Confirmació de la revisió VPN


Transparència de nova generació per guanyar confiança, combinada amb velocitats impressionants i un grapat de versatilitat.

Confirmada VPN va ser creada fa un any per Rahul Dewan (CEO de Duet Display) i Johnny Lin (ex-enginyer iCloud) com a Confirmed, Inc. Originalment, aquesta VPN va ser desenvolupada per a iOS i macOS, però ara’També estan disponibles per a Windows i Android.

Aquest servei VPN va decidir aconseguir una transparència absoluta. Per què? Perquè els creadors van sentir que la indústria VPN havia estat infestada per massa mentiders i estafadors. En altres paraules, Confirmed diu que la majoria de VPN només reclamen registres, però els servidors VPN poden accedir a totes les dades personals.

Per mantenir-se transparent i ser el primer entre 1.000 i més proveïdors de VPN, Confirm VPN fins i tot va fundar el seu propi protocol de transparència anomenat Openly Operated ™. Es tracta bàsicament d’un conjunt d’estàndards que un VPN emplea per mantenir-se transparent mentre són auditats per tercers.

Per tant, aquest servei VPN és realment un “canviador de jocs”? La VPN confirmada és segura? Deixar’Vegeu amb més detall si la nostra revisió VPN confirmada pot confirmar totes aquestes reclamacions.

Seguretat i privacitat

Malauradament, allà’No proporciona informació sobre els protocols disponibles (OpenVPN, IKEv2, etc.) i les característiques de privadesa.

Tot el que sabem és que allà’s sense interruptor matar i que la VPN confirmada utilitza l’habitual Xifrat a nivell bancari AES-256 algorisme per xifrar el trànsit web. Donem’T’agrada quedar-se a les fosques, però. Aquesta manca d’informació fiable ens fa sentir una mica dubtosos.

Així doncs, per a referència futura, nosaltres’M’agradaria veure més transparència sobre les funcions i operacions de seguretat i privacitat. Nosaltres’Actualitzarà la nostra revisió de VPN confirmada tan aviat com canviï o s’esborri a aquest respecte.

La VPN confirmada registra les vostres dades?

Resposta breu: no hi ha registres identificables.

Una cosa’Segurament en aquesta fase, la VPN confirmada és massa jove per tenir escàndols de compartició de dades o casos d’FBI que acabin sense dades útils compartides al seu plat. Bàsicament, el que tenim és la nostra pròpia experiència, el nostre sentit comú i la seva Política de privadesa. Deixar’Veig què podem aprendre d’aquesta barreja.

Aquest proveïdor afirma que donen’Podeu registrar o emmagatzemar la vostra adreça IP quan visiteu el lloc web oficial.

Gairebé tots els altres competidors sense política de registres com a mínim ho farien, recopilaran informació quan ho facis’tornem a visitar el lloc web. Aquí hi ha el més important, el més important:

“Per al trànsit i dades del lloc web a través de la nostra VPN, no registrem ni emmagatzemem cap lloc web o dades de trànsit per a un usuari durant un període de temps…”

Però llavors aquesta frase continua:

“…FALTA l’usuari ha infringit les disposicions d’ús acceptables de Confirmades’s Condicions d’ús.”

Sembla que el vostre trànsit web i les vostres dades són realment controlades per VPN confirmada.

Però abans que ens preocupéssim massa, la política continua explicant. En termes humans, cap persona té accés a aquestes dades. La política de privacitat us assegura tu pots’No es pot identificar mitjançant les dades registrades sense avisar-vos primer.

Bàsicament, tot aquest seguiment algorítmic es realitza per assegurar-se que’Torneu a utilitzar el servei VPN adequadament sense abusar-ne. De nou, els usuaris legítims de VPN confirmada no tenen res a témer.

Es filtra?

Tot i que la VPN confirmada no ho fa’No proporcionem informació sobre les seves funcions de protecció de fuites, han demostrat les nostres proves no hi ha fuites IP ni WebRTC present.

Tanmateix, hem trobat un error inconsistent pel que fa al procés de canvi d’ubicació. Si tu’heu connectat a un servidor VPN i proveu de seleccionar una altra regió, és probable que siguis’Només canviarà la vostra IP.

Hem detectat que 4 de les cinc vegades les proves de filtració DNS encara mostraven les dades d’ubicació anteriors.

Això pot ser degut al fet que allà’No hi ha cap paràmetre relacionat amb un interruptor de matança. Per tant, és possible que puguis filtrar informació sensible vital en cas de caiguda de la connexió.

