Hide.Me VPN gratis


Les VPN gratuïtes tenen una mala reputació, i amb tota raó. Hem vist nombrosos escàndols girant entorn de VPNs lliures, el més famós dels quals es relaciona amb HolaVPN. Hola estava involucrada en tantes ofertes ombrívols que tot un lloc web es dedicava a allunyar la gent d’ella.

Tanmateix, el VPN hide.me afirma canviar tot allò amb la seva versió gratuïta. La versió gratuïta hide.me afirma tenir tota la seguretat que es pot esperar d’una VPN premium, com ara el xifratge AES-256, una política estricta sense registre i la prevenció de filtracions DNS / IP..

La dita “Si no pagueu, sou el producte” és molt freqüent a la indústria VPN. Tanmateix, la versió gratuïta hide.me està configurada de manera que l’empresa encara és capaç de mantenir-se i, alhora, proporciona als usuaris una VPN fiable per utilitzar-la de forma gratuïta..

Deixar’Sigueu endavant i mireu les funcions, així com les restriccions a la versió gratuïta hide.me, juntament amb les diferències entre les versions gratuïta, més i premium del servei..

Funcions de versió lliure de VPN hide.me

Deixar’seleccioneu totes les funcions i comproveu si la versió gratuïta val o no el seu pes en comparació amb altres VPN gratuïtes.

Seguretat

El primer que cal saber és que la versió gratuïta hide.me té pràcticament totes les mateixes funcions en termes de seguretat que els seus plans de pagament, a excepció del servidor intermediari SOCKS. Tens accés a tot, inclosa la possibilitat de tenir una IP compartida anònima, diversos protocols diferents per connectar-se i Tunneling dividit.

Velocitat

Una de les millors coses del pla gratuït és que la vostra velocitat no s’acceleri de cap manera. Això és cert per a un percentatge força reduït de VPN gratuïtes, ja que la majoria només distribueixen les versions de prova per conèixer els usuaris amb el seu producte. hide.me, per la seva banda, us permet aprofitar tot el potencial.

Privacitat

A més, hide.me afirma que no registren les dades dels usuaris ni venen l’historial de navegació de cap dels usuaris VPN gratuïts. Els assajos gratuïts hide.me són auditats per analistes independents de seguretat que han deixat clar que el seu sistema no emmagatzema dades de l’usuari, cosa que fa que la probabilitat que les seves dades es venguin molt baixes..

Atenció al client

Al igual que el pla Plus i el Premium, podreu accedir al servei d’atenció al client les 24 hores i 24 hores quan feu servir el pla gratuït. Hi ha una opció de xat en viu a hide.me’el lloc web, al qual podeu accedir fàcilment a la cantonada inferior dreta. En cas que no vulgueu xerrar amb algú o tenir algun problema que cal explicar en profunditat, podeu crear un Tiquet d’Assistència o demanar una solució a la comunitat..

Límit de dades

La majoria de VPNs han de tractar les seves versions gratuïtes com una despesa de màrqueting per al producte complet i hide.me no és diferent. Per limitar les seves despeses i proporcionar als usuaris un incentiu per actualitzar-se a un pla de pagament, la versió gratuïta hide.me té algunes limitacions.

És a dir, hi ha una capa de dades de 2 GB. A més, només se li permet una connexió alhora. Això vol dir que si voleu utilitzar hide.me al telèfon quan el vostre PC també estigui connectat, haureu de desconnectar el PC per deixar lloc al vostre telèfon..

Com configurar la versió gratuïta hide.me

Ara, us portarem a través del procés de configuració de la versió gratuïta hide.me. En primer lloc, cal dirigir-se al lloc web hide.me i fer clic a sobre Inscriviu-vos ara a la cantonada superior dreta.

Un dels avantatges de registrar-se és que no necessiteu proporcionar la informació de la vostra targeta de crèdit quan utilitzeu la VPN gratuïta. La majoria de les altres VPN necessiten que proporcioneu aquesta informació a mesura que us registreu i us ofereixin una prova gratuïta en forma de garantia de devolució.

