Hacking me Python – 6 kurse më të mira në internet për hakerat etikë

Hacking me python 6 kurse më të mira në internet për hakerat etikë


Hakerat etikë luajnë një rol të rëndësishëm në organizata duke gjetur dhe rregulluar dobësitë në sisteme dhe aplikime. Python është a gjuhë programimi të nivelit të lartë kjo është ideale për profesionistët e sigurisë pasi është e thjeshtë për tu mësuar dhe ju lejon të krijoni programe funksionale me një sasi të kufizuar kodesh.

Një përzgjedhje e mirë e kurseve janë në dispozicion për të mësuar rreth hakmarrjes etike me Python. Sidoqoftë, jo të gjithë bëhen njësoj. Ato ndryshojnë shumë kur bëhet fjalë për thellësinë e programit, përshtatshmërinë për nivele të ndryshme, aksesueshmërinë dhe çmimin. Ne do të hyjmë në më shumë detaje, por këtu është një vështrim në kurset tona të hakimit etik në Python në internet:

 1. StationX: Python i plotë për paketimin e hackimit dhe sigurisë në internet
 2. Cybrary: Hyrja në Python
 3. Cybrary: Zhvillimi i Mjeteve Etik të Hacking me Python
 4. CyberTraining 365: Hacking Etik me Python
 5. Udemy: Python 3 Për PenTest Fyes: Një Kurs praktik i plotë
 6. Udemy: Programimi i Rrjetit Python | Aplikacionet e rrjetit & Mjete hakmarrjeje

Zgjedhjet tona për kurset më të mira për hakime me Python u bazuan në kriteret e mëposhtme:

 • Ofron shumë mësime teorike dhe praktike
 • Ofron vlera për para
 • Shtë e qartë se kujt i përshtatet kursi
 • Mund të kompletohet plotësisht online
 • Siguron një vërtetim të përfundimit

Kurse më të mira në internet për hakime etike me Python

Këtu është lista jonë e hakerave më të mira me kurse online në Python për hakerat etikë:

1. StationX: Python i plotë për paketimin e hackimit dhe sigurisë në internet

Kurse hakimi etik të StationX Python.

StationX ofron një pako prej tre kurseve të krijuara për të ndihmuar fillestarët e Python të bëhen përdorues të përparuar me njohuri të gjera për sigurinë në internet. Ai përfshin 36 orë ligjërata në video.

Kurse godasin ekuilibër perfekt midis përbërësve teorikë dhe praktikë e hakerimit me Python. Për më tepër, ata qëndrojnë në pikëpamje, kështu që ju nuk do të përfshiheni në detaje të panevojshme që mund të jenë dërrmuese, veçanërisht për fillestarët.

Do të mësoni me shembull, duke shkruar programet tuaja të hakerimit dhe sigurisë, modelimin e problemeve dhe hartimin dhe zbatimin e zgjidhjeve përkatëse.

Kurset e përfshira në pako janë:

 • Mësoni Python dhe Hacking Etik nga Gërvishtja
 • Python për fillestarët: Mësoni Programimin e Python (Python 3)
 • Siguria në internet – Python dhe Aplikime në internet

Nëse jeni duke kërkuar të filloni një karrierë në sigurinë në internet ose thjesht doni të mësoni më shumë rreth hakmarrjes me Python, kjo pako mund të jetë një gjendje e shkëlqyeshme. Për më tepër, StationX ka një ton kursesh dhe pako të tjera të shkëlqyeshme. Ju madje mund të përfitoni nga anëtarësia e tij VIP dhe të merrni akses në të gjitha kurset për një tarifë të ulët vjetore.

2. Kibernetike: Hyrja në Python

Kurse të hakerimit etik Cyberary Python.

Nëse jeni një nxënës i nivelit të lartë i cili thjesht dëshiron të mësojë minimumin e zhveshur, kjo mund të jetë për ju. Instruktori Joe Perry i mban gjërat e thjeshta në këtë kurs që është drejtuar kah jo-koduesit. Në të, ju do të mësoni aspektet “duhet të dinë” të Python sesa të zbuloni në specifikat e tij.

Hyrja në Python përmban rreth 10 orë material që mbulon konceptet themelore deri në shkrimet e përparuara. Projektuar për të përgatitur njerëz që po konsiderojnë një karrierë në testimin e depërtimit dhe sigurinë në internet, ai përqendrohet në mësimin e komandave dhe funksioneve më kritike për industrinë.

Ky kurs përfshin dy module:

 • Vetëm bazat
 • Llojet e të dhënave dhe logjika.

Pasi të keni mbaruar, nëse po kërkoni të zgjeroni njohuritë tuaja, Cybrary ka shumë më tepër kurse për të zgjedhur, shumë prej të cilave janë falas. Do të duhet të krijoni një llogari për të hyrë në cilindo prej kurseve, dhe pasi të jeni regjistruar, do t’ju ofrohet paketa Insajderi Pro. Kjo kushton 99 dollarë në muaj (ose 83 dollarë në muaj kur faturohet çdo vit) dhe ju jep mundësinë e përdorimit të më shumë kurseve, një udhëzuesi të rrugës së karrierës dhe një mentori. Ajo vjen me një gjykim shtatë-ditor falas.

