IPVanish no es connecta


IPVanish no es connecta? Bé, com amb gairebé qualsevol VPN, no ho és’és perfecte, i de tant en tant, els usuaris tenen problemes de connectivitat.

De vegades, els problemes de connectivitat poden estar relacionats amb la vostra ubicació o ISP. En aquest cas, podríeu tenir més sort amb un altre servei similar, com ara NordVPN.

Si tu’és un usuari IPVanish i pots’no connecto, don’no et preocupis. Aquest article tractarà sobre per què podríeu estar lluitant per connectar-vos i com podeu evitar el problema.

4 raons per les quals es pot’No us connecteu a IPVanish

IPVanish està ben pensat als cercles VPN i també’és un proveïdor molt popular, de manera que hi ha pocs problemes de connexió crònica. Tot i així, els clients a vegades lluiten per posar-se en línia. A continuació, es mostren els quatre problemes més habituals que es plantegen quan podeu’connecteu-vos a IPVanish:

 1. Problemes bàsics de connexió a Internet
  Bona part del temps, quan IPVanish va guanyar’No us connecteu, el propi VPN no és’t a culpa. En canvi, l’usuari’és culpa la connexió web. Així que intenteu encendre i desactivar el vostre router i desconnectar-ne un parell de vegades. A continuació, prova la connexió sense que IPVanish estigui activat.
 2. Problemes del servidor IPVanish
  IPVanish admet al seu lloc web que alguns clients es troben amb servidors glitchy i que potser necessiten provar ubicacions alternatives per trobar la millor connexió. Aquesta és una característica de gairebé totes les VPN i, sens dubte, no és específica per a IPVanish.
 3. Problemes del protocol
  Si’No és el servidor ni la connexió web, l’error podria tenir lloc en el protocol que estàs utilitzant per crear el túnel VPN IPVanish. Consulteu a continuació una guia ràpida sobre el canvi de protocols.
 4. Problemes DNS
  Com s’ha apuntat anteriorment, els problemes DNS poden fer que els llocs web siguin totalment inaccessibles. En aquest cas, potser haureu d’utilitzar IPVanish per configurar DNS de tercers.

No podeu suportar les caigudes de connexió? Canviar a NordVPN: el servei amb la flota de servidors més fiable. Obteniu NordVPN

Què cal fer quan IPVanish va guanyar’no connecto

1. Com canviar els protocols en IPVanish

De vegades, els protocols són la principal raó per no connectar IPVanish. Per sort, sí’És relativament fàcil canviar entre protocols a través del client IPVanish. Aquí’demostra-ho’per a usuaris de Windows:

 1. Obriu el client IPVanish i introduïu les dades d’inici de sessió
 2. Feu clic a “Configuració” a sota de la icona de la roda dentada de l’esquerra
 3. Trieu la pestanya “Connexió”
 4. Aquest menú mostrarà una llista desplegable de protocols, inclosos OpenVPN, IKEv2, L2TP i altres. La selecció del protocol depèn del vostre dispositiu i sistema operatiu. Feu clic al botó i desplaceu-vos cap a la llista per canviar la vostra selecció actual

2. Canvieu l’ordinador’s Paràmetres de control de compte d’usuari

El control de comptes d’usuari (UAC) és una característica de Windows que interromp regularment la connectivitat VPN i és fàcil de desactivar. Aquí’Com fer-ho a Windows 10:

 1. Feu clic a “Començar” i tipus “Panell de control” per accedir a aquesta aplicació
 2. A la “Panell de control” escriviu el camp de cerca a la cantonada superior dreta “UAC” i feu clic al resultat
 3. A la web “Configuració de control del compte d’usuari” , escolliu l’opció a “No ho notifiqueu mai” i premeu D’acord
 4. Reinicieu Windows i intenteu iniciar la sessió a IPVanish

3. Com ping al servidor IPVanish

Una altra opció és esbrinar si el vostre equip pot comunicar-se amb servidors IPVanish. Si no, el problema és probablement en la vostra connexió. Aquí’Com fer-ho:

 1. Dirigiu-vos al menú d’inici de Windows
 2. Tipus “Sol·licitud d’ordres” i obriu-lo
 3. A la pregunta, escriviu “ping” seguit de l’adreça IP del servidor que teniu’M’agradaria connectar-ho, és a dir. “ping 123.123.123.123” i premeu Enter

4. Com instal·lar el dispositiu TAP

Ell’És bastant comú experimentar problemes de controlador TAP sorgits a causa de conflictes de programari o problemes de signatura del controlador. Un dels casos més populars és quan instal·leu diverses eines VPN, que al seu torn fan instal·lacions de controladors TAP múltiples. La solució més ràpida és la següent:

 1. Obriu el client IPVanish i introduïu les dades d’inici de sessió
 2. Feu clic a “Configuració” a sota de la icona de la roda dentada de l’esquerra
 3. Trieu la pestanya “Connexió”
 4. A la part inferior, tu’trobaré “Instal·leu / Repareu el controlador d’OpenVPN” botó. Feu-hi clic
 5. Després del missatge sobre la instal·lació correcta, reinicieu el client IPVanish i torneu-ho a provar de nou

Si això no ho feia’t ajuda o si IPVanish no ha pogut reinstal·lar els controladors TAP pel seu compte, pots seguir els nostres consells sobre la reinstal·lació manual del dispositiu TAP..

Pensaments finals

Si proveu uns quants servidors i podeu’Per iniciar la sessió, o cap dels protocols funciona, comproveu la vostra hora i la vostra data, i proveu d’encendre i desactivar el vostre enrutador..

Si no funciona res, no’No abandono l’esperança. IPVanish té una excel·lent reputació pel servei d’atenció al client i es pot posar en contacte amb el seu equip a través del seu xat en directe 24 hores.

Sobretot, don’t pànic si va guanyar IPVanish’no connecto. En el 99% dels casos, hi ha’és una solució tècnica senzilla que requereix executar uns quants clics de ratolí, que permeten que tothom gaudeixi de privadesa i seguretat sense fer èmfasi en com es pot accedir en línia.

Lectures recomanades:

Revisió IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map