Turbo VPN manté els registres?


Una de les coses que trobareu de manera constant entre les diferents VPN del mercat és que molts afirmen no tenir cap política de registre. Tot i això, no tots tenen un document de Política de privadesa que admet aquestes reclamacions. Sovint trobareu incoherències entre el material promocional i el jurídic.

Turbo VPN també afirma que no té cap política de registre. Vam decidir aprofundir sobre tota la informació disponible públicament per assegurar-nos que la puguin seguir.

Què reclama Turbo VPN

La VPN Turbo sembla una VPN que es pren seriosament la privadesa. Quan aneu al seu lloc web, podreu veure les reclamacions que són iguals a les de gegants de la indústria, com ara NordVPN.

El lloc web de Turbo VPN esmenta com es pot utilitzar per protegir-se de tothom, inclòs el govern. Li asseguren que teniu connexió a Internet privada però no entreu en cap detall tècnic. Tot el lloc web és extremadament vague, i va ser difícil trobar detalls sobre la seva seguretat.

Una revisió més profunda de Turbo VPN revela que hi ha molts forats en la seva seguretat. Deixar’feu una ullada a què probablement Turbo VPN no és la VPN adequada si voleu mantenir privada l’activitat d’internet.

La Xina és una mala ubicació per a una VPN

La nostra avaluació inicial de Turbo VPN ens va parlar d’un dels majors defectes, el fet que la Xina és d’on opera la companyia. És evident per a qualsevol persona que la Xina no és el país molt conegut per la seva privadesa. De fet, el seu gran tallafoc és un dels millors censors d’internet del món.

Com que Turbo VPN prové de la Xina, no és una suposició molt àmplia que el govern xinès els pugui ordenar espiar qualsevol que desitgi. Tot i que les possibilitats del govern xinès de voler espiar-te són mínimes, el fet que Turbo VPN no tingui cap control sobre les seves pròpies dades si el govern intenta intervenir no sembla bo per a la seva política de registre..

És molt difícil trobar Turbo VPN’s Política de privadesa

Durant el nostre temps investigant i provant VPN, hem trobat molts serveis terribles. Tot i això, una cosa que fins i tot els artistes de estafa més evidents és proporcionar un enllaç a la pàgina de la seva política de privadesa al peu de pàgina web.

Teníem molta curiositat quan ens vam adonar que no hi havia cap enllaç a la Política de privadesa de Turbo VPN al seu lloc web. Qualsevol persona pot reclamar que no registri les seves dades al seu lloc web, però la Política de privadesa és un document que es pot utilitzar en plets civils i no tenir-ne una no és una opció.

Finalment, hem aconseguit trobar la Política de privadesa. I deixem’Simplement diuen que Turbo VPN’Les pràctiques de registre són més que discutibles: tenen una bona raó per ocultar la seva política de privadesa.

Difusió de Turbo VPN’s Política de privadesa

Un cop aconseguit trobar la Política de privadesa, vam començar a desglossar-la per respondre a la inquietant pregunta: “Turbo VPN manté els registres?”

Bàsicament, hi ha un total de 3 maneres en què el vostre proveïdor de VPN pot guardar les vostres dades. Un d’ells és mitjançant la informació que proporcioneu a vosaltres mateixos quan us registreu per al seu servei. Un altre és a través de les dades recollides sobre tu des del seu navegador mitjançant l’ús de cookies. La darrera (i la més important) són les dades recollides quan esteu realment connectats al servidor VPN.

Turbo VPN logging in sessions

Quan els proveïdors de VPN registren les vostres dades sense informar-vos, les seves Polítiques de privadesa poden ser força confuses per tal d’atraure-vos en creure que no es conserva cap de les vostres dades. Encara que sembli Turbo VPN no registra els llocs web que visiteu, registra una munió de dades, incloses les vostres adreces IP i IP.

A més a més, hi ha una clàusula a la seva Política de privadesa que els permet utilitzar les vostres dades personals per a qualsevol propòsit que desitgeu. Quan us registreu per utilitzar el seu servei, esteu d’acord bàsicament en aquesta disposició.

Dades recollides a través del seu lloc web

Com ja hem indicat anteriorment, a la companyia de Turbo VPN se li permet utilitzar les seves dades personals per a qualsevol propòsit que desitgi. Tot i que no hi ha cap manera de demostrar-ho, no ens estranyaria que Turbo VPN vengui la seva informació als anunciants per tal de generar ingressos.

Turbo VPN conserva els registres per a fer complir la llei?

Tenint en compte que Turbo VPN té la seva base a la Xina, no ens estranya gens que Turbo VPN estigui d’acord en proporcionar tanta informació com pugui a les autoritats.

Veredicte

En resum, Turbo VPN està registrant moltes més dades de les que haurien de fer. Tot i que aquesta no és la pitjor política de registre que hem vist, Turbo VPN no és la VPN per a vosaltres si voleu una VPN que garanteixi absolutament la vostra privadesa.

Lectures recomanades

Revisió turbo VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map