Avast VPN per a Android


Quan aquesta empresa famosa i popular de ciberseguretat surt amb una solució virtual de xarxa privada (VPN), suposaria que és tan fiable i segura com els productes anteriors. Però no sempre és així. Dit d’una altra manera, és possible que Avast VPN per Android basat en la República Txeca no sigui la millor opció.

De fet, encara que les plataformes principals com els clients de Windows i Mac OS funcionin bé, l’aplicació per a Android encara podria ser maldestra i menys fiable. És per això que vam dedicar aquesta pàgina a veure si el client d’Avast VPN Android pot estar al dia amb el seu nom.

Seguiu-nos mentre descobrim els avantatges i els contres d’aquesta aplicació d’Android.

El que ofereix l’aplicació VPN d’Android

Podeu utilitzar la versió Android d’Avast VPN per a Google Android 4.1 (Ice Cream Sandwich, API 15) o superior. Aquest client ofereix el següent:

 • Test de 7 dies
 • Accedir a llocs web i aplicacions restringits bloquejats
 • Seguretat i privadesa en línia decents quan es connecta a WiFis públics no garantits
 • Navegació anònima
 • Giny Tauler de tauler d’activació / despesa VPN
 • Fins a 5 dispositius simultanis
 • 54 servidors VPN a 34 països que asseguren velocitats relativament bones

Pot ser important que tingueu en compte que el client d’Avast VPN Android conté anuncis i ofereix compres integrades a l’aplicació.

Com descarregar-lo i instal·lar-lo

Bàsicament, teniu dues opcions aquí. En primer lloc, podeu visitar directament Google Play Store i descarregar l’app anomenada Proxy VPN d’Avast SecureLine. En segon lloc, cal visitar el lloc web oficial Per al menú de casa, seleccionar Android a l’esquerra, feu clic a Enllaç VPN SecureLine sota Privacitat, i finalment, premeu la tecla Botó Instal·la a Android a la pàgina dedicada La segona opció bàsicament us redirigeix ​​a la mateixa pàgina d’aplicacions de Google Play Store.

Heu de compartir les següents dades amb l’aplicació: identitat, contactes, ubicació i informació de connexió WIFI.

El procés d’instal·lació en si és força senzill. Tot i així, cal esmentar que abans d’instal·lar l’aplicació de servidor intermediari VPN d’Android, heu de fer-ho acordeu els permisos següents perquè aquesta aplicació pugui tenir accés al vostre:

 • Identitat: per trobar comptes al dispositiu, com per afegir o eliminar comptes
 • Contactes: per trobar comptes al dispositiu
 • Ubicació
 • Informació de connexió WiFi

Si això no és prou de por per a internautes conscient de la privadesa, aquí’S’han acordat més de 10 milions d’usuaris de VPN Android sense dubte.

Si instal·leu aquesta aplicació per a Android Avast VPN, podeu permetre que tingui accés a:

 • rebre dades d’internet
 • visualitzar les connexions de xarxa
 • crear comptes i establir contrasenyes
 • connectar i desconnectar de WiFi
 • accés complet a la xarxa
 • executar a l’inici
 • utilitzeu comptes al dispositiu
 • evitar que el dispositiu dormi
 • llegir configuració del servei de Google

Doncs bé, per ser franc, heu de tenir molta cura quan escolliu un servei VPN per al vostre dispositiu Android. Un estudi va trobar al voltant del 40% de les VPN Android que contenien programari maliciós i altres riscos per a la seguretat.

Si bé aquest client VPN pot estar lliure d’aquestes amenaces, aquests permisos anteriors certament augmenten les celles quan pensem en la vostra privadesa i seguretat en línia. Però sembla que milions d’usuaris no estan bé.

Bàsicament, en el cas del client Android SecureLine VPN, instal·leu el Test de 7 dies En primer lloc, tret que decidiu comprar en un dels dos plans oferts.

Prova gratuïta per Android d'Avast VPN

Com utilitzar l’aplicació per a Android Avast VPN

Aquesta és la zona on realment pot sobresortir aquesta VPN; si més no, quan es tracta d’utilitzar fàcilment. Tot i que hi ha algunes aplicacions realment fàcils d’utilitzar com TunnelBear, ExpressVPN i ZenMate, en aquest front, el client d’Avast SecureLine VPN Android també és en algun lloc entre els primers..

La seva interfície és molt intuïtiva, un somni per als usuaris de VPN principiants, de ben segur. Creiem que la facilitat d’ús és el seu veritable fort.

Com utilitzar l'aplicació per a Android Avast Secureline VPN

Després de llançar l’aplicació, simplement toqueu la pantalla gran Botó de connexió per iniciar una connexió amb una ubicació òptima del servidor VPN, que és molt probable que sigui la més propera a la ubicació física i la que tingui menys població. De fet, a causa del nombre relativament baix de servidors, és possible deixar de connectar-se a servidors sobrecarregats o pot trigar uns quants intents.

