Astrill per Netflix


Última actualització: 30.09.2019

‘Perquè intento i intento i intento i intento
jo puc’No puc no, puc’no obtinc cap
Quan jo’sóc vigilant’ el meu televisor i un home surten i em diuen
Què blanc poden ser les meves samarretes
Pedres rodant “(Jo puc’t Obtenir No) Satisfacció”

Ell’És difícil discutir si era més difícil obtenir satisfacció quan Keith i Mick van escriure aquesta cançó, però segur que ara és més fàcil evitar que algú interrompi la teva experiència de televisió per oferir consells de blanqueig quan la camisa està pintada de negre, tot i que encara cal pagueu a aquell home per no entrar a la pantalla. Per ser franc, pagar la televisió ja no és suficient. Heu d’estar en una determinada ubicació per gaudir-ne, tot i que l’eslògan oficial diu el contrari.

netflix

Si nosaltres’tornem a parlar de Netflix i de les seves restriccions de geolocalització.

Netflix és el fill llargament previst de TV i Torrenting i va néixer el 2007. Aviat tothom volia tenir-ne un, així que el 2010 es va estendre a Canadà i actualment està disponible a tot el món, excepte per a alguns països com Xina o Corea del Nord. Però això no’No vull dir que tots els països veuen què ha de mostrar el primogènit: la biblioteca nord-americana de Netflix no està disponible per a tothom.

Hi ha una manera de resoldre això? Hi ha, i probablement en sabeu la resposta’s virtual networking virtual (VPN), que permet ocultar la vostra veritable ubicació i transmetre el contingut com si estigués als Estats Units.

Però si fos tan senzill, no ho faríem’No escriurem aquest article, veritat? Allà’No és gens estrany que Netflix prengui mesures per detectar els usuaris amb una VPN i bloquejar-los, cosa que significa’és una batalla constant entre cada VPN i el gran proveïdor de contingut. I fins i tot si la VPN afirma que no podreu veure els vostres programes favorits de Netflix, això no’No sempre és veritat. Això’Per què nosaltres’Torneu a provar Astrill VPN i comproveu-ho’és bo per Netflix o no.

Visió general de Astrill VPN

Astrill VPN té la seu a Seychelles, cosa que no està sotmesa a les lleis de retenció de dades dels països Catorze Ulls. A més, Seychelles no requereix que les empreses emmagatzemen ni informin de dades de clients ni informació d’identificació personal. Els seus cinc principals USP són:

  1. Xifratge de grau militar
  2. Excel · lent & client fàcil d’utilitzar
  3. Bones velocitats per streaming & torrent
  4. Xat en directe 24/7
  5. Ideal per a la Xina i altres països restringits

Astrill VPN té aplicacions per a totes les plataformes d’escriptori i mòbils principals (Windows, Mac, iOS i Android), així com Linux i encaminadors. També podeu comprar els seus encaminadors VPN preconfigurats per evitar la molèstia. Una cosa important per als usuaris d’Apple abans de comprar-ho des d’Astrill’el lloc web per obtenir una versió amb 5 connexions simultànies. Apple Store només compra un dispositiu alhora.

Astrill VPN Android per Netflix

Astrill VPN Android per Netflix

Tot i que la gran majoria dels usuaris de Netflix utilitzen un televisor com a dispositiu principal, de vegades la pantalla més petita és la pantalla més gran disponible. Tenim alguns indicadors per a usuaris mòbils que puguin utilitzar Astrill VPN Android per Netflix.

Primer, Astrill Android ofereix el protocol OpenWeb per defecte (que sembla ‘OpenVPN’ i podria confondre a alguns usuaris). No se sap gaire sobre l’OpenWeb de casa de casa, però per motius de seguretat, recomanem que s’adhereixi a StealthVPN, tret que tingueu desplegaments de velocitat severs..

El segon és l’optimització de la bateria. Els usuaris gratuïts ho tindran com a opció i els usuaris pagats obtindran una finestra emergent, informant-los que no permetre que Astrill VPN dreni la bateria tindrà com a resultat una disminució de l’eficiència. Si bé la nostra prova a la revisió de VPN Android d’Astrill no ho va fer’Si no trobeu cap avantatge clar d’utilitzar el mode no optimitzat, heu de provar-ho per vosaltres mateixos, ja que els resultats poden dependre d’una gran quantitat de factors, com ara la vostra ubicació, ISP, SO i model de telèfon intel·ligent..