Què és Openly Operat ™

Confirmat va crear aquests estàndards per garantir que tota la seva operació sigui transparent. Els tercers poden veure qualsevol cosa que passi realment amb les dades recollides, etc. Els requisits d’aquest sistema de verificació són els següents:

 • Codi de codi obert: tot el codi de servidor i client ha de ser 100% obert.
 • Infraestructura oberta: totes les infraestructures de configuració i de fons han de ser públiques.
 • Registres d’Auditoria: registres operatius públics, inoblidables i complets.
 • Sense manipulació: don’No permetre que els empleats accedeixin directament als servidors (SSH).
 • Documentació: el codi i la infraestructura s’han de documentar per fer auditories.
 • Auditories independents: publica periòdicament els resultats de les auditories independents.
 • Compte de només lectura: permetre l’accés de només lectura als servidors (sense dades d’usuari) a petició.
 • Recompte d’error Opcional: els programes actius de recompensa d’errors augmenten la seguretat general.

En total, hem trobat que aquest servei sembla legítim i prometedor, però hi ha alguns punts obscurs. Per tant, si necessiteu una bona seguretat i anonimat en línia, us aconsellem que llegiu la nostra revisió completa per ajudar-vos en la vostra decisió.

Velocitat i rendiment

El primer real “Wow!” moments en què vam posar a prova la VPN confirmada van ser les nostres proves de velocitat en profunditat. Hem de reconèixer: vam quedar impressionats. I, com ja sabreu, ara, nosaltres’estic bastant difícil d’impressionar.

Cobertura del servidor

Aquesta VPN té una flota de servidors força limitada. Només hi ha 12 regions per canviar-se. Tot i això, la VPN confirmada pot oferir velocitats molt bones. De fet, algunes de les millors velocitats que tenim’he vist darrerament.

Resultats de proves de velocitat

Deixar’veig què “ridículament ràpid” significa VPN confirmada.

Aquest va ser el nostre resultat de velocitat de referència abans de connectar-nos a les regions VPN habituals:

Base de dades de velocitat de revisió de VPN confirmada

Després, vam llançar una VPN confirmada i ens vam connectar a les nostres regions de prova habituals una per una. Aquí’és el que hem trobat.

Estats Units

Velocitat de revisió VPN confirmada als Estats Units a l’Est

 • Descàrrega: 135 Mbps (45% de la línia base)
 • Carrega: 167 Mbps (58% de la línia base)

Regne Unit

Velocitat de revisió VPN confirmada al Regne Unit

 • Descàrrega: 150 Mbps (50% de la línia base)
 • Carregueu: 233 Mbps (El 81% de la línia base)

Singapur

Velocitat de revisió VPN confirmada a Singapur

 • Descàrrega: 87 Mbps (29% de la línia base)
 • Carregueu: 6 Mbps (2% de la línia base)

Tot plegat, ens va sorprendre seriosament els ràpids temps de connexió i velocitats que vam experimentar. Sincerament, no ho vam fer’No veig això.

Amb aquestes velocitats, podeu satisfer fàcilment totes les vostres necessitats en línia, ja sigui en streaming de vídeos en format HD o 4K, jocs en línia o una simple navegació web amb una IP no afectada.

Facilitat d’ús i suport multiatraformes

La VPN confirmada admet les quatre plataformes d’escriptori i plataformes principals:

Revisió de la VPN confirmada com baixar

Per assegurar-vos que teniu les versions adequades de la plataforma, aquestes són les compatibles amb VPN confirmada:

 • macOS 10.10 i posteriors
 • iOS 10.0 i versions posteriors
 • Android 5.0 i versions posteriors
 • Windows 10 i versions posteriors

Quan vam pensar que nosaltres’S’havien vist totes les aplicacions VPN més senzilles i fàcils d’utilitzar. La VPN confirmada es va presentar i tot el món es va ensorrar. Aquest és seriosament el programari VPN més senzill que podeu trobar al mercat avui.

I ara, heus aquí la interfície més senzilla possible per dissenyar:

Revisió VPN confirmada sobre com s’ha d’utilitzar

Com veieu, allà’No es mostra cap informació innecessària o excessivament tècnica. Allà’No es mostra res per això. Un gran Botó d’encendre, una regió seleccionada en un menú desplegable i això’s. Pot ser més senzill? Donem’No ho crec.

Usar Confirma VPN és igual de fàcil. Feu clic a la tecla Botó d’encendre per connectar-vos a la ubicació seleccionada. I, torna a fer clic al botó per desconnectar.

Preguntes?