Un cop heu proporcionat el vostre correu electrònic, la vostra contrasenya i tota la resta d’informació, podeu descarregar l’aplicació. hide.me té aplicacions per a extensions de Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone i navegador tant per Chrome com per Firefox. Trieu qualsevol aplicació que vulgueu descarregar i instal·lar al vostre dispositiu.

Un cop instal·lada l’aplicació, només cal que inicieu la sessió amb el vostre correu electrònic i contrasenya i escolliu un servidor al qual voleu connectar-vos. El millor és triar el servidor més proper a la vostra ubicació per tenir una màxima estabilitat. A continuació, simplement feu clic Connecta’t.

Gratuït vs Plus vs Premium

Com hem afirmat anteriorment, hi ha certes limitacions al servei gratuït degut al fet que hide.me no pot obtenir cap ingrés. Anem a passejar-vos per algunes de les funcions de hide.me’els serveis de pagament que no formen part del pla gratuït.

hide.me Plus

hide.me té dos plans de pagament diferents. El primer d’ells és Plus, que podeu obtenir per 9,95 dòlars al mes o 4,49 dòlars al mes si pageu amb 12 mesos d’antelació (amb garantia de devolució de 14 dies). Plus té totes les funcions que formen part del pla gratuït i un servidor intermediari SOCKS per a una protecció addicional.

Tanmateix, la versió Plus continua restringida en el sentit que només podeu connectar un dispositiu alhora a la xarxa hide.me. Això presenta un problema, ja que gairebé ningú no utilitza un sol dispositiu per connectar-se a Internet. Si voleu tenir funcions il·limitades, haureu d’agafar el pla Premium.

Premium. hide

Aquest és el servei hide.me principal, i us permet tenir un accés il·limitat a Internet amb seguretat de primer nivell. La versió premium hide.me manté la seguretat que es troba als esmentats plans, però elimina la tapa de dades per poder descarregar tantes dades com vulgueu.

A més, també podeu connectar cinc dispositius diferents simultàniament. Això significa que no tindreu cap problema per protegir tots els vostres dispositius en tot moment. Quant al preu, podeu obtenir el pla Premium per 12,95 dòlars al mes o 8,32 dòlars al mes si pagueu els dotze mesos complets (amb la garantia de devolució de 14 dies).

Haig d’actualitzar hide.me?

Depèn. En el passat, una queixa important que els usuaris han tingut amb hide.me era que el servei era bastant car en comparació amb altres VPN. Això ja no és així, ja que els preus que s’ofereixen ara són estàndards a tota la indústria VPN.

Per a la majoria de la gent, la versió gratuïta no serà suficient per a les seves necessitats diàries. És possible fer servir 2 GB de dades en qüestió d’hores, fins i tot si no descarregueu res. Només heu d’utilitzar la versió gratuïta si teniu ganes que necessiteu una VPN amb moderació, tot i que les proves suggereixen que haureu d’utilitzar una VPN sempre que accedeixi a Internet.

El pla Plus és més versàtil, ja que molts usuaris casuals disposaran de dades suficients per dur-les un mes. L’inconvenient principal és el fet que només podeu connectar un dispositiu alhora. Per a aquells que no descarreguen moltes dades i solen accedir a Internet des del telèfon / portàtil, el pla Plus funcionarà molt bé.

Per a tots els altres, el pla Premium és millor, ja que permet la descàrrega, el torrent i el streaming il·limitats.

Conclusió

hide.me ofereix un dels millors paquets gratuïts actualment disponibles al mercat. La seguretat sembla sòlida i sembla una bona manera de provar la seva qualitat abans de brotar per un dels seus plans premium. Des de la disminució del preu, ara és possible gaudir de hide.me per aproximadament el mateix preu que altres VPN més importants del mercat, cosa que el converteix en un paquet molt atractiu en general..

Lectures recomanades:

Revisió VPN de hide.me

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map