Astrill per a Android


Última actualització: 30.09.2019

Els telèfons intel·ligents s’han convertit en el principal dispositiu d’accés a la web, però sovint oblidem la importància de garantir la vostra connexió. Una de les millors eines per fer-ho és una xarxa privada virtual (VPN). Però des d’allà’és un munt d’ells’és difícil triar el correcte sense provar-los tots. Això’és per això que avui revisem Astrill VPN Android per veure si s’ajusta a les vostres necessitats.

VPN Android Astrill

Aplicació Astrill vpn a Android

Què diu Astrill sobre la seva VPN? Al seu lloc web, trobem aquesta llista:

La millor aplicació VPN d’Android

 • Connecteu-vos a VPN amb un clic
 • Seleccioneu aplicacions i llocs que passen per VPN
 • Centenars de servidors VPN de més de 50 països
 • La VPN més ràpida de totes

Atès que Astrill ja ofereix servidors en més de 60 països, vam decidir comprovar si les altres declaracions estaven obsoletes.

En el moment de la nostra prova, Android tenia Astrill més de 100.000 instal·lacions i 4.000 revisions amb una puntuació mitjana de 3.9 sobre 5, però els últims tres comentaris només van donar una estrella, es van mencionar errors de connexió, xat en viu 24 hores / 24 no disponible o, fins i tot, l’aplicació mateixa no funciona i demana l’activació.

Versió gratuïta d’Astrill per Android

Nosaltres’He decidit començar per la versió gratuïta d’Astrill’Aplicació per a Android.

Inici de sessió d'aplicació de telèfon astrill vpn

La descàrrega i la instal·lació de la versió VPN Android d’Astrill és fàcil i funciona igual que qualsevol instal·lació des de Google Store. Estàvem contents que només requeria un correu electrònic i una contrasenya.

La versió gratuïta d’Android està disponible només a Amèrica del Nord i Europa

Aleshores hem de triar el pla gratuït només per a Android d’un dispositiu o el compte VPN complet de pagament amb suport per a un màxim de 5 dispositius. Vam escollir els primers per veure què hi ha.

versions gratuïtes i de pagament del proveïdor d’astrill vpn

Ens va rebre un missatge que [protegit per correu electrònic] hi és durant tot l’any, tot i que ens va semblar estrany perquè el suport de correu electrònic està obsoleta, almenys segons Astrill’lloc web.

Després del missatge, ens van quedar pel nostre compte amb una senzilla pantalla principal. La seva capçalera i el peu de pàgina tenia enllaços que oferien una actualització, mentre que el cos oferia una selecció de servidors i un humà botó de tipus lliscant per activar i desactivar..

La versió gratuïta per a Android funciona en un sol dispositiu, doesn’No permet triar un protocol i limita la selecció del servidor a 20 països. Però donat que alguns ofereixen més d’una ubicació (allà’més de 25 als Estats Units només!), això’està lluny de la pitjor opció gratuïta de VPN.

Volíem demanar suport sobre el protocol que s’utilitza per defecte, però el xat en viu 24 hores al dia semblava fora de línia, inaccessible en qualsevol dispositiu que vam provar. Només ho podem assumir’s OpenWEB, que Astrill ofereix per Android de manera predeterminada.

Versió de pagament d’Astrill per Android

La versió de pagament dóna accés a la llista completa del servidor i també permet triar entre el protocol OpenWEB i StealthVPN. Aquest últim està dissenyat per combatre geo-blocs i tallafocs, inclòs el Gran tallafoc de la Xina. L’última diferència de la versió gratuïta és l’opció per convidar amics. Si un compra Astrill, tindreu 30 dies de franc.

Menú principal d'Astrill VPN Android

Des del punt de vista de l’experiència dels usuaris, el més molest va ser la necessitat de desconnectar per veure la llista de servidors disponibles. Va més enllà de dir que canviar el protocol també requerirà estar fora de línia. A part, això’s una aplicació senzilla d’utilitzar amb connexions de servidor gairebé instantànies.

Opcions a la VPN d’Astrill Android

Aquí podeu triar alguns paràmetres no predeterminats, com ara canviar del port 443 (per HTTPS) a 80 (HTTP). Voleu utilitzar aquest últim només si es detecta la vostra VPN mentre s’utilitza el port 443 i està bloquejat. Per tant, sí’probablement siga el millor per deixar aquesta opció activada “Auto.”

El Filtre d’aplicacions us permetrà seleccionar aplicacions que utilitzaran la connexió VPN i les aplicacions que no utilitzaran la connexió VPN. Recomanem seleccionar totes les aplicacions.

Mostra els registres era una funció que ens va cridar l’atenció: bàsicament, aquí podeu veure quina informació ja ha registrat Astrill Android VPN. Allà’No és gens espel·lent sobre aquesta funció. Moltes VPN la tenen. De fet, pot ser crucial si teniu un problema i necessiteu copiar-enganxar alguna cosa al personal d’assistència.

Optimització de la bateria és una altra opció a la versió gratuïta que diu que no haureu d’optimitzar aquesta VPN “resultats constants” en velocitat. Els usuaris pagats reben un advertiment emergent que no proporcionar una potència suficient a VPN Android Astrill pot fer que la velocitat de connexió patís.