Shiko gjithashtu: Kurse më të mira për hakime etike

3. Kibernetike: Zhvillimi i Mjeteve Etik të Hacking me Python

Kurse të hakerimit etik Cyberary Python.

Një ofertë tjetër popullore në Cybrary është Zhvillimi i Mjeteve Etik të Hacking me Python. Ky kurs përfshin videot me vlerë më shumë se një orë, kështu që është i shpejtë për t’u përfunduar, por i mbushur me informacion të dobishëm, përfshirë mësimin për ju si të kombinohen biblioteka të shumta të Python dhe automatizojë mbledhjen e informacionit. Ju madje do të mësoni se si të kodoni një keylogger dhe të shkruani një bruteforcer ZIP me fjalëkalim.

Këtu janë modulet e përfshira në këtë kurs:

 • Prezantimi
 • Mbledhja automatike e informacionit
 • Shkrimi i një Keylogger në Python
 • Kodi ZIP Kodi Brutforcing në Python
 • Duke ecur perpara

Ky konsiderohet një kurs i nivelit të ndërmjetëm, kështu që disa njohuri të përvojës në Python janë të nevojshme. Mund të jetë një ide e mirë për ta marrë Hyrja në Python kursin e ndjekur nga kjo.

4. Trajnimi në internet 365: Hacking Etik me Python

Cybertraining 365 kurse kursimi të etikës për Python.

Hacking Etik me Python është një kurs gjithëpërfshirës që përmban vetëm nën tetë orë mësime video. Gjatë këtij programi, ju do të mësoni bazat e Python duke përfshirë kodimin e thjeshtë duke përdorur ndryshore, deklarata dhe fjalorë.

Ju gjithashtu do të keni qasje në mësime etike për hakimin si “Buffer overflow dhe shfrytëzoni shkrimet me Python” dhe “Syn Flood with Scapy.” Kurrikula përfshin 23 mësime që variojnë nga tre deri në 36 minuta në gjatësi. Këtu janë disa shembuj mësimesh:

 • Trajtimi i skedarëve Python
 • Ping fshij me Scapy
 • Programimi i orientuar nga objekti në Python
 • Hetimi i Mjekësisë Ligjore me Python

Kursi është i përshtatshëm për fillestarët e plotë, por bëhet shumë i ndërlikuar dhe mund t’u mësojë programuesve me përvojë një ose dy gjëra. Do mësim përfshin një provim që ju lejon të identifikoni boshllëqet në njohuritë tuaja.

CyberTraining 365 ofron një provë falas 5-ditore, kështu që nëse jeni i shpejtë, mund të jeni në gjendje të merrni këtë kurs falas. Pasi të përfundojë gjyqi, do të paguani 9 dollarë për muajin e parë dhe 59 dollarë në muaj pas kësaj. Mund të merrni zbritje nëse regjistroheni për një afat gjashtëmujor ose vjetor. Nëse jeni të interesuar vetëm për këtë kurs, ai është gjithashtu në dispozicion në Udemy me 19,99 $.

5. Udemy: Python 3 Për PenTest Fyes: Një Kurs praktik i plotë

Kurse hakimi etik të Udemy Python.

Kursi i popullarizuar i Python 3 për UDHDI-në Për PenTest Fyes është për përdoruesit më të përparuar. Ajo mbulon tema të thelluara që lidhen me hakimin etik dhe testimin e depërtimit por përfshin disa shembuj të botës reale për t’ju ndihmuar t’i shihni gjërat nga një këndvështrim praktik.

Kostoja për këtë kurs është 99,99 dollarë. Gjatësia totale e të gjitha videove është rreth pesë orë; kjo përfshin 58 leksione të ndara në shtatë module:

 • Hyrja e shpejtë
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Përfitimi – Predha juaj e parë e qëndrueshme
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Shell i përparuar i shkrimit
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Më kapni nëse mundeni!
 • Python 3: Si abuzimi me malware Cryptografia? Përgjigjet e Python
 • Python 3 / Windows 10 / Kali 2: Hacking e fjalëkalimeve
 • Windows 7 & Shkallëzimi i Privilegjit – Leja e Shërbimit të Dobët

Një gjë e dukshme në lidhje me këtë kurs është që azhurnohet rregullisht, në mënyrë që të siguroheni që mësimet të merren me versionet më të tanishme të informacionit dhe programit. Për më tepër, instruktori i kursit, Hussam Khrais, është i shpejtë në përgjigjet e pyetjeve të studentëve dhe madje do të bëjë azhurnime për kursin sipas kërkesës. Kurse Udemy vijnë me një certifikatë përfundimi.

Siç u përmend, ky nuk konsiderohet programi i fillestarit dhe parakushtet përfshijnë Python të nivelit fillestar (ose gjuhë tjetër skriptuese) dhe njohuri të nivelit të ndërmjetëm mbi hackimin etik dhe testimin e depërtimit.

