Betternet no funciona


Si el que busqueu a Betternet no funciona correctament, us pot arrossegar cap a una fosca frustració. Però quan aquesta VPN no funciona de forma fiable, sí’No es tracta només del fet que Betternet continua desconnectant.

Si bé aquests problemes poden ser més aviat molestos i frustrants, l’amenaça més gran és que pugueu convertir-vos en víctima Les fuites IP o DNS. Una protecció defectuosa contra les fuites i cap interruptor de matança podrien resultar desastrosos’és per què la millor aposta per resoldre els problemes de connexió i filtracions de Betternet pot ser buscar un servei alternatiu, és a dir, NordVPN.

Uniu-vos a nosaltres ara per saber per què’No és una bona idea utilitzar la VPN gratuïta o la versió premium de Betternet si voleu sentir-vos segur en línia.

Betternet no es connecta

betternet no es connecta

Pot ser que aquest problema important no estigui relacionat amb la vostra seguretat i privadesa en línia, però pot resultar força molest i frustrant. Tant la VPN gratuïta de Betternet com el servei premium poden patir aquest problema: Betternet no es connecta.

Un dels principals problemes amb la VPN de Betternet és que la seva flota de servidors és molt petita. Només en tenen 17 servidors en 10 països, que avui és una de les pitjors cobertures del mercat. Ara, afegiu els 38 milions d’usuaris que desitgen connectar-se a aquests servidors i probablement ja podreu veure per què en podeu trobar Betternet no es connecta fins i tot després de diversos intents.

La veritat és que els usuaris de VPN gratuïts de Windows i Mac només es poden connectar per defecte als servidors americans (7). Així, quan encerteu el botó Botó de connexió a l’aplicació, se li tria automàticament un servidor òptim. Però creus que 7 servidors poden servir desenes de milions d’usuaris VPN gratuïts sense enganxada?

Per descomptat, la versió premium afirma proporcionar millors velocitats i connexions més fiables. Però tenir en conjunt 17 ubicacions de servidors en 10 països, per molt optimitzats i dedicats que siguin, no és comparable a milers de servidors de tot el món (cosa que ofereixen alguns serveis VPN més importants).

Així, el més probable és que tingueu problemes similars amb que Betternet no es connecta, independentment de quina versió utilitzeu.

La VPN premium pot tenir menys problemes, però definitivament no és zero.

Si visiteu el Centre d’ajuda al lloc web oficial, trobareu que les darreres qüestions encara estan relacionades amb la no connexió de Betternet (amb títols com “Llauna’no connecto” per a tots els clients principals: Windows, Mac OS, Android i iOS). Ell’no és un bon signe quan les VPN necessiten tenir publicacions. És certament un problema recurrent per a VPN de Betternet.

Sempre que puguis’No connecteu, podeu fer dues coses. Primer, podeu fer clic a la tecla Botó de connexió una vegada i una altra, o trieu una ubicació diferent (si sou usuaris premium o prova). Segonament, busqueu un servei VPN més fiable amb una flota de servidors més gran que cobreixi més del món.

Però la connexió és només una part del problema: un altre aspecte de que Betternet no funciona correctament és que, fins i tot si aconsegueu connectar-vos a un servidor sense cap problema, és probable que la vostra connexió caigui força sovint.

No podeu suportar les caigudes de connexió? Canviar a NordVPN: el servei amb la flota de servidors més fiable. Obteniu NordVPN

La connexió de Betternet baixa

betternet continua desconnectant

Quan es tracta de la connexió de Betternet cau, ho hem trobat el client de Chrome és el pitjor. Bàsicament, heu de seguir comprovant si l’extensió funciona o no perquè, per tots els que sabeu, ja que Betternet continua desconnectant-se, potser acaba de deixar la vostra connexió fa uns minuts i esteu navegant pel web. “nu.” Pot ser que això no sigui simplement molest o pertorbador, sinó també força perillós.

Què et diria amb l’extensió Firefox? Bé, com ho hem de posar… er… no ho fa’No sembla que existeixi més. Hi havia una representació que era un dolor que es va establir i no ho va fer’fins i tot no funciona correctament, però ja no en podeu trobar. Tots els enllaços relacionats al lloc web oficial estan trencats. (Aquest és un missatge a l’equip de desenvolupadors per actualitzar els enllaços trencats, si us plau!)

