cop escolliu la vostra plataforma d’escriptori, instal·lar TorGuard és molt senzill. Si s’utilitza, però, pot aprofitar-se.

La pantalla principal i tota l’aplicació VPN no són els epítomes de la facilitat d’ús. N’hi ha no hi ha servidors recomanats en funció de la latència o càrrega més baixa. Això pot resultar força útil per als usuaris de VPN principiants.

D’altra banda, TorGuard pot ser el millor per a usuaris VPN més seriosos i avançats, ja que ofereix un munt de configuracions i opcions per modificar.

Com utilitzar TorGuard

Això és molt més que la majoria de les aplicacions VPN principals que es mostren a la pantalla principal. Si aquests paràmetres no són suficients per apagar la gana, podeu fer clic a Més configuració… enllaç i ajudeu-vos a les desenes de configuracions i opcions:

Configuració de TorGuard

Certament, una mena de paradís perquè els usuaris més experimentats en tecnologia puguin personalitzar els inferns amb aquesta VPN.

En general, jo’He trobat que TorGoard’Les aplicacions VPN poden ser difícils per als novells, però tenen molt a oferir.

Parlant d’aplicacions, TorGuard’L’aplicació Mac és tan segura com la versió de Windows. Això’En realitat no és tan freqüent a la indústria VPN, ja que molts proveïdors de VPN alliberen clients en macOS que són menys segures que els seus homòlegs de PC de més maneres que un.

Pel que fa a Linux, TorGuard també té una aplicació per als usuaris de Linux, cosa que és una veritable raresa i un plaer veure. Tot i que s’ha d’instal·lar manualment, obteniu una interfície gràfica completa amb una funcionalitat completa amb el protocol OpenVPN.

Aplicacions mòbils de TorGuard: Android i iOS (iPhone / iPad)

Les aplicacions d’Android i iOS per a TorGuard són gairebé tan funestes com les versions d’escriptori. TorGuard fins i tot té un interruptor de matança integrat tant a Android com a iOS, batejat com a “VPN Sempre-On” funció. Això’Un altre avantatge per a TorGuard en termes de suport de multiplataforma.

TorGuard mòbil

Podeu obtenir l’aplicació TorGuard Android de Google Play o descarregar-la directament com a fitxer APK de TorGuard.net, mentre que l’aplicació iOS està disponible a l’App Store.

Extensions del navegador TorGuard: Chrome i Firefox

TorGuard ofereix extensions del navegador per a Chrome i Firefox.

extensió del navegador torguard

No són, en cap cas, aplicacions completes i només són extensions de proxy simples. Dit això, ells’Us oferiré la possibilitat de canviar ràpidament la vostra adreça IP, així com bloquejar anuncis i rastrejadors molestos.

Altres plataformes per a TorGuard

TorGuard també ofereix enrutadors intermitents amb la VPN preinstal·lada, així com guies d’instruccions per a routers intermitents amb el seu programari. Això vol dir que podeu comprar un encaminador directament de TorGuard i tenir tota la vostra xarxa protegida, sense necessitat d’instal·lar el programari vosaltres mateixos. Aquest és un altre gran complement de TorGuard que el situa per sobre de la gran majoria dels proveïdors VPN en termes de compatibilitat de plataforma.

Netflix i altres serveis de streaming

Malauradament, TorGuard no és la millor opció per a streamers. Això es deu al fet que els centres de streaming de mitjans més rigorosos ja han bloquejat la majoria dels seus servidors. Per tant, pot ser que es produeixi algun error i prova en trobar un servidor que funcioni.

La majoria de les vegades, vostè’Miraré aquest missatge d’error:

TorGuard per Netflix

Tanmateix, i aquesta és la bona notícia – jo’He trobat que la El servidor dels Estats Units d’Atlanta va aconseguir obviar Netflix’ detecció.

Malauradament, vaig tenir la mala sort al intentar accedir a Netflix UK i Netflix JP. Què’s més, El meu intent de veure els programes BBC iPlayer també es va dirigir cap al sud amb aquest missatge d’error:

La BBC iplayer només funciona al Regne Unit

No obstant això, podeu evitar algunes d’aquestes qüestions comprant un adreça IP dedicada. Per 7,99 dòlars mensuals, us permetrà accedir a tots els vostres serveis de streaming preferits dels EUA, inclòs Netflix. I si necessiteu una altra IP en un país diferent, considereu la possibilitat de triar el Streaming Bundle per 21,98 dòlars al mes que inclourà proxy, VPN, correu electrònic i dues IP de streaming als Estats Units, Regne Unit o Japó..

TorGuard és compatible amb el torrenting?

Sí, TorGuard admet torrenting a la majoria de servidors.

Els sembradors i sangoneres de BitTorrent, escolteu-ne de prop: potser heu trobat la vostra VPN per torrentar. TorGuard és un dels més ràpids i segurs i, per tant, un dels millors serveis VPN que podeu trobar avui per compartir i arxius de fitxers P2P.