És possible que Astrill VPN no tingui la millor aplicació per a Android, així que considereu la possibilitat de consultar els competidors esmentats tant en la millor VPN per a Netflix com en la millor VPN per a les llistes d’Android..

Astrill VPN per Netflix: prova de camp de la capacitat de desbloqueig de velocitat i contingut

astrill per veure netflix

Com en anteriors proves de Netflix per VPNpro, abans de connectar-nos al servei de streaming, hem utilitzat Netflix’Prova de velocitat gratuïta a fast.com per veure la velocitat de connexió de Netflix nominal.

Segons el lloc web de Netflix, les velocitats de descàrrega recomanades són:

  • 3 Mbps: per a una qualitat SD
  • 5 Mbps: per a una qualitat HD
  • 25 Mbps: per a una qualitat Ultra HD

Vam fer el nostre test des d’Europa (configuració de reproducció “Alt,” que sigui HD o Ultra HD, depenent de la velocitat de connexió) amb cinc servidors nord-americans aleatoris, comprovant també Canadà, Austràlia, Regne Unit, Països Baixos, Alemanya i Japó.

Després d’aconseguir la velocitat nominal a fast.com, estàvem provant si podem accedir a la biblioteca nord-americana de Netflix, si la transmissió és fluida i sense buffer, i quant temps es carrega inicialment o després d’haver saltat uns minuts endavant / enrere.

Tingueu en compte que heu de comptar les velocitats inferiors com a percentatge de la velocitat original, cosa que us ha de donar una idea de què podeu esperar quan connecteu des d’Àsia, altres continents o en una connexió sub-par..

Parlant d’Àsia, Astrill VPN és un jugador molt conegut d’aquesta regió i té una part important dels seus servidors situats a la Xina, el que significa que pot esperar una connectivitat decent a banda i banda del Great FireWall. A més, allà’és una opció per comprar un servidor VIP per més de $ 10, donant-li una velocitat addicional, que pot ser justament el que necessiteu per actualitzar de streaming d’alta qualitat a Ultra HD a Netflix.

Un problema menor que vam observar quan es va provar Astrill VPN i Netflix va ser el procés per canviar els servidors. Per fer-ho, heu de desconnectar de la VPN. Pot ser que això no sigui un problema’Torneu aquí a Netflix, però si sou’també treballo amb algunes dades sensibles en segon pla, vol dir que perdreu la connexió segura cada vegada que decidiu buscar una velocitat millor en un altre lloc.

Europa sense VPN

La velocitat és de 62 Mbps

Astrill vpn test de velocitat a Europa

Nosaltres’He tingut l’error de “Sembla que utilitza proxy o VPN” quan estàvem’t, així que segur que va ser una vaga preventiva en la nostra prova. Però no ho va fer’no ens retenim.

Servidors de VPN Astrill als EUA

N’hem escollit un a Nova York, un a Los Angeles (per a aquesta distància màxima d’Europa) i tres d’atzar.

EUA 1 Nova York 1

Prova de velocitat VPN Astrill en servidors als EUA

31 Mbs semblen prometedors en paper. El servei va començar amb èxit en un parell de segons: 5 minuts de BoJack Horseman a Standard HD van sortir bé, i també hauria de ser suficient per a UHD. Saltar-se ràpidament gairebé sense animar-se “Carregant…” cercles. Si en vam veure un, ja era al 100% abans de desaparèixer.

EUA 2 Chicago 2

servidors astrill US Chicago

Aquest servidor ens va bufar amb 65 Mbps, al contrari del vent de Chicago, que és, a diferència del que diu, una de les ciutats menys ventoses dels Estats Units. No cal dir que la reproducció va sortir bé, i només vam tenir uns segons de temps de càrrega quan vam fer clic aleatòriament sobre el cronoprojectador per saltar algunes parts del programa. La reproducció era fluida com un criminal.

Estats Units 3 Washington

Servidors VPN Astrill Washington Washington

55 Mbps és prou bo fins i tot per al president. La càrrega de peces aleatòries no va trigar gaire temps en comparació amb Chicago. El corrent era tan suau com un còctel vegà.

EUA 4 Fènix 1

Astrill vpn velocitat US Phoenix

Anar a l’Oest pot drenar el dipòsit de combustible, però no ho va fer’No drenar la velocitat de connexió: un sòlid de 56 Mbps. Aquí el temps de càrrega inicial va ser una mica més llarg per primera vegada i vam veure que aquell rellotge sense cercle de fletxa girava durant uns segons abans de reprendre l’espectacle. Quan saltes, sempre apareixerà, de vegades perdura una mica el 99%.