Per descomptat, les mateixes caigudes de connexió no deixen a cap dels altres clients de Betternet sols. Imagineu-vos que intenteu reproduir un vídeo i es manté congelat o retardat perquè la connexió disminueix. O, a mesura que esteu a punt de tocar aquest asper de cap, la vostra connexió a Internet desapareix. Bastant molest, no?

Des que aquesta VPN no té cap interruptor de matança, el risc que Betternet continuï desconnectant pot esdevenir cada cop més perillós. Si no hi ha cap túnel VPN per a les aplicacions com el navegador, el vostre sistema intentarà connectar-se de manera automàtica. En aquest cas, us connectareu directament a través del vostre ISP (proveïdor de serveis d’Internet), que és l’últim que voleu quan accediu a llocs web geo-restringits en un país sense censura com la Xina. Aquest és un camí directe que enllaça amb la vostra adreça física i us incriminarà en tot el que fèieu en línia. Donem’Tampoc vol dir coses il·legals.

Si ets activista polític o mediambiental o algú que lluita per la dona’s drets a l’Aràbia Saudita, cal oblidar-se d’utilitzar Betternet VPN. El mateix passa amb els hackers i periodistes d’investigació: aquesta és la vostra targeta d’estada fora de presó aquí mateix.

Què podeu fer si Betternet continua desconnectant? Bé, sempre podeu intenteu connectar-vos a un altre servidor, és a dir, canvieu la ubicació per veure si sou millor. Aleshores, és possible que vulgueu consultar què diu el lloc web oficial sobre el que el vostre client de Betternet no es connecta i, fins i tot, només us ajudarà en determinats casos. Per acabar, pot ser que sigui millor escolliu un altre programari VPN.

Les filtracions VPN de Betternet

Les filtracions VPN de Betternet

Ja hem esmentat la paraula que ningú vol escoltar quan es parla de serveis VPN: filtracions. Bé, Les fuites VPN de Betternet no són rares trobar. De fet, les proves indiquen que aquest servei pot filtrar-se Consultes IPv4, IPv6 i DNS també. Què vol dir això? Bàsicament, si fos un “noi dolent” (o nena), el vostre proveïdor d’identificació de serveis (i, per tant, altres visibles indiscutibles, com les autoritats governamentals) potser n’hi ha prou.

Segons on visquis, aquestes “faltes” potser no necessàriament significa activitats en línia il·legals com baixar o compartir pornografia infantil o la cibersaculació / ciberassetjament a algú. Què passa si ets periodista, treballant de valent per revelar una conspiració governamental nefasta?

Si Betternet VPN filtra les vostres consultes d’IP o DNS, us podreu trobar i arrestar. Us sona un pla? No ho vam fer’No ho crec.

De fet, Betternet ara té un Funció de protecció de filtracions IP, que podeu triar per haver habilitat mitjançant el Menú de configuració. Tot i això, sí’No estic fent una bona feina si encara hi ha filtracions, oi? Cal esmentar que no tots els clients són igual de filtrats, però tot i així…

Aquesta és una bona raó per desinstal·lar Betternet VPN de seguida i trobar una VPN d’alta qualitat fiable per protegir-se.

Betternet no funciona com s’esperava

A més de tots els escenaris esmentats anteriorment, quan es pot trobar que Betternet no funciona, també és possible afrontar altres problemes. Hem fet un “ram” d’aquests problemes de Betternet només per a vostè!

Problemes de velocitat de Betternet

Betternet no funciona com s'esperava

En primer lloc, per poder experimentar qualsevol velocitat, cal que us connecteu a un servidor VPN. Això és una idea que no sap, no? Tot i això, amb VPN de Betternet, de vegades pot ser difícil.

En qualsevol cas, vostè’Trobaré moltes queixes dels usuaris en fòrums sobre problemes de velocitat. Tenint en compte que es tracta d’una zona força relativa, t’aconsellem anar a buscar-la Prova premium de 7 dies per veure com funciona Betternet per a vosaltres. Invertir els vostres diners abans d’assegurar-vos que disposeu de velocitats útils seria un gran error.

Les nostres pròpies proves tampoc són massa consistents. De vegades, podem transmetre perfectament vídeos en alta definició des de YouTube fins i tot amb la versió gratuïta de Betternet VPN, però de vegades podem passar 20 segons esperant el nostre proveïdor de correu web.’pàgina de carregar.

