ZenVPN Review


Visió general

Sentiràs “zen” quan utilitzeu aquesta VPN? Llegiu la nostra ressenya ZenVPN per obtenir més informació.

Llançat el 2015, ZenVPN és un nen nou al bloc VPN. És amb seu a Xipre, Propietat d’una empresa anomenada RubyVector Ltd. El lloc web té una aparença moderna, però és bastant escàs amb informació. El visitant és rebut per un personatge flotant curiós i una mica viciós. Bon començament.

Gràfics a part, ZenVPN ofereix als seus possibles subscriptors procés d’instal·lació senzill, connexió segura a un preu assequible, velocitats ràpides i una política sense registres. Una cosa bona és que en pugueu aprofitar prova gratuïta per veure si estan al corrent de les seves reivindicacions.

Tanmateix, quan us registreu a un pla gratuït, vosaltres’En lloc d’estar inscrit a la prova gratuïta, que us donarà 24 hores d’ample de banda il·limitat. Després d’això, tu’Hauré d’actualitzar a un dels seus plans premium.

ZenVPN és segur?

ZenVPN té les següents característiques de seguretat:

 • OpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPsec

Tingueu en compte que ZenVPN sempre comença amb la configuració prèvia d’OpenVPN, però es pot canviar seguint els passos del lloc web.

No ho fa’Sembla que sigui una característica de commutació mortal, cosa que es pot desitjar, especialment amb un proveïdor de serveis VPN’És força nou i relativament no provat.

ZenVPN registra les vostres dades?

ZenVPN, al seu lloc web, apunta que es compromet a l’anonimat dels usuaris i no registra activitats. D’altra banda, la Política de privadesa estableix que el servei podrà mantenir la vostra adreça IP, marques de temps, ús de l’amplada de banda i el període de connexió – dades de l’empresa “només” botigues durant sis mesos. Pot ser que aquesta informació només no sigui suficient per identificar l’usuari, però, juntament amb altres dades, podria ser.

Si bé ZenVPN no emmagatzema dades de trànsit, ens queda que desitgem que la política sense registres també cobreixi les dades de connexió.

Velocitat i rendiment

Per a un servei VPN que afirma ser “ardent ràpid”, ZenVPN’Els nivells de rendiment van ser molt decebedors.

Hem intentat posar aquesta VPN mitjançant la nostra bateria estàndard de proves de velocitat. Tanmateix, no hem pogut connectar-nos a cap servidor als EUA, així que nosaltres’He quedat amb tres ubicacions per fer la nostra prova de velocitat.

El nostre test de velocitat de base (sense VPN) és el següent:

velocitat de la base: no zenvpn

 • Velocitat de descàrrega: 243 Mbps
 • Velocitat de càrrega: 247 Mbps

A continuació, vam provar les velocitats en tres ubicacions de tres continents diferents.

Alemanya

Velocitat del servidor ZenVPN - Alemanya

 • Descàrrega: 8 Mbps
 • Carregueu 11 Mbps
 • Abandonament: 97%

Canadà

Velocitat del servidor ZenVPN - Canadà

 • Descàrrega: 4 Mbps
 • Carregueu 13 Mbps
 • Abandonament: 98%

Japó

Velocitat del servidor ZenVPN - Japó

 • Descàrrega: 243 Mbps
 • Carregueu 247 Mbps
 • Abandonament: 99%

Es tracta de proves força horribles, especialment per a una que se suposa que oferirà “prima” velocitats. De mitjana, els servidors europeus tenien millors velocitats de descàrrega. Això no’No és una sorpresa, primer perquè som nosaltres’He basat a Europa i, en segon lloc, perquè ZenVPN se centra en aquest mercat.

Tot i això, nosaltres’gairebé mai podrem reproduir contingut d’alta definició a Europa i, sens dubte, podem oblidar-ho en diferents continents. Si la vostra principal preocupació és la velocitat, pot ser que ZenVPN us sembli poc útil, ja que el seu rendiment és patèticament lent.

Cobertura del servidor ZenVPN

ZenVPN compta amb servidors a 32 ubicacions de tot el món. El nombre seria impressionant, si es tractés’t per les velocitats absolutament horribles que estan oferint aquests servidors.

Algunes de les VPN més grans tenen ubicacions de servidor similars, però ofereixen major velocitat.

Facilitat d’ús i suport multiplataforma

ZenVPN és compatible amb:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • Linux
 • iOS

Important: per utilitzar ZenVPN amb plataformes diferents de Windows, els usuaris han de configurar manualment la connexió mitjançant la configuració de configuració donada. Després que s’hagi configurat, els usuaris poden registrar-se a la prova gratuïta i connectar-se immediatament.

ZenVPN és molt senzill amb la seva senzilla interfície d’usuari i una fàcil instal·lació. Ell’És pràcticament plug-and-play. Al costat de la volada, pot ser massa senzill per a usuaris avançats que vulguin ajustar la seva configuració o comprovar altres dades relacionades amb la navegació durant una sessió.

L’única funció perceptible a la versió de prova gratuïta és connectar / desconnectar, i una selecció de servidors per triar. A ZenVPN’Prova gratuïta: qualsevol pot crear un compte, navegar amb ell i reproduir vídeos amb un límit màxim de 250 MB per dia.

