Check Point VPN Review: una solució versàtil de VPN empresarial


Un dels noms més importants de les solucions VPN per a empreses és Check Point. Proporcionen eines fiables que poden ajudar els usuaris fora del local a accedir a xarxes i recursos corporatius de forma segura mentre treballen de forma remota o viatgen.

Per descomptat, és crucial tenir un servei VPN fiable per a les empreses, sobretot perquè els cibercriments corporatius estan en augment, ja que els pirates informàtics i altres grups maliciosos desitgen entrar a una xarxa corporativa de qualsevol manera possible..

Una d’aquestes possibles vulnerabilitats és l’accés remot: quan els usuaris fora de l’empresa’Els oficials intenten connectar-se a la seva xarxa i recursos. Si es fa d’una manera insegura, els hackers poden entrar fàcilment a aquestes xarxes mitjançant accés remot i fer tot el que vulguin amb aquests fitxers i recursos corporatius..

Què és CheckPoint VPN?

Check Point Software Technologies Ltd. pretén reduir aquest risc proporcionant una solució VPN d’accés remot segur. Avui, nosaltres’Miraré en detall aquest producte VPN en termes de:

 • seguretat i fiabilitat
 • rendiment i interfície d’usuari
 • passos de baixada i instal·lació
 • aplicacions i extensions disponibles

Sens dubte, aquesta no és una solució VPN centrada en el consumidor. En canvi, sí’s una solució empresarial dissenyada per a les corporacions perquè puguin continuar els seus processos comercials de manera segura i segura.

Ho fan concentrant-se en els tres pilars d’aquest producte: accés segur, experiència senzilla d’usuari i un sistema integrat.

Així que deixem’s’immersen i veuen si compleixen les seves promeses.

És vàlid d’utilitzar Check Check VPN?

Check Point, com a empresa, va crear un dels països del món’s anomenats primers productes VPN “VPN-1.” Des de llavors, ho va fer’ha evolucionat aquesta solució creant el programari VPN d’accés remot d’extrem.

Aquesta solució VPN a nivell d’empresa inclou una sèrie de funcions centrades en el seu primer pilar: accés segur.

Per als clients de Windows i Mac, ofereixen el següent:

 • VPN IPsec
 • Connexió automàtica VPN
 • Suport d’autenticació multi-factor
 • registre hotspot segur
 • exploració de compliment
 • direcció central

Per als usuaris d’Android i iOS, hi ha dues aplicacions per descarregar i que disposen de funcions diferents. El primer, Capsule Connect, té una connexió VPN IPsec / SSL amb accés segur als recursos corporatius.

L’aplicació Espai de treball de càpsula inclou:

 • contenidor segur
 • prevenció de pèrdues de dades
 • accés segur a les aplicacions empresarials

Des del programari, la solució VPN d’accés remot de Check Point sembla que té les funcions suficients per mantenir segur i el vostre equip o empleats treballant de forma remota, ja que incorpora una connectivitat segura de nivell empresarial, una autenticació forta d’usuaris i un control d’accés granular..

Aplicacions i extensions

Check Point té clients per a gairebé totes les plataformes. La plataforma amb una àmplia gamma de funcions és per a ordinadors i ordinadors portàtils de Windows, mentre que els dispositius Mac no inclouran les següents funcions:

 • Prevenció de Amenaces
 • Anàlisi d’incidents
 • Control d’accés

Linux té les poques funcions, ja que també ho fa’incloure la seguretat de dades i la VPN IPsec. Tant iOS com Android tenen les mateixes funcions.

Com descarregar i instal·lar Check Point VPN

La descàrrega del client VPN CheckPoint (aquí per a Windows) és un procés força senzill. Primer, tu’Hauré de decidir la plataforma i, aleshores, tu’Haureu de descarregar dos fitxers: el primer és el client VPN de Check Point (que forma part de tres productes diferents Check Point) i el pacte de descàrrega..

Descarregueu el client Windows CheckN VPN

La instal·lació també és una brisa i el procés exacte per al que feu’Tot seguit, es basarà en la solució específica que la vostra empresa hagi implementat per a la seguretat d’accés remot.

VPN mòbil CheckPoint

Per a mòbils, l’aplicació Check Point Capsule Connect permet a l’empresa molt que l’empleat’El dispositiu compleix l’organització’s política de seguretat. Check Point Capsule Workspace, d’altra banda, serà més utilitzat pels empleats, ja que proporciona accés remot de qualitat empresarial a aplicacions corporatives: sincronització de correus electrònics, calendari i contactes corporatius.

Descarregueu el client Android CheckN VPN

Aquesta aplicació, amb les seves interfícies d’interès senzilles i funcions senzilles, us permetrà acabar amb la vostra feina i realitzar totes les tasques de manera segura i segura..

Assistència

La solució VPN Check Point compta amb informes de suport bons i dolents, com es pot esperar pel programari VPN a nivell d’empresa.

Això és perquè, ja que’S’utilitzen i s’adapten per a les corporacions, sovint hi ha moltes coses úniques que poden funcionar malament.

Al popular lloc web de revisió de productes G2Crowd, els comentaris dels usuaris sobre suport provenen “De vegades, l’equip de suport triga massa a respondre qualsevol dubte o inconvenient” per això:

Opinió dels usuaris

Ell’Sovint us recomanem conèixer un representant amb el qual sempre podeu parlar directament per ajudar-vos, en lloc de rebre una persona nova cada vegada. A més, els usuaris i administradors haurien de dirigir-se a tots els entrenaments necessaris per al producte per tal de poder resoldre alguns dels problemes menors.

Preu

Com que es tracta d’un programari a nivell d’empresa, el vostre preu dependrà dels vostres requisits, incloses les necessitats de xarxa, configuració, nombre d’usuaris, etc.

Resum de la nostra revisió VPN de Check Point

Aquesta és una solució ideal per a empreses i empreses que busquen una solució VPN fiable per a les seves necessitats d’accés remot.

L’aplicació i el programari per part de l’usuari són força intuïtius i ofereix allò que promet: una forma segura i segura d’accés a l’empresa’S arxius i recursos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map