Veure netflix

De totes maneres, el corrent era tan suau com un nadó’s pell després d’aplicar Johnson & Johnson’Loció per a nadons.

5 Estats Units a Los Angeles 2

Arribant al Pacífic, pensàvem que assoliríem la velocitat mínima que Astrill havia d’oferir. Noi, estàvem equivocats?.

Astrill velocitat EUA Los Angeles

La velocitat va superar tant Phoenix com Washington amb 59 Mbps. Es carregava més ràpid que Phoenix, i rarament mostrava el cercle de càrrega. Com podeu endevinar, la transmissió és fluida com la crema acabada de batre.

Per concloure el nostre viatge costa a costa a través dels EUA, vam obtenir una velocitat mitjana de 53 Mbps, la qual cosa és més que suficient per a la transmissió en directe de la UHD. Sense tartamudeig, temps de càrrega menors. Curiosament, el servidor de Nova York era significativament més lent que la resta, el que significa que no ho hauria de fer’No sempre conformeu-vos amb el que us quedi més a prop, almenys no en el context del servidor. Escanegeu l’horitzó i és possible que trobeu el flux que us portarà des de l’illa de Stutter fins a la terra de Smoothstream.

Servidors VPN Astrill fora dels EUA

Servidors VPN Astrill al Canadà

Canadà 1-3

Es va provar un dels tres servidors anomenat Canada 2, que va passar a Toronto i ens va proporcionar una velocitat de 43 Mbps sòlida, tot i que fast.com va decidir provar la velocitat mitjançant el seu servidor de Los Angeles..

Servidors VPN Astrill al Canadà

Malauradament, Netflix ens va detectar utilitzant una VPN, independentment de quin servidor tractéssim.

Servidors VPN Astrill a Austràlia

Austràlia O1

El servidor O1 d’Austràlia ofereix 30 Mbps segons fast.com, suficient per transmetre UHD. Però, podrem accedir a la biblioteca de Netflix Austràlia, la sisena més gran segons unogs.com, des de l’altra banda del planeta? No.

Servidors VPN Astrill a Austràlia

Servidors VPN Astrill al Regne Unit (Regne Unit)

Regne Unit 1

Servidors VPN Astrill al Regne Unit

Astrill ha mostrat una velocitat real de 84 Mbps amb aquest servidor, però el privilegi de sang blava ens permet fer una ullada a la biblioteca del Regne Unit, que és tan gran com la versió dels Estats Units? Ho fa, gairebé sense temps d’espera per carregar i saltar, amb la transmissió de flux i la generació de miniatura de segon a segon tan suau com la mantega de cacauet no cruixent.

Servidors VPN Astrill als Països Baixos

Servidors VPN Astrill als Països Baixos

Netherlands 3 (l’últim del triplet) també mostra una mida real de 81 Mbps, però es mostra Netflix? Ho fa, i funciona sense problemes com un motor amb el seu oli canviat. I si’torna a veure el seguici de les dècades que abasta dues temporades de Puppy Patrol: prepareu-vos per als dies del gos!

veure Patrulla de cadells

Servidors VPN Astrill a Alemanya

Servidors VPN Astrill a Alemanya

90 Mbps, fins i tot ens permeten morir Autobahn?! Nein! Tenim permís a Netflix? També nein!

Servidors VPN Astrill al Japó

Servidors VPN Astrill al Japó

Japan M1: ara sembla una línia de metro ràpida que ens ajuda a evitar els embussos. I mentre que 37 Mbps semblen peons en comparació amb els morir Autobahn, segur que permet gaudir de UHD a Netflix Japó, la biblioteca cinematogràfica més gran, que sempre està al capdamunt de la versió original dels Estats Units. Els temps de càrrega i saltats són un parell de segons la majoria del temps, i la reproducció és tan suau com la seda, que es produeix amb més pes a Romania que al Japó..

Resultats de les proves de velocitat: Astrill VPN és prou ràpid per a Netflix?

El nostre test ha demostrat que Astrill VPN és prou ràpid per transmetre Netflix des de tot el món quan es connecta des d’Europa inicialment. Segur que cal comprovar-lo cadascun de vosaltres, ja que els resultats poden variar, però ja sabem que es tracta d’un dels VPN més ràpids disponibles. I pot ser encara més ràpid amb els servidors VIP esmentats anteriorment.

Com funciona Astrill VPN en comparació amb NordVPN i ExpressVPN?