A més del client principal de VPN, simplement podeu utilitzar el Proxy anònim (que és l’opció més barata) per a l’ús compartit de fitxers BitTorrent i uTorrent.

Tanmateix, si tu’Cerqueu una VPN amb més versatilitat per menys diners, també heu de consultar la nostra llista de millors serveis VPN.

TorGuard funciona a la Xina?

Sí, és probable que TorGuard treballi a la Xina.

Aquesta VPN solia tenir servidors a la Xina continental per ajudar els usuaris locals a accedir a contingut bloquejat. Tot i això, ells va haver de suprimir aquests servidors locals a principis d’any, ja que era cada cop més difícil mantenir la privacitat dels usuaris.

Tot i això, això no vol dir que hagin deixat als seus usuaris xinesos a la baixa (tot i que el lloc web oficial també està bloquejat a la Xina). De fet, aquests usuaris encara poden utilitzar la funció Stealth VPN a través de servidors Hong Kong, Japó, Malàisia, Singapur, Corea del Sud, Taiwan, Tailàndia i Vietnam.

Si tu’torna a planejar viatjar a la Xina o s’hi troben, el seu lloc web proporciona informació útil sobre com connectar-se a la VPN TorGuard a la Xina.

Assistència: xat en viu, suport de correu electrònic i número de telèfon gratuït de TorGuard

TorGuard ofereix una atenció al client molt àmplia. Hi ha moltes vies per solucionar els vostres problemes de TorGuard, inclosos un xat en directe, una extensa secció de preguntes freqüents, a

Base de coneixements per a guies i articles d’autoajuda, fòrums de la comunitat, entrades de suport per correu electrònic, i fins i tot a Número de telèfon gratuït 24 hores / 7 (només als Estats Units).

TorGuard’El suport en directe és ràpid i eficaç, cosa que es fa necessària quan es tracta de prestadors de serveis VPN de primera línia. Podeu contactar amb el servei de xat en directe al lloc web fent clic al botó emergent Xat ara, el botó Preguntes? a la secció al peu del lloc web oficial, o simplement carregueu el lloc web i espereu que un agent d’assistència us posi en contacte automàticament.

Si teniu un compte, també podeu enviar un tiquet d’assistència. Per això, tu’Hauré de fer clic a Envieu el tiquet enllaç al Suport / Ajuda secció del peu de pàgina. Tot i que constaten un temps de resposta general de 24 hores, el suport de TorGuard us sorprendrà i us enviarà una resposta dins de l’hora.

Preu: TorGuard val els vostres diners?

preus de torguard

TorGuard ofereix diversos plans amb un 7 dies No hi ha cap pregunta que es fa devolució de diners:

 • Pla d’un mes: 9,99 dòlars / mes
 • Pla de 3 mesos: 6,66 dòlars el mes
 • Pla de 6 mesos: 4,99 $ / mes
 • Pla de 12 mesos: 4,99 $ / mes

Aquests preus són molt similars a TunnelBear’s. Tanmateix, en aquest cas, obtindreu molt més el cost, a partir de 8 connexions simultànies.

TorGuard també ofereix diverses opcions addicionals, incloses les habituals IP dedicades, IP en streaming, IP d’esports i IP residencials. Aquests us costaran un suplement 7,99 dòlars mensuals. Si necessiteu més d’una IP, obteniu un Streaming Bundle per 21,98 dòlars al mes, que inclou proxy, VPN, correu electrònic i dues IP, seria més barat.

Si ja teniu una subscripció a VPN amb un altre proveïdor i els envieu la vostra última factura’Vaig a obtenir un Prova gratuïta de 7 dies per convèncer-vos que TorGuard és el guanyador dels dos. Què’Si és més, si cancel·leu la vostra subscripció antiga i envieu la prova per correu electrònic, vostè’Tindré tot un mes gratuït.

TorGuard ofereix moltes opcions de pagament. Pots fer servir una targeta de crèdit, Stripe, PayPal, Bitcoin, Litecoin, CoinPayments, Paymentwall o una targeta de regal..

En general, TorGuard ofereix una bona relació qualitat-preu i sens dubte val la pena tenir en compte. Tanmateix, el procediment de compra i els plans de subscripció poden ser confusos per als principiants.

Si voleu obtenir TorGuard?

M’agrada TorGuard VPN, fins i tot si funciona sota jurisdicció nord-americana. Ell’És bastant ràpid, ofereix una gran varietat de protocols i altres funcions importants de seguretat i privadesa. I tot arriba a un preu raonable.

Per descomptat, si tu’Si és un primer cronometrador, és possible que les aplicacions siguin una mica difícils d’utilitzar amb tots els paràmetres i opcions. Tot i així, si teniu problemes tècnics, sempre podeu contactar amb el seu excel·lent suport de xat en directe i obtenir-los com a conseqüència en qüestió de minuts.

Tot plegat, puc concloure afirmant que TorGuard és definitivament un servei de 10 VPN més important. L’única gent que puc’Recomano que siguin els novells despistats i que siguin d’interès per als governs del grup del país Courteen Eyes.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map