6. Udemy: Programimi i Rrjetit Python | Aplikacionet e rrjetit & Mjete hakmarrjeje

Kurse hakimi etik të Udemy Python.

Kjo është një kurs tjetër, disi i kushtueshëm, i ofruar nga Udemy, por ka si synim fillestarët. Kursi është i ri për platformën, por tashmë po dëshmon një hit që ka tërhequr mijëra studentë dhe duke marrë disa vlerësime të shkëlqyera. ajo i merr gjërat ngadalë dhe shpjegon gjithçka që duhet të dini në lidhje me vendosjen e mjedisit tuaj dhe fillimin me Python 3.

Do të mësoni gjithashtu mbi bazat e rrjetit, përfshirë arkitekturën e internetit dhe lidhjet TCP të Python. Mësimet praktike përfshijnë vendosjen e më shumë se 15 mjeteve të aplikimit të kodit Python 3 dhe aplikacioneve të rrjetit, krijimin e një mjeti të mesëm Python 3 dhe ndërtimin e një mjeti për skrapimin e të dhënave.

Kursi përbëhet nga 26 leksione (rreth gjashtë orë video) të ndara në katër module:

 • Hyrje në këtë kurs të Python 3
 • Vendosja e mjedisit tuaj
 • Fillimi me rrjetëzimin e Python 3
 • Hacking i Rrjetit Python 3

Sshtë mjaft e kushtueshme në 199,99 dollarë por Udemy ofron zbritje të rregullta, kështu që kujdes nga ato.

Udemy ofron shumë kurse të tjera të lidhura me sigurinë në internet, duke përfshirë më shumë në temën e hakerave me Python. Këtu janë disa të tjerë që mund të dëshironi të shikoni:

 • Hyrje në Python për Hacking Etik
 • Python fyes | Mastering Hacking Etik duke përdorur Python
 • Siguria në internet – Python dhe Aplikime në internet

Pse të futemi në hakerim etik?

Termi “hakerim” shpesh sjell në mendje kriminelët të ulur prapa kompjuterit duke fshehur identitetin e tyre dhe duke bërë kërdi dixhitale. Sidoqoftë, jo të gjithë hakerat janë hakerë dashakeq (kapele të zezë). Hakerat etikë (kapelë të bardhë) luajnë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm në sigurinë në internet. Ata i gjejnë dhe rregullojnë të metat e sigurisë para se palët me qëllim të keq të kenë një shans për t’i shfrytëzuar ato.

Me krimin në internet duke u bërë një çështje gjithnjë e më e spikatur, vijon se industria e sigurisë në internet po rritet. Si i tillë, ekziston kërkesë e madhe për hakerat etikë me njohuri dhe mendje për të rrahur kriminelët në grusht. Disa nga përgjegjësitë e hakerave etikë përfshijnë:

 • Skanoni sistemet e një organizate që kërkojnë porte të hapura për të sulmuar
 • Instalimet e Patch-it kështu që ato janë të azhurnuara
 • Test sistemet e zbulimit dhe parandalimit të ndërhyrjes
 • Pastroni çdo pjesë të një rrjeti të ndërmarrjeve në kërkim të dobësive
 • Ndihmoni të merreni me situatat që përfshijnë mashtrimin e punonjësve në internet ose vjedhjen e pasurive dixhitale
 • Kontrolloni për gjëra të tilla si serverët e rrëmbyer të uebit dhe aplikacionet dhe rrjetet e nuhatjes

Një karrierë etike e hakimit fillon me një kuptim të fortë se si të kodoni, i ndjekur nga trajnime në fushat specifike ku dëshironi të hyni. Ju mund të dëshironi të ndjekni një akreditim të njohur në këtë fushë, për shembull, Certifikimin e ifiedertifikuar Etik Hacker (CEH).

Pse të përdorin Python për hakerim etik?

Python është gjuha programuese e zgjedhjes për shumë hakerë etikë. Në të vërtetë, një dorezë e mirë e Python konsiderohet thelbësore për përparimin në një karrierë të sigurisë në internet. Një nga tërheqjet kryesore është që ju të merrni një gjuhë të fuqishme në një paketë shumë të lehtë për t’u përdorur.

Python është fleksibël dhe funksional ndërsa është intuitiv dhe lehtësisht i lexueshëm. Shtë ideale për skenimin e programeve të vogla, që është një pjesë e madhe e rolit të hakerave etikë. Plus, kur filloni të përdorni Python, ju bashkoheni në një komunitet të madh fansash të përkushtuar. Kjo do të thotë që nëse keni nevojë për ndonjë këshillë ose këshillë ose të ekzekutoni disa çështje, ka shumë burime – përfshirë dokumentacionin dhe forume – për t’u kthyer në.

Përveç sigurisë në internet, Python mund të jetë një gjuhë e paçmueshme si pjesë e një baze njohuri edhe në karrierat e tjera. Ata që janë të interesuar për zhvillimin dhe testimin e uebit, të dhëna të mëdha, zhvillimin e lojërave, inteligjencën artificiale ose zhvillimin e pajisjeve inteligjente, të gjithë mund të përfitojnë nga njohuritë e Python.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map