Prova de velocitat VPN Android Astrill: versió gratuïta vs pagada

Vam decidir fer una prova de velocitat amb les versions Free i Paid per veure si hi haurà diferències.

Aquí’Què hem aconseguit després de fer tres proves amb versió gratuïta a Android 7.1.2, utilitzant un servidor que’a ~ 1000 km de distància. El primer es va fer sense VPN, el segon amb el mode optimitzat amb bateria i l’últim amb el mode no optimitzat de la bateria, tal com recomana Astrill.

Astrill Android VPN Versió gratuïta resultats de proves de velocitat

Canal net – 4G LTE

Astrill vpn Android test de velocitat

La velocitat de descàrrega és de 39 Mbps i la velocitat de càrrega és de 27 Mbps. No és massa cutre.

VPN, bateria optimitzada – 4G LTE

prova de velocitat astrill vpn, bateria optimitzada - 4G LTE

Android Astrill va mostrar 37 Mbs al descarregar i 25 Mbps al penjar. Agradable.

VPN, bateria no optimitzada – 4G LTE

Astrill APK velocitat de descàrrega d'andro

Android Astrill de gran potència va aconseguir sorprendre amb una velocitat de descàrrega de 41 Mbps, però es va entristir amb la seva càrrega de 19 Mbs.

Resultats de les proves de velocitat de la versió VPN Android Astrill pagada

VPN, bateria optimitzada – 4G LTE

astrill Android VPN Versió pagada resultats de proves de velocitat

Velocitat de descàrrega de 29 Mbps i velocitat de càrrega de rècord de 37 Mbps, una combinació estranya.

VPN, bateria no optimitzada – 4G LTE

prova de velocitat de càrrega de l'apk astrill

Velocitat de descàrrega de 29 Mbps i guanyar medalla de plata 33 Mbps velocitat de pujada: una frase estranya per llegir.

Com podeu veure, no hi ha un avantatge clar a l’hora de configurar el mode no optimitzat per a Astrill’Aplicació per a Android. I quan es tracta de la versió de pagament i gratuïta, una dóna una millor velocitat de descàrrega mentre que l’altra ofereix una millor velocitat de càrrega. Per tant, només podem concloure això Astrill tant gratuït com de pagament per Android és una VPN ràpida. Fins i tot pot ser el més ràpid amb un cop més de puny dels servidors VIP.

En cas de provar Astrill VPN Android?

Primer, us hem d’advertir que allà’No conté protecció contra filtracions DNS a la versió d’Astrill per a Android. Nosaltres’Ja heu trobat algunes reclamacions de filtracions DNS a principis del 2018, però les nostres proves no han trobat res.

I, tot i que la velocitat de la VPN Android d’Astrill és bona, la manca de servidors significa que no serà així a tot el món. I nosaltres’estic parlant de la versió de pagament aquí. Per descomptat, podeu pagar més diners per accedir als servidors VIP, cosa que millorarà la vostra velocitat i estabilitat de la connexió, però gastar encara més quan el preu estàndard ja sigui alt us permet pensar en alternatives..

Per resumir això, haureu d’utilitzar VPN Android d’Astrill pagada només si ja l’heu comprat per escriptori. I si tens refugi’t, us recomanem que reviseu la versió gratuïta, que us ha de donar una idea del que espereu en termes de característiques i velocitat. És a dir, és clar, si’no estic fora de l’Amèrica del Nord ni d’Europa.

VPNs alternatives per a Android

Atès que Astrill VPN per a Android no es troba clarament entre les ofertes més atractives, us recomanem que feu una ullada a aquestes alternatives de la nostra llista de Best VPN per a Android, actualitzada regularment.

Per què necessita una VPN per a Android

Encara que no’No mireu Netflix al vostre telèfon, preferint el vostre televisor 4K, i no’No descarregueu torrents, no’no vull dir que no t’ho hauries de fer’No utilitzar una VPN.

En primer lloc, protegirà la vostra privacitat i anonimat, una tasca que’cada vegada és més difícil. De la mateixa manera que el vostre ordinador portàtil pot acabar de filtrar-vos informació personal, el mateix pot ocórrer quan utilitzeu el telèfon. A més, les persones amb telèfons intel·ligents es connecten amb més freqüència a les xarxes wifi públiques gratuïtes i insegures: cafeteries, aeroports i estacions d’autobusos només són alguns dels llocs on altres poden espiar el seu trànsit..

Quan viatgeu, a vegades podríeu agafar el vostre portàtil o tauleta, però mai no sortireu sense el telèfon. Per tant, pot ser útil per canviar la vostra ubicació IP perquè determinats llocs web estan bloquejats en determinats països, o potser haureu d’accedir a la ‘versió de casa’ d’un lloc web.

Finalment, de la mateixa manera que Windows per a PC, Android és el sistema operatiu per a telèfons intel·ligents més popular, és a dir, té la major quantitat de programari maliciós, spyware i altres tipus de programari maliciós. I serà més difícil robar les vostres contrasenyes o qualsevol altra dada personal si ho teniu’Torneu a utilitzar una bona VPN per a Android.

Lectures recomanades

Astrill VPN Review

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map