Baixar i instal·lar ZenVPN és senzill i ràpid. ZenVPN està dissenyat per ser una configuració fàcil i una facilitat d’ús. Només cal que descarregueu el kit al lloc web, feu clic a instal·lar-vos’estic bé d’anar.

ZenVPN per al torrenting

ZenVPN permet el torrenting i intercanvi de fitxers peer-to-peer sense restriccions, permetent als usuaris participar en una de les activitats principals per utilitzar una VPN. Tot i això, és important tenir en compte que hi ha serveis VPN més ràpids.

Un altre desavantatge de ZenVPN és que no’No proporciona un interruptor de matar. Una part dels principals objectius d’una VPN estàndard és mantenir ocultes les vostres activitats i la vostra ubicació. Amb la seva fuita potencial, no es recomana torrent.

ZenVPN per Netflix

ZenVPN opera diverses ubicacions de servidors als Estats Units, cosa que el converteix en una eina potencialment bona per defugir les restriccions regionals de llocs web com Hulu i Netflix.

El servei us permet canviar entre les ubicacions del servidor i accedir al contingut de tot el món.

Els usuaris estaran encantats d’aprendre que ZenVPN desbloqueja Netflix US, però, no és el mateix’No és necessàriament veritat per a altres biblioteques. A més, Netflix està sempre a l’abast de bloquejar noves VPN, per la qual cosa encara s’ha de provar la capacitat de resoldre ZenVPN.

Podeu utilitzar ZenVPN a la Xina?

Tot i que ZenVPN és lloable per la seva facilitat d’ús, ZenVPN encara s’ha de provar de forma constant com a solució viable per als usuaris de la Xina. Hi ha diversos serveis VPN que necessiten per proporcionar una connexió VPN segura i estable als usuaris de la Xina.

En poques paraules, ZenVPN no’tinc l’aspecte d’una bona VPN per a la Xina: no té cap interruptor de matança, ni protocols furtius per evitar el Gran Firewall de forma fiable i pocs servidors per assegurar una bona velocitat..

Atenció al client

N’hi ha sense xat en directe, però ZenVPN ofereix diverses maneres d’assistir al client:

 1. Podeu consultar la secció d’ajuda, però és bastant limitada. Abasta el següent:
  • Configuració del protocol L2TP / IPSec a Windows 7 i Windows XP, configuració d’OpenVPN a Linux.
  • Resolució de problemes del client de Windows.
 1. Hi ha un Formulari de contacte al lloc web que inclou instruccions sobre com es poden informar de problemes, així com l’opció d’incloure captures de pantalla.

En general, no es tracta d’una VPN en aquest mercat sobre-saturat.

Preu

Preu ZenVPN

Ofereixen plans estàndards assequibles, però El límit de transferència de dades és de 5 GB al dia. Si no teniu pensat torrent o emetre pel·lícules d’alta definició, això hauria de ser suficient.

Amb ZenVPN, podeu triar entre els plans setmanals, mensuals i anuals.

Per als Pla estàndard, és:

 • 2,95 dòlars setmanals
 • 5,95 dòlars mensuals
 • 49,95 dòlars anuals

Per a propòsits de torrent i streaming, us millorareu amb el pla il·limitat, que és gairebé el doble del preu dels plans estàndard.

Per als Pla il·limitat, és:

 • El pla setmanal és de 5,95 dòlars
 • El pla mensual és de 9,95 dòlars
 • El pla anual és de 95,50 dòlars

Pel que sembla, ZenVPN ofereix un pla gratuït:

Revisió zenvpn - pla gratuït

Tanmateix, quan us registreu al pla gratuït, instal·leu ZenVPN i connecteu-vos a la ubicació que trieu’rebré aquest missatge:

revisió zenVPN

Es van oblidar de mencionar que el pla gratuït és gratuït durant 24 hores, que sovint s’anomena prova gratuïta. Una mica de màrqueting creatiu al seu costat.

ZenVPN accepta targeta de dèbit o de crèdit, però hi ha’s no hi ha opció de criptomoneda: és una preocupació si voleu el màxim anonimat. Tots els plans inclouen a Garantia de devolució de 30 dies sense preguntes.

Resum de la nostra revisió ZenVPN

Si bé ens agradava ZenVPN’és la facilitat d’ús, això és realment tot el que és – a “fonaments bàsics” VPN. No hi ha cap commutador de matança, poques aplicacions, servidors, recursos de suport i opcions de pagament.

La Política de privadesa sembla transparent, però lluny del millor que nosaltres’he vist El servei registra diversos detalls sobre un usuari’s detalls de navegació, com ara l’adreça IP, els timestamps, l’ús de l’ample de banda i el temps de connexió, tot i que una de les seves característiques és una política sense registres.

Ell’és fantàstic que n’hi ha no hi ha restriccions a les activitats P2P i torrenting, però les taxes de subscripció són una mica altes. Els paquets estàndard només ofereixen un màxim de 5 GB de transferències de dades, però les tarifes són tan altes com els proveïdors de serveis VPN que ofereixen un servei il·limitat amb més funcions..

Per a un servei que afirma que les seves velocitats són “ardent ràpid,” ZenVPN estava decididament per sota de la mitjana. Les opcions d’assistència al client també són més aviat limitades i, com que el correu electrònic és l’única manera d’arribar-hi, resoldre problemes pot trigar un temps.

Finalment, la senzillesa de ZenVPN, que és el seu avantatge més evident, també podria ser un desavantatge; potser no apel·la a usuaris avançats.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map