Desbloqueig de Netflix i altres plataformes de streaming

Així és com es llança la VPN confirmada quan es tracta de Netflix.

Aquesta VPN desbloqueja Netflix EUA, Regne Unit i AU.

També vam provar altres regions com Netflix Canadà, Japó i Alemanya, però no ho van fer’no triomfar Tot i així, hem d’elogiar la VPN confirmada per aquesta actuació.

Aficionats a la BBC iPlayer, manteniu la respiració durant un temps més. Nosaltres’estic aquí amb algunes notícies fantàstiques. La VPN confirmada també pot accedir a BBC iPlayer després de connectar-vos al servidor del Regne Unit. Aquí’s la nostra prova:

Netflix ha confirmat la revisió VPN

Atès que molts prestigiosos proveïdors de VPN no obliden les deteccions rigoroses dels centres de transmissió de mitjans, creiem que la VPN confirmada és una opció fantàstica. Però, si tu’estic interessat en la nostra millor VPN per a les opcions de Netflix, ja saps què fer.

P2P i torrent

Voleu el nostre breu comentari?

No, pots’No utilitzeu la VPN confirmada per al torrenting. Fi de la història.

Sembla que estan treballant per permetre l’ús compartit de fitxers P2P en uns quants servidors, però hi ha’No és cap promesa oficial, per descomptat.

La veritat és, allà’No hi ha informació al seu lloc web sobre això. Hem trobat comentaris i comentaris de Reddit on els usuaris afirmaven haver contactat amb Confirmat’s atenció al client sobre el torrenting. Això’és com vam saber que era no permès.

Per tant, ajudem-nos a trobar la millor VPN per torrenting si és així’és el que tu’estic buscant.

La censura en línia a la Xina i altres llocs

Confirmats no tenen clar les seves característiques de seguretat i la VPN no’No ofereix la funcionalitat del commutador.

A partir d’aquests inconvenients,’és segur dir que no fem’No recomano utilitzar-lo en qualsevol país on s’apliqui la censura en línia. Inclou la Xina, Rússia, l’Iran i qualsevol altre estat repressiu.

Atenció al client

La VPN confirmada ofereix les opcions d’assistència següents:

 • FAQ
 • Assistència per correu electrònic
 • No hi ha assistència de xat en directe

Per saber-ho, les preguntes freqüents només tenen 7 temes; alguns, en poques frases. Vas guanyar’Si realment no trobeu suport real’tens problemes tècnics o tens alguna pregunta relacionada. Una altra manera és contactar amb l’assistència via correu electrònic. Això pot trigar temps, per ser sincer.

Amb només uns quants milers de descàrregues (el client d’Android té 10k +), és possible que la VPN confirmada no tingui la infraestructura per donar servei als usuaris amb suport de xat en directe. De fet, tot el sistema de suport és bastant pobre i decebedor: bàsicament hi ha dues maneres d’aconseguir ajuda.

Preu

En comparació amb allò que ofereix la VPN confirmada, els plans de preus no són raonablement elevats. Tenint en compte allà’No hi ha personalització bàsicament, no hi ha protocols per triar ni altres extres… bé, no ho faríem’No pagueu molt.

Preus de revisió VPN confirmats

Aquesta VPN té, de mitjana, un preu gairebé doble al pla anual en comparació amb VPN més importants com TorGuard, i és més car que NordVPN.

Linia inferior

Per finalitzar la nostra revisió VPN confirmada, podem apreciar l’esforç i el treball dur que l’equip VPN Confirmed ha invertit en aquest projecte fins ara. Amb només un any, aquest servei VPN i les seves aplicacions val la pena provar.

La VPN confirmada té grans velocitats per a tots els vostres propòsits. I, no podia’No serà més fàcil utilitzar-lo. Nosaltres’Necessitaré més temps per conèixer més informació sobre la seva seguretat i privadesa. Ara mateix, sembla transparent i fidel a la seva paraula. Tot i que, donem’T’agrada molt la possibilitat que el vostre trànsit web sigui vigilat, encara que sigui per un algorisme.

També la trobem una mica “barat” i una mica, bé, “transparent” d’una manera dolenta que entre els dos testimonis de la pàgina principal del lloc web, un és de 9to5Mac. Aquesta és l’empresa on és el conseller delegat de cofundador de VPN Confirmada. L’altre testimoni és de TechCrunch on llegim la primera peça promocional a VPN confirmada.

Bé, potser haurem d’esperar que més usuaris i noms més grans s’uneixin a la família confirmada per veure-ho amb més claredat. Fins llavors, molta sort amb la vostra caça VPN. Feu una tria sàvia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map