TunnelBear no funciona: què podeu fer al respecte?


Cap VPN funciona perfectament tot el temps (i nosaltres’seria una mica sospitós si ho fes). Això s’aplica de forma generalitzada, des de solucions personalitzades per a grans empreses fins a solucions per a la llar lleugera i, definitivament, s’aplica a TunnelBear..

Ràpid, fàcil d’utilitzar, ric en funcions i (normalment) fiable’És fàcil veure per què molta gent valora TunnelBear altament. Tanmateix, quan enquestes a la web, sí’També és clar que no tothom’L’experiència no té problemes. I de vegades es pot solucionar només amb un altre proveïdor que funcioni millor al vostre país, és a dir, NordVPN.

Per a aquells que vulguin provar els problemes de connexió de TunnelBear per si mateixos, nosaltres’He preparat un full de trampes ràpid amb problemes comuns i maneres de resoldre’ls.

Comença senzill i treballa des d’allà

TunnerBear solucionant el problema

Sabem que pot ser un insult a la vostra intel·ligència, però abans de començar a cavar en problemes habituals de TunnelBear, sí’és essencial per provar la resolució de problemes bàsics de la VPN.

Si tens refugi’Ja ho intenteu desconnectar, tancant el client TunnelBear i, després, tornant a connectar. En cas que falli, reinicieu l’ordinador o el telèfon i torneu a intentar connectar-lo. Quan això no ho fa’No funciona, desinstal·leu TunnelBear, descarregueu-ne una versió nova i proveu-ho de nou.

Ara, podem estar segurs que teniu un problema específic amb l’ús de TunnelBear, no només una falta genèrica. En aquest cas, es mostren algunes de les consultes i maneres de resoldre més habituals.

1. TunnelBear no funciona amb Netflix

VPN One Clic per NetflixUn dels motius més habituals per subscriure’s a una VPN d’alta qualitat és desbloquejar contingut en streaming de Netflix i plataformes relacionades i TunnelBear afirma tenir un fort registre en aquest departament. Però de tant en tant, els clients es queixen de perdre l’accés al contingut de Netflix.

Normalment, això serà la forma d’un missatge d’error segons la línia de “Error de reproducció: sembla que utilitzeu un proxy o un desbloquejador”. Quan això succeeix, no hauria de ser’No heu de desactivar la vostra protecció de privadesa.

Solució per a problemes de TunnelBear Netflix

El primer que cal fer és desconnectar de TunnelBear i, a continuació, intentar-ho de nou. Si obteniu el mateix missatge d’error, proveu de registrar-vos en un servidor TunnelBear diferent i torneu-vos a connectar a Netflix. Si això no ho fa’No funciona, comproveu que la vostra adreça IP s’està escorcollant correctament. Si TunnelBear pot’No voreu la vostra adreça de manera fiable’és el moment de canviar a una VPN que pot.

No podeu suportar les caigudes de connexió? Canviar a NordVPN: el servei amb la flota de servidors més fiable. Obteniu NordVPN

2. TunnelBear no funciona a la Xina

És bo per als usuaris de la Xina?El govern xinès ha imposat restriccions relativament estrictes a les VPN no autoritzades a través del seu gran tallafoc. Aquesta xarxa ha tendit a abastar la majoria de proveïdors occidentals i és possible que TunnelBear s’hagi bloquejat.

Com fer que Tunnelbear funcioni a la Xina

Si tu’A la Xina i vull gaudir del tipus de protecció de la privadesa que gaudiu fora del país, pot ser que hi hagi una solució. TunnelBear ve inclòs amb un accessori conegut com GhostBear.

Aquest complement útil actua com “VPN Stealth,” cosa que impossibilita que els fotomòbils realitzin Inspecció de paquets profunds (DPI) i oculte el fet que utilitzeu la protecció de la privadesa de les autoritats.

Per activar GhostBear, inicieu la sessió en un servidor fora de Xina i després dirigiu-vos a “Configuració” a través de la icona de l’hamburguesa. Tria “Opcions,” i hauríeu de veure una configuració que us indiqui que ho és GhostBear “Desactivat.” Commuta això “Encès.”

No obstant això, una paraula de precaució. Don’No oblideu comprar la vostra subscripció a TunnelBear abans de viatjar a la Xina, ja que les autoritats podran detectar l’ús de VPN al vostre punt de compra..

3. TunnelBear no funciona a Mac

Per què fer servir una VPN per a MacTot VPN té els seus propis errors i compatibilitat, i TunnelBear no és una excepció. A jutjar de la retroalimentació dels clients en línia, sembla que el client Mac té preguntes lleugerament més que la versió de Windows.

Generalment es relaciona amb problemes bàsics de connexió (és a dir, que TunnelBear no es connecta en primer lloc). Si això succeeix, hauria d’haver una solució.