Si voleu canviar la ubicació, podeu fer-ho fàcilment tocant el botó Canviar el botó d’ubicació i seleccionant un dels servidors. Pot’no en tinc cap més senzill.

Si toqueu el botó Icona d’engranatge a l’extrem superior dret, podeu accedir a la configuració següent:

 • Compte: informació sobre la vostra subscripció si en teniu; si no, o havíeu refugi’No l’he activat, podeu tocar el botó Enllaç de subscripció per dirigir-lo a la secció Pàgina d’opcions.
 • Configuració: es tracta essencialment de Regles de connexió per visualitzar les opcions de connexió i reconnexió automàtiques. Bàsicament, això és tot el que podeu personalitzar sobre la vostra privadesa i seguretat en línia amb aquesta aplicació.
 • Resolució de problemes: aquí és on podeu obtenir ajuda sobre l’ús d’aquesta aplicació.
 • General: per veure el vostre Configuració de privadesa personal i la Acord de llicència d’usuari final.

Com podeu veure, l’aplicació d’Avast VPN Android no funciona’No tinc massa funcions per ajustar-lo. Això pot ser bastant frustrant per als usuaris de VPN més greus; no obstant això, els usuaris novells poden acollir aquesta senzillesa.

Si hi ha una nova versió disponible, Google Play Store us notifica automàticament, per tant, mantenir actualitzada la vostra aplicació no hauria de ser un problema..

Per què fer servir l’aplicació per a Android Avast VPN

Per què fer servir l'aplicació per a Android Avast VPN

Fonamentalment, ho és’És possible utilitzar aquesta aplicació Android per falsificar la vostra adreça IP, assegurar connexions WiFi públiques, accedir a llocs web geo-bloquejats, reproduir vídeos, reproduir jocs amb restriccions geo-restriccions i també podeu intentar obviar la detecció de Netflix per veure els vostres programes de televisió favorits. Tot i que aquesta llista us pot semblar totalment bé, tingueu en compte que és possible que tingueu problemes amb la velocitat segons la vostra ubicació. Per això, la prova gratuïta de 7 dies és un avantatge més.

Si us preocupa el vostre anonimat o algú que es preocupa per la privadesa com a dret civil bàsic, no us recomanem Avast VPN.

Si us preocupa el vostre anonimat com a activista polític / ambiental, pirata informàtic o algú que es preocupa per la privadesa com a dret civil bàsic, no us recomanem Avast VPN. Però don’et sents trist. Consulteu la nostra millor llista de VPN per a Android.

Avast VPN per a Android: preus

SecureLine VPN té un preu raonable per a Android, tot i que aquest servei té un dels plans més complexos que podeu trobar al mercat VPN.

Això és el que us podeu subscriure una vegada que hagi expirat el vostre judici gratuït:

 • Pla mensual: 2,99 dòlars
 • Pla d’1 any: 19,99 dòlars

Però tenim un problema amb el procés de subscripció. Heu d’entrar el vostre país, nom complet, codi postal i adreça de correu electrònic, que és una mica preocupant i, per tant, molta informació a l’hora de buscar privadesa. Però això no és tot.

Quan pagueu la subscripció a Android d’Avast VPN, només podeu fer servir Targetes de crèdit / dèbit i PayPal.

Quan pagueu la subscripció a Android d’Avast VPN, només podeu fer servir Targetes de crèdit / dèbit i PayPal. No hi ha cap mètode de pagament anònim disponible; sense criptomoneda (Bitcoin), res, res. Dit d’una altra manera, podeu identificar-vos clarament i enllaçar-lo amb el vostre compte VPN, cosa que no és la millor cosa quan tot el que desitgeu és l’anonimat en línia.

A més, assegureu-vos de llegir atentament la política de reembossament des del vostre La garantia de devolució de 30 dies podria quedar nul·la si compres l’aplicació per a Android mitjançant Google Play. Tot i així, bones notícies sobre la prova gratuïta de 7 dies pel que no us feu’No haureu d’invertir els vostres diners immediatament sense saber què obtindreu.

Com cancel·lar la vostra subscripció a SecureLine VPN a Android

Si no’No desitgeu utilitzar la vostra aplicació per a VPN d’Avast SecureLine VPN per més, heu de cancel·lar la vostra subscripció. Podeu fer-ho si visiteu la botiga de Google Play; toqueu el botó Icona de menú de 3 barres i trieu la Opció de subscripcions. Un cop trobis la subscripció a VPN Avast a la llista, toqueu la tecla Botó de gestió. Finalment, heu de seleccionar el Cancel·la l’opció de subscripció i, a la llista emergent següent, toqueu una altra vegada Cancel·la el botó de subscripció.

Lectures recomanades

Avast Secureline VPN revisió

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map