Ja hem detallat en detall aquests dos gossos més importants i els hem utilitzat per a Netflix. Així doncs, hi ha alguna raó per creure que Astrill us ha de proporcionar una millor velocitat o connectivitat en comparació amb aquests dos hegemons VPN?

La nostra VPN número 1, Express, es va provar amb 5 servidors nord-americans, 4 funcionaven bé mentre que 1 Netflix bloquejava. Com tu’Ja hem vist, Astrill VPN estava treballant en tots cinc’he provat Les velocitats generals van ser molt més ràpides en comparació amb ExpressVPN, aquest últim donant menys de 25 Mbps necessaris per a UHD a Canadà i Austràlia.

Però, tot i que només Netflix Japó va mostrar problemes per donar el contingut per a Express, Astrill VPN es va bloquejar als 3 servidors del Canadà, Alemanya i Austràlia. De manera que, amb ExpressVPN, és possible que no tingueu velocitats tan bones, però almenys podreu veure el següent episodi del vostre programa favorit la majoria del temps, mentre que Astrill VPN és molt més probable que us deixi penjat per penya-segats..

Quan es tracta de NordVPN, de tots els servidors del món, no podríem’No en trobo un que no’No carregueu Netflix. De nou, en algunes localitats com Austràlia o Japó, la velocitat era d’uns 5 Mbps, que és el mínim recomanat per a transmissió en alta definició. Però un ocell a la vostra mà és millor que una alça al bosc.

Tot plegat, si tu’Si esteu a Europa o Amèrica del Nord, no dubteu a triar Astrill VPN i gaudiu de la reproducció UHD. Però si voleu que Netflix us segueixi allà on vagis, NordVPN és la vostra arma de selecció.

Com s’utilitza Astrill VPN per Netflix?

Ell’És molt fàcil utilitzar Astrill VPN per Netflix. Primer, crees un compte a Netflix, si no tens’Ja ho he fet L’últim pas és seleccionar la biblioteca a la qual voleu accedir, que probablement serà dels EUA. Per tant, haureu de triar els servidors VPN Astrill… Els EUA!

Com s'utilitza Astrill VPN per Netflix

Astrill VPN té una interfície molt lleugera on només introduïu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya, escolliu un protocol i inicieu la sessió als seus servidors. En alguns casos, és possible que vulgueu triar un altre servidor nord-americà si podeu’No obtindreu satisfacció de la selecció automàtica Astrill per a vosaltres.

La configuració d’un encaminador també ha de ser bastant fàcil, ja que Astrill els ofereix aplicacions en lloc d’uns llargs tutorials de configuració manual. Es mostrarà molt convenient quan vulgueu veure Netflix des de diferents dispositius.

Si teniu problemes, com ara que el vostre servidor preferit ja no funciona, assegureu-vos de contactar amb Astrill’s 24/7 assistència de xat en directe.

Conclusió: haureu de triar Astrill VPN per Netflix?

Astrill VPN és molt bo per a Netflix, sobretot per les seves velocitats de bombolla que fins i tot envien les VPNs més importants.

Tanmateix, pel que fa al desbloqueig, NordVPN o ExpressVPN faran un millor treball. No hem pogut executar Netflix a cap de Astrill’Els servidors canadencs, amb Austràlia i Alemanya, també denegen la nostra sol·licitud de tenir algun Netflix’n’Refredament. Però som optimistes i sentim que en el futur Astrill no farà que les crispetes de blat de moro es posin fredes.

Encara que Netflix sigui el vostre únic motiu per utilitzar una VPN, heu de considerar altres funcions, com ara el preu i el període de prova..

Astrill és una de les VPN més cares que no té ni prova gratuïta ni garantia de devolució

Això pot ser un desglossador de tractes si és possible’no estic preparat per pagar un mes per veure com funciona a la vostra ubicació.

El pla més barat és de 10,00 dòlars al mes si pagueu un any. L’opció d’una opció mensual és molt costosa: 20,00 dòlars al mes. Això és més car que ExpressVPN o NordVPN, que es consideren els productes més importants i val la pena cada cèntim que cobren.

Per 10 dòlars al mes, podeu obtenir un servei de servidor VIP que augmenti la velocitat, important per a aquells que es connecten des de llocs més llunyans i vulgueu veure Netflix amb la millor qualitat possible.

Per obtenir més informació sobre els plans de preus i com Astrill tarifa com a VPN general per navegar, torrentar, retransmetre, jugar, consulteu la nostra completa revisió de la VPN Astrill.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map