Solució per als problemes de connexió de TunnelBear als sistemes Mac

No fa massa temps, TunnelBear es va adonar que els usuaris de Mac experimentaven problemes de connexió únics i van prendre mesures per resoldre aquests problemes. La companyia va llançar un complement per al seu client anomenat the “Eina d’ajuda,” que va ser dissenyat explícitament per ajudar els usuaris de Mac a Internet i estar protegits correctament.

Si pots’No estic en línia, allà’És una possibilitat que té l’eina Helper’no s’ha instal·lat És possible que hàgiu perdut una sol·licitud d’actualització per accident o que hagi sortit malament en instal·lar TunnelBear.

La millor manera d’assegurar-se és baixant la versió més recent del client TunnelBear per a macOS. Haurien de tenir totes les eines de compatibilitat que necessiteu.

4. TunnelBear no treballar a l’escola o treballar

De vegades, TunnelBear funcionarà bé a la vostra llar o al telèfon intel·ligent mentre passegeu per la ciutat, però no us connectareu quan el feu servir al vostre lloc de treball o a una institució educativa. El motiu és força evident: la institució implicada té blocs que impedeixen que la VPN estableixi una connexió.

Solució per a institucions que bloquegen connexions TunnelBear

Si trobeu a un mur de maó quan navegueu per la xarxa a l’escola, no’no et preocupis (i no’no conformeu-vos amb la protecció de privadesa de baix grau o inexistent). El primer que es pot provar és GhostBear. Mitjançant la funció VPN sigil inclosa amb TunnelBear, potser podreu enganyar la xarxa local pensant que el trànsit és el mateix que tot el que passa pels seus servidors..

També podeu intentar connectar-vos mitjançant xarxa mòbil. Això no’No és ideal des d’una perspectiva econòmica, però s’evita totalment el tallafoc local i la llista negra de la xarxa’És una bona opció si només cal buscar algunes coses o enviar un correu electrònic confidencial.

Tot i així, de vegades els estudiants només hauran d’acceptar que la seva navegació estigui restringida fins que surtin dels locals, independentment de quina xarxa privada virtual utilitzin.

5. TunnelBear no funciona amb Windows 10

logotip del telèfon de WindowsJa vam cobrir macOS abans, però’També és possible que els usuaris de TunnelBear tinguin problemes de connexió amb Windows 10. En aquest cas, el problema tendeix a manifestar-se com a connexió a TunnelBear’servidors s, sense establir en realitat la anonimització o xifratge IP.

Solució per TunnelBear no connectar-se correctament amb Windows 10

La majoria de les vegades, aquest problema és bastant fàcil de resoldre. Normalment es relaciona amb una implementació OpenVPN disfuncional i es pot resoldre desinstal·lant i reinstal·lant el client TunnelBear..

Si això no ho fa’Per funcionar, els usuaris de Windows tenen un altre tipus de màniga. Dirigiu-vos a “Gestor de dispositius” i llavors “Adaptadors de xarxa.” Hi hauria d’haver un adaptador TAP corresponent a TunnelBear. Inhabiliteu-lo i, a continuació, torneu-vos a connectar a la VPN. Això fa sovint el truc.

6. TunnelBear no funciona amb Android

TunnelBear és una opció popular per als usuaris de telèfons intel·ligents, però sí’no és sense falles. Els usuaris d’Android es troben freqüentment amb problemes de connexió i, a vegades, les velocitats es deriven misteriosament. Tot i això, les solucions simples solen abordar aquests problemes.

Les solucions per a TunnelBear no funcionen amb Android

Els conflictes per aplicacions de vegades poden ser culpables, així que si el vostre telèfon utilitza eines anti-malware o adblocking de tercers, intenteu desactivar-los abans de tornar-vos a connectar a TunnelBear. El mateix pot aplicar-se a les aplicacions de conservació de bateries, que semblen detectar VPN com a agents vulgar. Així que desactivar-los us pot ajudar.

En alguns casos, el firmware als dispositius Android s’ha alterat de forma incorrecta, cosa que fa que les VPNs en general siguin difícils de funcionar. Si heu personalitzat el firmware al vostre telèfon, pot valdre la pena descarregar-vos una nova versió ROM recent. El propi programa TunnelBear rarament és el problema.

Assegureu-vos que la vostra VPN està segura al 100%

Esperem que aquestes solucions s’apliquin a la vostra instal·lació de TunnelBear i tu’Puc arreglar la vostra protecció de privadesa en molt poc temps. Però si no ho és’No és el cas, don’No dubteu a trobar un proveïdor nou. La protecció VPN és important, cada cop més quan sembla que la ciberdelinqüència i la vigilància estan en augment. Per tant, canviar pot ser una manera excel·lent de mantenir-se segur i mantenir la seva vida digital sense estrès.

Lectures recomanades:

Ressenya de TunnelBear

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map