Problemes de suport a Betternet

Per començar, per què esperaríem que un servei VPN ens concedís suport de xat en viu de 24 hores de franc? Però sí, no? I després visitem el lloc web de Betternet i mirem a tot arreu… però… n’hi ha NO hi ha assistència de xat en directe disponible. Potser té sentit, pot ser que sigui bastant car atendre aproximadament 38 milions d’usuaris? Alguna vegada has pensat en això? Sigui com sigui, hi ha’s no hi ha xat en viu, període.

El millor que podeu obtenir és un bitllet d’assistència prioritari, que encara es pot trigar mig dia. Així, encara que pagueu 11,99 dòlars al mes, podeu oblidar-vos del servei adequat. Aquest és un veritable inconvenient, particularment amb la infama VPN de Betternet per tenir problemes amb les seves connexions.

El problema de la Xina Betternet

Problema de Betternet Xina

Bé, Betternet i la Xina en la mateixa sentència podrien significar una llarga i lletja condemna de presó. Bromes a part, no us recomanem que utilitzeu aquesta VPN per camuflar les vostres activitats en línia mentre us trobeu en una zona restringida i censurada, com més enllà del temut Gran Firewall de Xina..

No hauria de’No puc considerar alguna de les opcions gratuïtes de VPN. Però sí’és recomanable trepitjar amb cura fins i tot amb serveis premium. No viatgeu mai a la Xina abans d’armar-vos amb una aplicació VPN fiable i anònima. I, si estàs situat allà per opció de naixement, bé, hauríeu de fer millor la vostra recerca!

Quan es tracta de tenir una política autèntica sense registres i el més alt nivell de privadesa en línia, no ho fem’No crec que Betternet sigui a la conversa. Betternet no treballa un problema important a la Xina? És clar que sí! Imagineu que la vostra connexió VPN cau i vosaltres’estic assegut allà sense un interruptor mort. No és ideal, no? Es podria identificar, la vostra activitat en línia està relacionada amb vostè, i la resta depèn de la vostra imaginació.

Potser veieu un cotxe negre aturat a la calçada quan apagueu el portàtil i desconnecteu el router WiFi. Al mirar la cortina, el sentiment et colpeja’he llegit el nostre missatge amb més deteniment. I llavors…

Problema del pagament de Betternet

Després de la nostra petita escena de thriller imaginària xinesa, vas guanyar’no em sento millor quan fem una llum sobre el fet que n’hi ha no hi ha cap mètode de pagament anònim (com ara criptocurrencies) disponibles. Així, quan compreu VPN de Betternet, només podeu fer servir la vostra Targeta de crèdit o dèbit. Això us permet identificar-vos personalment i enllaçar-vos amb un compte VPN. Sabent que aquest proveïdor registra determinades dades i que els anunciants de tercers també ho poden fer “espia,” pot ser que aquesta no sigui la millor manera d’intentar mantenir-vos en l’anonimat en línia per protegir-vos o el vostre treball.

Seguretat de Betternet & problemes de privadesa

alguns problemes de seguretat i privadesa

Podem’No deixeu els problemes més importants sobre seguretat i privacitat de Betternet. És possible que puguis evitar problemes majors quan Betternet no funciona correctament. Tot i això, problemes de seguretat i privadesa, com ara Les fuites IP i DNS, No són els que podeu o tolereu.

Mentre que aquest servei VPN s’utilitza OpenVPN o IKEv2 amb xifrat AES de 128 o 256 bits, el seu potencial per deixar caure les connexions i la manca d’un interruptor de matança fan que sigui força arriscat. De fet, cal esmentar (i de nou) que el client de Betternet per a Android es va trobar la 4a app més arriscada del mercat a causa de possibles infeccions amb programari maliciós i les seves biblioteques de seguiment (de tercers).

La Política de privadesa és bastant pobra i vaga pel que fa al registre i el que compta com a dades personals. Tampoc està clar quina mena d’informació es pot compartir amb tercers o què poden registrar aquestes parts sobre vosaltres i les vostres activitats en línia.

Tot plegat, ho considerem un risc de privadesa per utilitzar VPN Betternet per qualsevol altra cosa que no sigui executar el seu desinstal·lador. Amb això només et podem desitjar sort.

Publicacions relacionades recomanades:

Revisió de Betternet

Com utilitzar VPN de Betternet

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map